• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Split! Available Now On The Itunes App Store, Split! By Touchy


10 posts in this topic

Posted · Report post

Nak announce game dari company aku kerja.. baru release this week. Sila bagi rating n comment dkt Apps Store. ada lite version to test


Copy post from Lowyat :

"Hi Guys! We are Touchy Interactive and we are based here in Kuala Lumpur.
We develop games for multi touch platforms and we proud to announce that our first title "SPLIT!" is now available in both free and paid versions through the App Store for iPhone and iPad.

You can watch the SPLIT! trailer here:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=VBe-tPbhsMU[/media]

The link to our iTunes page is : [url="http://itunes.apple.com/my/app/split!/id533391102?mt=8"]http://itunes.apple....d533391102?mt=8[/url]

Inspired by tactical skirmishes such as Paintball and Aeroball, SPLIT! combines frantic cover and fire gameplay with top down puzzle action.

If you have any level design ideas for SPLIT, you are more than welcome to share them with us and we will build them for you. Just send your notes, drawings etc to: [email protected]

Don't forget to give us your feedback too. Our efforts to improving the game depend on it!
For more details go to [url="http://touchyinteractive.com/"]http://touchyinteractive.com/[/url]
or find Touchy Interactive on Facebook

Cheers!

Touchy Interactive"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Tahniah sebab dapat hasil kan game dari local company ! :)

kalau ada masa nak try jugak ni.. macam best je hehe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yep macam best. Tactical. Orang tu pon macam comel haha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

dah tulis komen kat Apps Store tak.. tulis je apa2.. tapi rating tu bagi la tinggi2 sket :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

jeles tul aku ngan peenutt ni lol
btw sila port ke android plzzzzzzzzz :13:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ala takyah la jeles2.. game $0.99 sen jierr

android ada kemungkinan. suppose tk byk problem sgt sbb pkai unity tk susah sgt nak port

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hehe 99 ponn..
eh ko bkn dgn codemaster lagi ke?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

dah berenti setelah mencilok ilmu :P

pindah ofis company kat level bawah.. same building haha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ehh... company mana pulak ko keje nie PeeNut.... sekejap jer pindah...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hmm codemaster dah almost 3 tahun.. nie kat E-One studio dah dkt 2 tahun

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0