• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Free Akaun Premium Rapidshare

227 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

Salam..

dalam thread ni aku akan bagi akaun Premium rapidshare...korang boleh masuk thread ni dari masa ke masa..mana tau ada rezeki korang.dapat la akaun premium rapidshare....bila akan diupdate,berape left share yang ada dalam akaun dan status akaun tu bergantung pada akaun tu..aku x boleh janji ape...ada rezeki,ada la..

Korang boleh download fail ni as a free user sebagai tanda terima kasih...

http://rapidshare.com/files/167937626/Everest_ultimate_portable.rar

Edited by kunyit09

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Salam...

sempena bulan ramadan ni aku nak kongsi akaun premium rapidshare......benda ni sampai esok je 18/08........ :blush: so cepat2 la download..

satu lagi,jangan ubah passsword and login alias..biar ramai2 boleh rasa....

username: rapidfree

password:111111

The Account has been found, but the password is incorrect. Password forgotten?

sape punyer keje la ni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tak boleh login laa..passwd incorrect...ada org dah tukar kee,,,adoi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sape la yg tamak sangat tuh...aku nk gune pun takleh.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hmm...sama mcm yang dah berlaku masa aku bagi free RS dulu

Terdapat manusia yang tamak & pentingkan diri sendiri

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hampeh tul manusia yg membuat onar tu <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Patut takyah iklan buat psot sekali dengan username + password. iklan kat post tapi bagi detail guna pm , susahlah sikit . Bulan puasa pun ada jugak perangai camni .. hish..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Oh yeke??humm...

[email protected]

yang ko punya dulu org tukar password ke?

Esok last,niat aku boleh la kongsi ramai2....xpe la..biarkan...

Patut takyah iklan buat psot sekali dengan username + password. iklan kat post tapi bagi detail guna pm , susahlah sikit . Bulan puasa pun ada jugak perangai camni .. hish..

:angry: .....mesti mak bapak dia tak ajar....

lain kali lau ada free lagi,aku buat macam hampeh bagitua...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

org suruh kongsi ramai2..dia mkn sorang plak...ape daa.. :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Oh yeke??humm...

[email protected]

yang ko punya dulu org tukar password ke?

Esok last,niat aku boleh la kongsi ramai2....xpe la..biarkan...

Yupss...

Aku letak sekejap jer terus ada leecher

Pastu aku wat PM sistem...ok la sket

Tp skang aku stop dulu pemberian free Acc

Bila sampai masa yang sesuai nnt aku akan share balik :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

nah sume..x yah kecok2

jgn tukar pass erkk..jangan tamak..

bulan ramadhan jgn jdi jahat...

khas untuk putera.com

accountid=6502497                     Fri, 19. Sep 2008
password=yEEm44D8sM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aiseh najman ko baik hati sangat post sini nanti si leecher tu tukar password balik .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

aiyak...x smpai 1 minit aku post dah ditukar password...dasyat!.

nasib baik aku x tarok yg smpai 2009 punyer..

niat dihati dti nak tarok..

Edited by tHE_ultImAteZ_NajMAn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

laaa...bangs*t betui r...aku baru nak download crysis warhead nie..dah kene tukar ker??x sempat lagi nak gune.. :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

dasyat dowh..aku x tau kenape si leecher nih suke dibenci dan hina..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

nah sume..x yah kecok2

jgn tukar pass erkk..jangan tamak..

bulan ramadhan jgn jdi jahat...

khas untuk putera.com

accountid=6502497                     Fri, 19. Sep 2008
password=yEEm44D8sM

bro, aku mencadangkan guna PM je la kalau nak bagi benda2 berharga yang free ni..

at least, kite tau sape yang suka buat durjana..

pastu buat 1 blacklist, soon, sape2 yang ade premium account to be shared, jangan PM kat blacklisted tu..

abis citer..

* just 4 puteranian yang bertanggungjawab

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

a`ah..dulu aku ade wat..x de pun diorng nak tukar password kalo guna PM nie..kalo da bagi free cam nie x sampai seminit dah tukar password..cam yang lepas2..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

yup btul tu...bg ikut PM jer la...mmg mangkuk btui sapa tukar passsw nih...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yup,aku rasa kena guna fungsi PM je.....nati baru tau sape yang sia* tu..huh.....niat nak buat baik,kongsi ramai2......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku pun nak2!!!

lawl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aduss..baru nak try donlod guna premium...xpi sdpt...curse u leechers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

susah r camni.ada je orang yang muroh ati,ada pulok orang yang busuk ati

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

laa saper la yg tamak nie....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hampeh betul la sape yg p tukar password tu..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

manusia yg x pernah menghargai perkongsian ramai jer yg suka tukar2 password nie....

tolong insan2 yg ingin menderma RS premium tu.... jangan lupa PM kat aku sama yek

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0