Jump to content

ArchNide

moderator
  • Content Count

    829
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Normal

About ArchNide

  • Rank
    Ahli Rajin

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    game, multimedia application, photography, faith

Recent Profile Visitors

3948 profile views
  1. Salam semua, Memandangkan permintaan ramai daripada semua forumer untuk adakan satu thread khas gaming setup untuk elakkan kacau bilau thread yang tidak berkaitan, maka kawan sediakan khas untuk forumer² paparkan gaming setup masing-masing kat thread ni. Tak ada syarat khas yang ditetapkan cuma; 1. gambar untuk paparan janganlah terlalu besar, (600x450 pixel pun dah cukup) 2. dan lain-lain syarat berpinda dari masa ke semasa.. tujuan thread bukanlah untuk bermegah-megah/menunjuk-nunjuk, hanya untuk forumer bertukar-tukar info, cadangan, komen tentang setting. Dan yang paling penting NO KUTUK-KUTUK So, jangan malu-malu. Post korang punye setting untuk tatapan forumer semua!
×
×
  • Create New...