• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Keahlian Kelab Intel...

347 posts in this topic

Posted · Report post

Bunga2 nak kena kick tu ada la skit...

waaaaaarrrrhhhhhhhhkkkkk  laugh.gif

x baik oooo....cian dia.... tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

oklah2..

nanti dia kick ku pulak kat kelab game laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Bunga2 nak kena kick tu ada la skit...

waaaaaarrrrhhhhhhhhkkkkk  laugh.gif

wakakaka siud je ada bunga2 tuh la xde maknenye aku nak kick ko dr club game bukan club aku pong!! kalo club aku xdenye aku nak kick ko kalo ko kick aku dari Intel club hehehehe..

pape pun aku sokong dua-dua i mean intel n amd la hehehehe.. biggrin.gif

nanti jgn korank bantai lak bukak thread mana lagi power amd ker intel aku rasa dah bertimbun thread mcm tuh dlm nih..wokeh cunnn smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

nak join gak!!!

user posted image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku pun nak joint gak ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku pun nak joint gak ...

join jgn x join..nak joint venture pun buley..hehehehe biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

cayalah, moga-moga lepas ni, ada proccessor putera 5.0 ghz wt HT technology...

kita punya, bukan barat punya...

pas tu kelab Putera (proccessor)..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ok apa agenda kelab ni..silakan terangkan kepada kami ahli-ahli kelab....hmmm...camne aku terjoin kelab ni nih?...hahahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

wakakaka siud je ada bunga2 tuh la xde maknenye aku nak kick ko dr club game bukan club aku pong!! kalo club aku xdenye aku nak kick ko kalo ko kick aku dari Intel club hehehehe..

pape pun aku sokong dua-dua i mean intel n amd la hehehehe.. biggrin.gif

nanti jgn korank bantai lak bukak thread mana lagi power amd ker intel aku rasa dah bertimbun thread mcm tuh dlm nih..wokeh cunnn smile.gif

Ku melawak je la...

sama jugak dengan Ku.. Ni bukan kelab Ku pong!!

cuma tolong menguruskan buat sementara je... laugh.gif

Edited by Mentary

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ok apa agenda kelab ni..silakan terangkan kepada kami ahli-ahli kelab....hmmm...camne aku terjoin kelab ni nih?...hahahaha

Buat masa ni... kelab masih dalam proses untuk melantik Mod bagi menguruskan kelab ni... boleh kasi cadangan kat sini

untuk soalan kedua bleh rujuk kat first page... ku baru je edit... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Camner nk join nie?Intel Pentium4 2.4GHz A

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Camner nk join nie?Intel Pentium4 2.4GHz A

payah betul...

ku dah list kan nama ko...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Apa kelabihan kelab ni.

Apa aktiviti akan dibuat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

uih.. kejap je tak tengok. tau tau da berpage page korang berpost kat sini :)

wahahaha...betul tuh...contohnya macam barang² antik dari F A....sadis betul.... :lol:

tu sume tinggal μ proc je. nanti tunggu sampai lame gile, boleh aku jual. naik harga (kot). takpon kalo takde orang nak beli, aku framekan aje kat umah :)

civ3, ko berminat ke nak beli?? hehe :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Apa kelabihan kelab ni.

Apa aktiviti akan dibuat.

Ku pun tak tau sapa yang patut jawab soalan ko ni...

lagi pun orang yang akan menguruskan kelab ni sedang dalam proses pemilihan lagi...

kelebihan dia boleh join aktiviti yang akan dianjurkan oleh kelab ni...

Mungkin akan ada pelbagai aktiviti yang akan kita rancang...

aktiviti dia? sama2 kita tunggu... nak kasi cangdangan pun boleh... biggrin.gif

Medan untuk peminat-peminat setia Intel berkumpul, beraktiviti dan berbincang bersama-sama

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ku pun tak tau sapa yang patut jawab soalan ko ni...

lagi pun orang yang akan menguruskan kelab ni sedang dalam proses pemilihan lagi...

kelebihan dia boleh join aktiviti yang akan dianjurkan oleh kelab ni...

Mungkin akan ada pelbagai aktiviti yang akan kita rancang...

aktiviti dia? sama2 kita tunggu... nak kasi cangdangan pun boleh... biggrin.gif

aktiviti??susah sket...skrg nih mod pon xde lagik...

tggu bg setel dlu...bru bincang pasal xtvt...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yap...

betul tu... kena tunggu pemilihan mod selesai dulu...

boleh ikut perkembangan di > sini <

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

jgn lupa buat MOTO utk Intel Club ok..

jgn lupa gak sediakan Objective club ini..

jgn lupa support club lain gak wakakakaka wokeh cunnn laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

jgn lupa buat MOTO utk Intel Club ok..

jgn lupa gak sediakan Objective club ini..

jgn lupa support club lain gak wakakakaka wokeh cunnn laugh.gif

wokeh...memang cunnn...idea yg bernas....hehehe biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yap semua tu akan dilaksanakan selepas pemilihan mod selesai...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

jgn lupa buat MOTO utk Intel Club ok..

jgn lupa gak sediakan Objective club ini..

jgn lupa support club lain gak wakakakaka wokeh cunnn laugh.gif

motosikal tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Setakat ni kita mempunyai 40 keahlian secara tidak rasmi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

payah betul...

ku dah list kan nama ko...

huahuahua jgn marah bang....xprasan... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ok apa agenda kelab ni..silakan terangkan kepada kami ahli-ahli kelab....hmmm...camne aku terjoin kelab ni nih?...hahahaha

Hahaha.. cam tak ngam je nick ko dgn nama kelab ni laugh.gif

Aku pun asyik recommend AMD (cis, berat sebelah!) pada member2 yg baru nak beli, tp termasuk plak club ni... haha... nak buat camna, dah semua rig yg aku guna ada stiker Intel Inside (kecuali yg 8086 tu biggrin.gif )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ada seorang lagi yang tak ngam nick dia kalau ko perasan...

siap dicalonkan jadi mod plak tu... laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now