Jump to content
Sign in to follow this  
class_sick

[wts] Terapi Mata Ibnu Sina Eyewear

Recommended Posts

Salam.

Kepada kwn2 yg ada mengalami mslh rabun jauh atau rabun dekat, aku nak rekemenkan korang cuba cermin mata terapi Ibnu Sina Eyewear.

Ibnu Sina Eyewear nie merupakan satu spek mata terapi di mana ia dapat mengurangkan kebergantungan kita kepada cermin mata, Insya-Allah. Alhamdulillah, so far testimoni dr customer yg rata2 nya dr pelbagai lapisan umur sgt bpuas hati dgn produk ni. Ramai yg dah bjaya turun kan `power` spek mata derang.

Kalau ada yg masih ragu2, kita boleh COD. Korang try dulu, kalau rasa ok boleh beli. Kalau rasa x ok x per la. At least kita dah bikthiar utk mcari yg terbaik. Kalau nak COD, so far kat area sekitar melaka jer Kalau nak COD area shah alam or ipoh kena tunggu aku cuti dulu ^_^. Kalau nak pos pun boleh. Just bank in and sms or pm aku detail, nnt aku pos kan brg.

Harga asal RM60, tapi sekarang nie aku ada buat promosi sampai hujung bln nie (31 May 2012). Harga promosi RM55 sahaja.

Jika berminat boleh PM aku atau emelkan kpd [email protected] atau g kat website [url="http://shoutulbiznes.wordpress.com/"]http://shoutulbiznes.wordpress.com/[/url] utk maklumat lanjut


Dekat bwh nie aku postkan sekali serba sedikit psl spek mata nie


[center][img]http://shoutulbiznes.files.wordpress.com/2012/05/shoutul-biznes-ibnu-sina-eyewear-10.jpg[/img][/center]

[color=#0000FF][b]MENGENAI PRODUK INI[/b][/color]
Cermin mata ini berfungsi membantu otak kita untuk mencari [b]titik fokus[/b] melalui lubang-lubang kecil pada cermin mata ini.
Dengan ini ia melatih mata kita yang telah ‘out focus’ untuk kembali ke tempat asal di kornea.
Membantu mengurangkan kesan rabun jauh, dekat, astigmatism dan myopia dan mengurangkan kebergantungan anda terhadap cermin mata preskripsi anda.
Kaedahnya amatlah mudah. Hanya gunakan[b] 15-20 minit sehari[/b] untuk mendapatkan kesan dalam 3-4 minggu.
Selepas 4 minggu boleh pergi kedai cermin mata test mata anda secara percuma. ^_^


[color=#0000FF][b]KELEBIHAN THERAPY GLASSES – IBNUSINA EYEWEAR[/b][/color][list]
[*]Tak payah pakai ubat, makan atau titik.
[*]100% selamat dan semulajadi
[*]Tidak perlu preskripsi doktor
[*]Tidak perlu test mata.
[*]Tidak perlu lasik mata
[*]Mengurangkan ‘power’ cermin mata atau contact lens, Insya-Allah.
[*]Memperbaiki kejelasan mata anda, Insya-Allah.
[*]Mencegah rabun jauh, rabun dekat, myopia dan astigmatism, Insya-Allah.
[*]Hanya beli sekali seumur hidup
[*]Design yang menarik, boleh bawak berjalan
[*]Boleh digunakan sebagai cermin mata penapis UV dari komputer.
[*]Murah dan Murah dan murah sangat ^_^
[/list]

[center][img]http://shoutulbiznes.files.wordpress.com/2012/05/2604201224341.jpg[/img][/center]

[center][img]http://shoutulbiznes.files.wordpress.com/2012/05/green-model-ibnu-sina-eyewear-shoutul-biznes-9.jpg[/img][/center]

[center][img]http://shoutulbiznes.files.wordpress.com/2012/05/orange-model-ibnu-sina-eyewear-shoutul-biznes-6.jpg[/img][/center]

[center][img]http://shoutulbiznes.files.wordpress.com/2012/05/sporty-model-ibnu-sina-eyewear-shoutul-biznes-5.jpg[/img][/center]



Akhir sekali, satu pesan aku.

Sebagai makhluk kita kena dan perlu berusaha utk mengubati sesuatu penyakit. Itu adlh sunatullah. Dalam Al-Quran pun Allah ada sebut, Allah xkan ubah nasib sesuatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa apa yang pada diri mereka.

Kita boleh berikhtiar utk berubat, tp kita xboleh yakin bahawa [email protected] tu yg menyembuhkan kita.
Hakikat yg bg penyakit dan sembuhkan kita adlh Allah.
Kalau kita yakin selain drpd Allah yg sembuhkan kita, itu boleh jatuh syirik.
Dosa mensyirikkan Allah, Allah xkan ampunkan.
So, aku hrp perkara begini xberlaku dlm proses jual beli n guna pakai produk yg aku jual nie ^_^

Wallahu`alam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...