• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Apa Yang Korang Rasa Hari Ni ?

2312 posts in this topic

Posted · Report post

arini rse ok...
demam br je kebah skit rolleyes.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku rasa topik ni pun akan kene delete jugk huhuhu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

btul2.. aku pon RASA topik nih akan didelete sbb jdik tmpat spammers menyepam...

ps: erk.. RASA ter-spam lak.. wacko.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

assalamualaikum...

yg dulu tu mmg kena delete ke? aku tak prasan sgt perubahan thread2 kat sub sembang nih..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku ade bukak dulu.. kena rasa delete jugak... hardisk penuh kot... laugh.gif laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

haah.. aku rasa di- delete tanpa amaran... tp aku salute la... sbb topic asal tu berjaya bertahan smpai seratus lebih kot page die hehehe... sebelum ditamatkan perkhidmatannya...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

jadi ade kah topik ni akan dikekalkan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

QUOTE(Ma_Az88 @ Jan 14 2009, 10:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
jadi ade kah topik ni akan dikekalkan?

aku rasa..
yang ilang pasti ada pengganti-nya smile.gif Edited by the 0ne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(Ma_Az88 @ Jan 14 2009, 10:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
jadi ade kah topik ni akan dikekalkan?

aku rasa topik ni akan di delete, sebab jadi tempat menyepam. hari2 org reply thread ni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku rasa thread ni bakal didelete soon.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

best ker arinie???best...
sebb keje dok depan komputer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku rase pon akan di delete...
hanya masa yg akan menentukan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

topik nie tempat menyepam.... aku vote close jer.. mod close jer...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Statistik
Board Stats Ahli-ahli telah membuat sejumlah 784,591 kiriman
Kita mempunyai 35,933 ahli berdaftar
Pengguna teramai adalah sebanyak 6,556 pada Jul 4 2008

rase nak tanyer...kenape ramai masuk pd 4 Julai 2008 ..... hari cuti ker?.... eheh... tak kisahla..... tanak kasi up nombor tuh ker?
ujung2 minggu.... try arr ramai2 masuk putera... post sth..... set la mase, hari ker... sesajer (could be fun wink.gif ).....

* tongue.gif rase boring nih mule la pk yg merepek... ehehe... jgn marah yer.... happy.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tgu mod close jer ker... smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kalu xnk kna close
korang jgn la ckp yg bukan2 kat sini...juz post ape yg korang rse arini
yg melalut 2 la yg buat kna close blush.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku rase bosan sgt kt hostel ni...nk on9 game xleh..pc aku pon xda..

on9 pon susah..ni pon mber nye 3g..alahai slow+ade limit je aku on9..uwaa!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku rase ngantuk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kalu mcm tu nk berkongsi rasa skit.. rasa tertipu ngn bos. kata restoran halal skali tgk yg ader halal cume sijil penyembelihan ayam yg disijilkan kat perak. tp restoran tu jual arak.

aku mkn bkr2 je ng ais krim ngn buah ... stimbot pun aku tak sentuh. lepas ni aku takkan join budak opis aku mkn luar lg...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(teri-chan @ Jan 17 2009, 12:04 AM) <{POST_SNAPBACK}>
kalu mcm tu nk berkongsi rasa skit.. rasa tertipu ngn bos. kata restoran halal skali tgk yg ader halal cume sijil penyembelihan ayam yg disijilkan kat perak. tp restoran tu jual arak.

aku mkn bkr2 je ng ais krim ngn buah ... stimbot pun aku tak sentuh. lepas ni aku takkan join budak opis aku mkn luar lg...


tak dak rezki ko... rezki hari ini utk orang lain... redha je ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

QUOTE(z_tecon @ Jan 16 2009, 08:29 AM) <{POST_SNAPBACK}>
tgu mod close jer ker... smile.gif

aku rasa..
kalau mod close lagi topik ni
memang sengal-lah mod tersebut.. laugh.gif Edited by the 0ne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

huhu aku ter-RASA lak...
memandangkan topik nie tak close lagi..
Aku RASA nak masuk tido dah..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku rasa nak tdo.... tdo dl ye... nite....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

QUOTE(sh4m @ Jan 17 2009, 02:35 AM) <{POST_SNAPBACK}>
aku rasa nak tdo.... tdo dl ye... nite....

aku rasa..
nak ucapkan selamat malam kat ko
mimpikan kambing yer.. smile.gif Edited by the 0ne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku pun dah rasa ngantuk nih... selamat mlm...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now