Jump to content

dwicemerlang

Members
  • Content Count

    192
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Normal

About dwicemerlang

  • Rank
    Ahli
  • Birthday 07/31/1972

Contact Methods

  • Website URL
    http://sistemperakaunanexcel.weebly.com/

Profile Information

  • Location
    Kepala Batas SPU

Previous Fields

  • Nama lain
    azizi
  1. Assalamualaikum wbt.. Warga Puteranian.... Pernahkah terlintas difikiran anda persoalan berikut: 1. Setelah sekian lama aku memulakan perniagaan tetapi masih tidak dapat menyiapkan Penyata Untung Rugi dan Kunci Kira-Kira!! 2. Di manakah aku dapat mempelajari asas membuat penyata-penyata tersebut? 3. Kalau nak menghadiri kursus aku rasa dah terlalu senior, malulah aku kalau orang tengok.... 4. Kalau nak menghadiri kursus pun mungkin ambil masa 5 hingga 10 hari, siapa nak jaga perniagaan aku ni...... 5. Kursus perakaunan ni agak mahal, yurannya mungkin RM1000 hingga RM3000............ INSYAALLAH Kami boleh membantu anda menyelesaikan segala pertanyaan itu.  Hubungi Kami untuk mengetahui cara bayaran dan kami akan terus menghantar perisian ini melalui e-mail . Mudah bukan!!!!!! Anda boleh melakukannya. Anda hanya perlu memasukkan(key-in) jumlah jualan atau pendapatan dan segala item belanja di ruang yang disediakan. Format Excel ini akan menyiapkan secara automatik Penyata Imbangan Duga, Penyata Untung Rugi dan Kunci Kira-Kira. Anda boleh mengetahui Untung/Rugi secara Harian, Bulanan dan Tahunan. Selamat memasuki era perniagaan Usahawan terhebat!!! Untuk tujuan melihat bagaimana perisian ini berfungsi sila klik link dibawah: [url="http://www.dwicemerlang.com/SistemPerakaunanPerniagaan.pdf"]KLIK DI SINI....[/url] (browse sampai bawah untuk melihat cara-cara menggunakannya) Untuk urusan pembelian sila email ke: [email="[email protected]"][email protected][/email] Sekian. Wassalam.
  2. Assalamualaikum.... Kat kampung aku baru ditubuhkan satu persatuan penduduk, so aku telah dilantik jd setiausaha. Jadi bila nak p buka current account kat bank depa mintak cabutan minit mesyuarat mengenai perkara ini. Jadi aku nak mintak jasa baik korang semua yg ada pengalaman dlm perkara ni membantu aku. kalau boleh buat format cabutan minit mesy dlm word lepas tu email kat aku. Sekian terima kasih. Wassalam.
  3. Hi semua, Aku ada sikit masalah mengenai borang maklumbalas dalam website aku. Bila pengunjung laman web aku dah isi form dan klik send dia orang kata tak ada tindak balas langsung. Aku mohon pertolongan pakar HTML untuk menyelesaikan masalah aku ni. Di bawah ni aku paste HTML punya coding untuk korang buat siasatan dan kalau boleh betulkan mana yang betul. Terima kasih. (Untuk makluman aku buat website ni guna Nvu). <form method="post" action="mailto:[email protected]" name="Comments"> <center> <div style="text-align: center;"> </div> <div> </div> <table style="background-color: rgb(51, 102, 255); width: 474px;" border="7"> <tbody> <tr> <td style="color: rgb(255, 204, 51); text-align: center;"> <strong><font face="Arial">Name</font></strong></td> <td style="width: 329px;"><font face="Arial"> <input name="name" size="30"></font></td> </tr> <tr> <td style="text-align: center; color: rgb(255, 204, 51);" valign="top" width="133"><strong> <font face="Arial">e-mail Address</font></strong></td> <td width="329"><font face="Arial"><input name="email" size="30"></font></td> </tr> <tr> <td style="width: 133px; vertical-align: top; text-align: center;"> <strong><font face="Arial"><span style="color: rgb(255, 204, 51);">Comments / Sugesstions</span> </font></strong></td> <td style="width: 329px; background-color: rgb(255, 255, 204);"><font face="Arial"> <textarea rows="15" name="comment" cols="34"></textarea></font></td> </tr> <tr> <td align="right" valign="top" width="133"><br> </td> <td width="329"><font face="Arial"> <input value="Send" type="submit"><input value="Reset" type="reset"></font></td> Terima kasih.
×
×
  • Create New...