Jump to content

ne7za

moderator
  • Content Count

    3062
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

26 Baik

About ne7za

  • Rank
    Ahli Sangat Rajin
  • Birthday 01/29/1917

Contact Methods

  • ICQ
    0
  • Yahoo
    private!

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Jauh Ku Pohon Maaf
  • Interests
    5.2%

Recent Profile Visitors

17741 profile views
  1. Assalamualaikum / Salam sejahtera Posting dalam ruangan storan yang harus di ikuti : 1) Sebarang fakta dan review hendaklah disertakan dengan link asal 2) Elakkkan posting : - smiley semata-mata - 'berapa harga dia?' - 'kat mana ko beli?' - 'betul tu, aku sokong...' -' oh camtu ke! mana aku tahu!!!' 3) No referral link yang tidak berkaitan 4) Jangan terkeluar dari topik 5) Elakkan Membuka topic yang sama berulang² kali 6) Sila Gunakan Fungsi SEARCH terlebih dahulu .::. Kegagalan mengikut dan mematuhi terma boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. credit : zer0nehza t0 be continue..
  2. ok x??topic nih??klu rasa xok..mod bley close!!bkn hapa...bley tgk ngan dekat2..klu kat dalam SISTEM tuh semak sgt..payah nak carik...wokeh..korg stat la dulu..hehe..
  3. wokeh...untuk kelab intel...letak ar korg pny spec kat sini... hehe...aku start dulu... pentium 4 2.8 @3.2, abit is7-eg2 dt d43 512x1 (thermaltake spreader) dt d43 256x1 (cooler master spreader) cooler master rs 430 moded case
×
×
  • Create New...