• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Slogan Kelab Intel Putera.com

90 posts in this topic

Posted · Report post

Sebab dah ada pemintaan...

so ku bukak untuk pertandingan mencipta slogan kelab intel...

tiada sebarang bayaran yang akan di kenakan... laugh.gif

sila kemukakan slogan yang se... kreatif yang mungkin... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

together we prevent global warming

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ah ah ah ahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Bahasa Melayu? Bahasa Inggeris? atau rojak....?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ku rasa bahasa Melayu la best sikit...

apa pendapat korang?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Kalau rojak tu macam tak best la pulak...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bkn nak mgutok...tp xkeji ke klu "Kuasa Di Dalam Kotak?"

Power in a box....

erm...aku salah??klu salah tlg perbetul...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Woi.. Power in a box lanuncyber kelab AMD punya la... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Woi.. Power in a box lanuncyber kelab AMD punya la... laugh.gif

sbg contoh... dry.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bkn nak mgutok...tp xkeji ke klu "Kuasa Di Dalam Kotak?"

Power in a box....

erm...aku salah??klu salah tlg perbetul...

Sebenarnya ku tak faham apa maksud ko ni... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Kalau nak translate 'Power In A box' ke bm.. aku rasa lebih sedap kalau bunyinya begini: "Keunggulan pada satu, Intel nombor satu". Walaupun tak sama tp ini rasanya lebih dekat terjemahannya pada ayat english 'power in a box'.

Nanti kalau terlintas apa2 yg menarik.. aku post.. sekarang nak buat keja lain dulu... cool.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sebenarnya ku tak faham apa maksud ko ni... laugh.gif

"Power In a Box" = "Kuasa Di Dalam Kotak"

"english" "malay"

xpelik ke tuh??

2 sebagai contoh je...xsemestinya nak pakai yg tuh... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Emm... memang pelik bunyinya...

nak gunakan bahasa inggeris?

ok jugak... tak ada masalah ku rasa... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

1. Intel, melangkah ke alam maya.

2. Start to change your attitude.

Huhu..ada kaitan tak?? sad.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ok la tu... laugh.giflaugh.giflaugh.gif

tak per.. kita tunggu lagi... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Start With Intel .... Change The World With Intel .. Never Ending

Aku tembak saja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

huhu... ade hadiah ke.... hahaha...

ko tembak... aku lak bom je lahh... "intelligent towards entire legacy"

aku pon masih pengguna intel ni...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku pun nak bagi cadangan gak

MAJU INTEL MAJU IT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

huhu... ade hadiah ke.... hahaha...

ko tembak... aku lak bom je lahh... "intelligent towards entire legacy"

aku pon masih pengguna intel ni...

ni mcm besh "intelligent towards entire legacy"

.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ni mcm besh "intelligent towards entire legacy"

.

aku pon rasa cam best gak!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

aku nak cadang :

Intel Never Die

atau

Intel Forever

ok dakk?? user posted image

Edited by gengstapo2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sebab dah ada pemintaan...

so ku bukak untuk pertandingan mencipta slogan kelab intel...

tiada sebarang bayaran yang akan di kenakan...  laugh.gif

sila kemukakan slogan yang se... kreatif yang mungkin...  biggrin.gif

menuju wawasan 2020 bersama intel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Semagat petrotik betul ko ni... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

aku cadangkan---->

I -Intelligent

N -Nice

T -Tame

E -Exquisite

L -Loud

haha biggrin.gif

Edited by mangisz_tech

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kreatif2...

ni mesti sehari suntuk fikir ni... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now