• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Free Akaun Premium Rapidshare

227 posts in this topic

Posted · Report post

wa ak xleh login pon

megashare tu lbh kurg rs jugak ke

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

rapdishare sempoi lg...byk file upload kat situ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hg blh login memito?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(MenCaRi @ Dec 6 2008, 12:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
hg blh login memito?

xleh la bro...td pun leh login x sampai 10 minit kot..pastu owner tukar password...klu x skrg dah siap byk movie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kunyit kalau ada, letak la lagi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

come here kunyit...kasi itu akaun lg tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ok...sekarang aku ada akaun megaupload,dan akan expired 2 januari 09....sape yang nak,PM aku....

syarat..

-mestilah senior member dengan post 800 ke atas..
-berjanji x tukar password.


aku akan bagi kat 3 orang yang terpilih je....tq

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

--------------------------------------------------
Rapidshare akaun.....
QUOTE
Pass: iwonder98
Login: hello123

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

askum.sy ni ahli baru je,.nak tanye kat korg sket,
nape kalau login id yg korang bg tu mst dia kuar bende ni:
____________________________________________________________
________________________________________
Error
You want to download the following file:

http://rapidshare.com/files/127691223/Wind..._validation.rar | 25772 KB

You have exceeded the download limit.
____________________________________________________________
________________________________________

tp klu xlogin bleh je,tp slow la unsure.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tu maksudnye ko da download melebihi had 2.66gb/day yang dibenarkan rapidshare..
kalo nak download gak, kena la tunggu esok plak..
xpun download as free user yang slow sket tu..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(kunyit09 @ Dec 29 2008, 07:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
--------------------------------------------------
Rapidshare akaun.....


dok leh pown... sleep.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ni saper lak yg tukar password lagi ni..
mlm td bleh jer..
haram kejadah tul la..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

yang lambat guna memang x leh.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bro.
plez.
aku nak jugak satu akaun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

yang tukar passwd tu dorg jgk lah.. sapa lagi... harini dorang bagi... nanti esok² dorang tukar lagi... and the last u sendiri tak dapat.. hehehe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(-MusHmElloW- @ Dec 30 2008, 03:52 AM) <{POST_SNAPBACK}>
askum.sy ni ahli baru je,.nak tanye kat korg sket,
nape kalau login id yg korang bg tu mst dia kuar bende ni:
____________________________________________________________
________________________________________
Error
You want to download the following file:

http://rapidshare.com/files/127691223/Wind..._validation.rar | 25772 KB

You have exceeded the download limit.
____________________________________________________________
________________________________________

tp klu xlogin bleh je,tp slow la unsure.gif



lol, post baru 9 tu,,,,

lu fikir sendiri

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(syawalkomstar @ Dec 30 2008, 08:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
lol, post baru 9 tu,,,,

lu fikir sendiri


hehehe.. lu fikir lah.. sendiri...

yang otai ajar lah..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(wajik @ Dec 30 2008, 04:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ni saper lak yg tukar password lagi ni..
mlm td bleh jer..
haram kejadah tul la..


ish... budak tu mmg nak kene jampi aku... kang x psal-psal trguling sorang2...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

huhuhu...jgn la korg emo klu org tukar pass...yg tukar tu bukannya dr kalangan kita...owner dia yg tukar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

kita tak leh marah sebab owner yg tukar pass. cuba kalau account korang pandai habis, mesti korang cepat2 tukar pass Edited by game4life

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wakaka...betul tu...kita hanya guna untuk sementara waktu acc org x dikenali...so klu x smpt hbs download tu,biasa la...tu mmg risiko klu guna acc yg dipancing maa biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

susah jugak nak dapat akaun free ni..
kalaulah aku ada sen, semua file hosting site aku balun..

akaun rs aku dah nak expire 25 januari 2009..nanti aku nak tukar megaupload..
anime byk kt megaupload, rapidshare ciput jrr..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

salam, aku perlukan bntuan...nk free acc rapidshare ni...aku dwnld gta4...sangkut..tinggal 1gb:((

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

gta4 bsr gila file dia nak download...aku pun aritu smpt brp part sj...itu pun dah kira ok skit sbb rip version...klu yg tak rip...peh...lagi mantap nak donwload guna rs....klu pyh2 sgt..torrent je...laju je sbb skrg ramai lg seed....game ni masih fresh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(extreem @ Dec 31 2008, 03:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
salam, aku perlukan bntuan...nk free acc rapidshare ni...aku dwnld gta4...sangkut..tinggal 1gb:((


hehehe sama lah... aku pon dah berapa kali sangkut dah tak pernah habis donlod... ni lah kelemahan akaun pree ni... heheheh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0