• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Petikan kata-kata.

190 posts in this topic

Posted · Report post

rileks la,takde gf tak bermakna kita tak bagus,kita cuma tunggu yang lagi cun dan lagi baik...yiehaa...!!! - Abg Loy

I LOVE YOU ABANG LOY.
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

[quote name='Eman Leto' date='10 July 2010 - 08:25 PM' timestamp='1278764746' post='1041230']
rileks la,takde gf tak bermakna kita tak bagus,kita cuma tunggu yang lagi cun dan lagi baik...yiehaa...!!! - Abg Loy

I LOVE YOU ABANG LOY.
[/quote]
I love you too lysa Lee...tehehehe.... :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

[quote name='loy_azloy' date='10 July 2010 - 11:38 PM' timestamp='1278776314' post='1041251']
I love you too lysa Lee...tehehehe.... :P
[/quote]
Ceh ceh ini curang secara terang dan jelas lagi nyata ni..

lagi satu petikan kata2..
bercinta jangan lebih-lebih,nanti tak cukup - Abg Loy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

dah sunat?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

[quote name='betik' date='13 July 2010 - 11:14 AM' timestamp='1278990898' post='1041648']
dah sunat?
[/quote]
ko belum sunat lagi ke?memandangkan ko bertanya...alah betik,tak sakit la...kejap aje...kami semua dah potong!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

[quote name='loy_azloy' date='13 July 2010 - 11:31 AM' timestamp='1278991880' post='1041655']
kami semua dah potong!!!
[/quote]
kena buat sekali lagi ni - betik mudim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

lek lu sap kok lu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

assalamualaikum..
hai.. bole berkenalan???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

dah bayaq bil
tenet slow la

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Salam..


"...kahwin cepat... tunggu apa lagi???... :121:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

- People should not be afraid of their governments.Governments should be afraid of their people

- Biar orang kata fesyen kita ketinggalan zaman, daripada kita memakai fesyen akhir zaman


- Biarlah kita tidak dihargai, daripada hilang harga diri demi untuk dihargai

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

meLAYU salah baca sejarahnya. Jebat sebenarnya tidak derhaka tapi Sultan Melaka yg celaka. Menzalimi rakyat tapi mendakwa berdaulat - Dr MAZA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

orang tanya Mathma Gandhi setiap kali naik kereta api kenapa ambil kelas ke3?
mathma gandhi jawab "kerana tidak ada kelas ke4"



semasa nelson mandela dipenjara,mereka tak pernah kunci pintu penjara. tahu kenapa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

orang tanya Mathma Gandhi setiap kali naik kereta api kenapa ambil kelas ke3?
mathma gandhi jawab "kerana tidak ada kelas ke4"

б═

semasa nelson mandela dipenjara,mereka tak pernah kunci pintu penjara. tahu kenapa?

sebab dia tak rasa nak lari?

б═

"while combat brought out he best in some men, it unleashed the worst in others --- and a further lesson, that the distinction between best and worst wasn't clear"

"love is like some kind of a luxury, if you can't afford it, never dream of it"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Berpijak di bumi nyata. Terus kuat dan sabar. Jangan biarkan masa silam mengawal hidup anda

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now