Jump to content

Uwais Al-Qarani

Members
  • Content Count

    1332
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About Uwais Al-Qarani

  • Rank
    Ahli Rajin
  • Birthday 01/31/1987

Contact Methods

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Dari Allah..kembali kepada Allah

Previous Fields

  • Nama lain
    Sacred_Hunter

Recent Profile Visitors

4281 profile views
  1. Assalamualaikum aku nie ingat nak sambung degree..tapi sekarang dlm dilema..kat USM atau UniKL,aku amik diploma kat Kolej Poly Tech MARA,under MARA,sama jugak UniKL,under MARA jugak,course Computer System N Networking..klu aku sambung kat UniKL,aku amik degree Engineering in Networking,klu USM amik Computer Sains n maybe major in Networking..skarang nie aku tgh konpius..mana satu harus aku pilih..aku nak buat istiqarah dan minta pendapat2 kawan2 sekalian bantulah aku tolong lah aku comparekan mana yang terbaik,kos murah,jaminan kerja masa depan. dan etc2 yang mana korang rasa terbaik untuk di bandingkan..pendapat korang mmg aku hargai sangat sebab pendapat korang maybe akan mempengaruhi masa depan aku UPU dah kuar pun.. p/s: pendaftaran MUET kat sekolah yang terdekat boleh kan?pendaftaran dah buka,MEI nanti baru exam..rasa sempat ker klu aku mohon untuk UPU nie?
×
×
  • Create New...