Jump to content

PeeNutt

Members
  • Content Count

    628
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

32 Baik

About PeeNutt

  • Rank
    Ahli Rajin
  • Birthday 05/12/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.kindgirls.com
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    the_peenutt

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    kote damansara - Kl sentral
  • Interests
    arts, animation, comics, games, gadgets n hotchicks!!

Recent Profile Visitors

6172 profile views
  1. PeeNutt

    Artwerk Peenutt

    karya2 aku yg dahulu kala... lately dah jarang melukis freelance utk advertising.. pencil n adobe illustrator chracter design utk game.. pencil n photoshop pitch for Disney Asia channel...illustraor n photoshop logo Impok Maksimo...photoshop cukup utk hari ini
  2. hmmm.. aku tgk tkde topik pasal Wii pun.. ker penah ade tp tak baper popular? so kalau tkde apa kata buatkan topik nie jadik topik penting utk Wii owners? actually Wii adalah console pertama aku ...tu pun aku menang lucky draw mase krismas party ofis aku..hihi b4 this aku cuma pc gamer shj sbb aku punye version Wii japan .. so membuatkan aku byk research pasal wii sbb tk semua game boleh main kat wii japan nie (wii console ade region lock pada game..even dah pkai modchip still ade game takleh main or kalau boleh ade yg text n voiceover ckp jepun even ko beli yg game version US(ntsc) or UK(pal) ...aku tkde la master sgt.. tp kalau ade org yg ade problem dgn Wii nie boleh la tanye ngan aku.. game tkleh run ker ape..cth game US yg tkleh run kat Wii jap ..yg aku dah boleh cr*ck: Mario Kart wii(pal)Super Mario Galaxy (us)Resdient evil Umbrella Chronicles (jap text to eng)red steel (jap text to eng)ade lg dah lupe.. some info for wii: CPU : IBM PowerPC-based[1] "Broadway" GPU : ATI "Hollywood" Media :12 cm Wii Optical Disc(DVD) 8 cm Nintendo GameCube Game Disc System storage : 512 MB Internal flash memory Secure Digital card Nintendo GameCube Memory Card Controller input : Wii Remote+ nunchuck, wii classic controller, Wii Balance Board, Nintendo GameCube controller Connectivity :Wi-Fi, Bluetooth, 2 × USB 2.0[2], LAN Adapter (via USB) Output : composite, component(480p) mod chip : wiikey, d2ckey, argon
×
×
  • Create New...