Jump to content

mon678

Members
  • Content Count

    4492
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mon678

  1. mon678

    Salesman Dtg Rmh

    cite nye begini -> Ting tong.... "yea ada ape?", Tuan rumah. "Kami dari syarikat UGS ingin memeriksa keselamatan kepala Gas di rumah ini..", Salesman berbaju seragam yang ada perkataan UGS "aku pun membenarkan dia masuk then dia terus terkam dapur aku" mula la babak dia menunjukkan demo tentang kepala Gas aku pkai skrg x bagus la ada kebocoran( sambil meletakkan air sabun atas kepala gas dan ada kuar buih) betul k method ni? dlm hati aku. pastu dia kata saluran gas aku pakai skrg x bagus sebab gune getah murah dan blh cair kena kepanasan.. dia ckp kena tukar walaupun ada cop sirim kt kepala Gas aku tu... nk di pendekkan cite dia pn kuar kn produk dia kepala Gas UGS yg siap ada meter dan saluran getah warna hitam yang berharga rm298...bila aku dgr je mcm tu aku dah mula suspek....something pastu kawan dia tetibe tekan lonceng rmh aku...tp kali ni aku xbg org tu masuk...aku call kawan aku tnya2 pastu aku ckp xnk dan suruh dia keluar... persoalannya sekarang adakah betul yg di katakan org UGS ni atau hanya scam untuk goda kita supaya beli produk diaorg? aku attachkan skali gambar image yg aku tangkap untuk bukti...apa company ni sebenarnya? [img]http://img62.imageshack.us/img62/4143/img20120203112705.jpg[/img] [img]http://img62.imageshack.us/img62/8522/img20120203112652.jpg[/img]
×
×
  • Create New...