Jump to content
Sign in to follow this  
wanrhs

Windows

Recommended Posts

a.kum, i punye window bile typing lain nak lain, contohnye taip o naik 6, kalu ade virus i dah taruk av katpersky yg ori punye, tapi macam tu juga, so macam nak buat ni, harap ade sesiapa bole tolong jap.

Share this post


Link to post
Share on other sites
firstly cuba pergi Control Panel > Region and Language

cuba cek tab Keyboard Language sama ada English US ke lain..

EDIT:
Topik dipindah ke subforum Windows

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='ahaksz28' date='21 February 2010 - 06:07 PM' timestamp='1266746820' post='1018173']
firstly cuba pergi Control Panel > Region and Language

cuba cek tab Keyboard Language sama ada English US ke lain..

EDIT:
Topik dipindah ke subforum Windows
[/quote]


Keyboard Language tu memang guna English US

[quote name='wanrhs' date='21 February 2010 - 06:26 PM' timestamp='1266747962' post='1018178']
Keyboard Language tu memang guna English US
[/quote]
lagi satu bila buka windows dia akan muncul perkatann ini scvshots.exe, macamana nak hilangkan tu?

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='dukun' date='21 February 2010 - 11:05 PM' timestamp='1266764735' post='1018215']
notebook @ desktop?
[/quote]

bukan sbb num lock ker?

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='wanrhs' date='21 February 2010 - 06:29 PM' timestamp='1266748153' post='1018178']
Keyboard Language tu memang guna English US


lagi satu bila buka windows dia akan muncul perkatann ini [b]scvshots.exe[/b], macamana nak hilangkan tu?
[/quote]
svchost.exe ke scvshots.exe?
Kalo SCVSHOSTS.EXE....cuba baca explanation kat [b][url="http://www.prevx.com/filenames/952727453281086118-X1/SCVSHOSTS.EXE.html"]SINI[/url][/b]
Cuba download Malwarebytes' Anti-Malware & scan serta pos kan log kat sini Edited by B@zSh™

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...