• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Slogan Kelab Intel

   26 votes

  1. 1. Slogan Kelab Intel

    • tHe_bUgS_08Z : Intelligent Towards Entire Legacy
      6
    • mus3na : Intel The Art Of Inventor
      9
    • SHAMIDA.inc : We Bring Intel In Our Life
      2
    • gengstapo : Intelligent Putera Club
      5
    • pilihan lain..
      3

Please sign in or register to vote in this poll.

31 posts in this topic

Posted · Report post

maaf kerana lambat bertindak membuat poll tongue.gif dulu bz skit biggrin.gif erm..di sini saye membuat poll untuk slogan Kelab Intel..sila membuat undian anda..atau mengsyorkan pilihan baru smile.gif

tima kacih cool.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

jika terdapat pilihan lain,sila kemukakan slogan yg ingin anda cadangkn smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

my vote goes to mus3na

Intel The Art Of Inventor

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

vote now!! lama dah kelab ditubuh,tapi still belum dapat pilih yg sesuai..vote now, or give another suggestion..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hehe.. bleh jugak ku vote akhirnya... hehe...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

errmmmm...kalo nak bagi idea baru leh tak?sebab kalo tgk slogan tu satu je yang ade putera.yang lain takde...this suppose to be putera.com intel club kan?

nie antara idea utk slogan tuh:

1. Putera makes Intel better.

2. Putera towards Intel customization.

3. Putera towards Intel Revolutionary.

4. Intel at The Edge of Technology.

5. Super charge your Intel with Putera.com :P

Edited by DeathMouse

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

muehehee.. aku vote utk slogan aku

ahakss..

ps :

intel rock

amd steady

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hehehehe,mane leh vote untuk diri sendiri...kene vote slain tue.heheheheh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Join IN and TEL your friends... :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

apasal ramai lagi yang belum vote ni...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tak tau ar nape...diorang kurang berminat kot pasal sume slogan nie kot...just pandangan aku je...tapi aku dah vote :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hehehehe,mane leh vote untuk diri sendiri...kene vote slain tue.heheheheh

Bwahahaha.... dah sendirik buat takkan nak undi lain kot.... peaceeee.... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Bwahahaha.... dah sendirik buat takkan nak undi lain kot.... peaceeee.... :D

mane tau....tak salah kalo nak undi orang lain..kalo dah org lain tu punyer slogam cambest :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tak tau ar nape...diorang kurang berminat kot pasal sume slogan nie kot...just pandangan aku je...tapi aku dah vote :D

ni bukan masalah kurang berminat...

tapi tanggungjawab...

kena la komitet sikit... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hehehe..tau takpe..kalo stakat 2,3 orang je yang komitet susah gak ar :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

diorng ni tak tau ke?

tak kan nak pm sorang2 suruh vote kot...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tak tau ar nak ckp camne...bile time kite memerlukan sokongan..tiada...bile kelab nie dah maju nanti...mule ar datang kate senior member la ape la...ni offense..cume menyampaikan rasa tidak puas hati...ajk kelab intel nie takde wat aktvti ke?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

nak buat aktiviti ke?

benda kecik macam ni pun tak mampu nak buat...

di harapkan semua ahli dapat memberikan komitmen..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

di harapkan semua ahli dapat memberikan komitmen..

harap2 begitulah...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sedih betul ku tengok... -_-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ahaha... aku vote for mus3na : Intel The Art Of Inventor

tapi...

cadangan tikuskematian tu ada asas gak...

kalo takde perkataan putera tu rasa cam kelab dari memana plak..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

smile4me... brapa lama lagi mau tunggu da....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mentary,hang vote yang mana?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

smile4me... brapa lama lagi mau tunggu da....

encik semail da retired laaa... :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

encik semail da retired laaa... :P

biar betul..xkan retired kut

*weh,aku nak vote boleh?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now