Jump to content
OkEsh

Lepak @ Uitm Ver 2.001

Recommended Posts

QUOTE(-HaiBaRa ai- @ Dec 17 2008, 07:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
kenapa kene tunggu mesyuarat tu dulu utk kuarkan result ye?...
tak boleh ke dorang mesyuarat je lepas result kuar...


ifa..
aku dpt sms ko pagi tadi la tongue.gif
time tu tgh tido nanti.
nanti kalau ada, ada la aku sms ko rolleyes.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE (-HaiBaRa ai- @ Dec 17 2008, 07:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
kenapa kene tunggu mesyuarat tu dulu utk kuarkan result ye?...
tak boleh ke dorang mesyuarat je lepas result kuar...


ko bape lama kat uitm iffa? wat lawak eh..kalau result dah bagi, wat pe nah wat mesyuarat senat? mesyuarat tu nak tolong student yang dapat result teruk, nak upkan gred atas persetujuan "senat2". kalau tak buat, memang kejam la buat mereka yang kurang bernasib baik. dry.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(nocturnal @ Dec 17 2008, 07:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ifa..
aku dpt sms ko pagi tadi la tongue.gif
time tu tgh tido nanti.
nanti kalau ada, ada la aku sms ko rolleyes.gif

owh time ak msg tu sbb time tu xleh nak online....
pagi tu dah check tp xde lagi....tu psal minta tolong ko..hehe

QUOTE(wira4ce @ Dec 17 2008, 08:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ko bape lama kat uitm iffa? wat lawak eh..kalau result dah bagi, wat pe nah wat mesyuarat senat? mesyuarat tu nak tolong student yang dapat result teruk, nak upkan gred atas persetujuan "senat2". kalau tak buat, memang kejam la buat mereka yang kurang bernasib baik. dry.gif

ye ke?...hahahah ak baru tau daa laugh.gif thanks for d info encik wira
kalu camtu, mesyuaratla puas2 ye senat.....
tak kisahla nak tangguh kuar result bape hari pun.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE (-HaiBaRa ai- @ Dec 17 2008, 08:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ye ke?...hahahah ak baru tau daa laugh.gif thanks for d info encik wira
kalu camtu, mesyuaratla puas2 ye senat.....
tak kisahla nak tangguh kuar result bape hari pun.....



betul tu... puaskan diri anda semasa bermesyuarat..
result kuar bulan depan pun xpe..
kekeke... laugh.gif laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
jom kite main teka2 nak...?
aku rasa reslut kuar pkl 12tghari mcm result permohonan uitm ari tu...

korang...? wink.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
aq baek ngn sorg staf uitm ni
die ckp smlm mmg nk dierg dah nk kuarkn
tp sistm dierg down
so ari ni dierg akn kuarkn
die ckp kul 5ptg
tp tah la, sejauh mne kbenaran tu

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(BudaK-MalaS @ Dec 18 2008, 01:34 AM) <{POST_SNAPBACK}>
UiTM nie bukan susah mana pun..
dl aku study kat UTM, siap diorg nak bar student2 yg ponteng klas..
padahal ponteng sebab demam tapi xnak pegi klinik..


uh uh uh.
UiTM tak susah? seriously, mesti ko ni memang terer. terer sangat2.
uitm takde bar student eh? baru aku tau laugh.gif laugh.gif tapi...nape ade gak kawan2 aku kena bar?

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE (nocturnal @ Dec 18 2008, 08:33 AM) <{POST_SNAPBACK}>
uh uh uh.
UiTM tak susah? seriously, mesti ko ni memang terer. terer sangat2.
uitm takde bar student eh? baru aku tau laugh.gif laugh.gif tapi...nape ade gak kawan2 aku kena bar?



lor..
sape kata uitm xde bar student..?
hmm..xpe...mungkin ko still di dalam uitm..xtau ape perkembangan pendidikan di luar..
dari dulu, mmg utm dah terkenal dengan gelaran menyusahkan student..
sebab tu diorg cuma nak lepasan matrik jer yg sambung degree kat sana..
kalu amek lepasan diploma pun, amek yg dr dip utm jer sebab bagi mereka yg dah grade dip utm, maka diorg dah lepas halangan "s**l " utm tu..
kalu ko xcaye, ko try la tanya lecturer ko..
ini buleh dikatakan sejarah dalam pendidikan yg mana utm mmg suke buat soklan yg bangang2 n lari dr silibus, kadang2 xlogik pun diorg nak buat.
diorg nak tgk betapa hardcore nye kepala student diorg..

dl aku penah dpt soklan exam yg mana ade 2soklan 12markah, mmg xblaja.. n xde dlm silibus. yg ade dlm silibus tu, buku yg lama..dah xguna.
sekali, kuar soklan tu.. menjerit aku dalam dewan..
pegi buat rayuan, diorg cakap, "sape suruh awak xbaca buku yg lama tu"...
bodoh org yg ckp tu, kan buku tu xguna dah. diorg sendiri kata nak hapuskan buku tu.

pastu, ade satu lg citer.
subjek computer maintainance...kuar soklan budak master....kompom..sedangkan aku amek diploma..
aku dah habis perah otak nak menjawab...
soklannye berbunyi begini --> apakah itu "spike"...????
kalu korang dalam bidang komputer, terutama pada yg dah amek degree keatas, sila la bgtau ape jawapnnye..
aku nie yg dekan tiap2 sem pun, xpenah dengar perkataan tu dalam bidang komputer selama aku hidup.
kalu dalam sukan, aku tau ler.. olahraga, spike tu kasut. bola tampar, spike tu rejaman..
hehehe

n hari nie, hari last aku exam...
paper network yg mana lecturer yg buat soklan tu mmg nak tgk student merana dalam dewan..
dier penah cakap, "sy penat2 blaja kat jepun amek phd, awak senang2 je nak lulus...?, xmungkin sy bg awak hidup senang.."
haa....amacam....? ganaz x..?
itu baru lecturer komputer..
blom lagi yg dari fakulti lain..
uitm nie kire sopan dengan student walaupun ade yg xpuas ati dengan uitm nih...

penah satu majlis dl, utm paksa student dtg majlis sekian2...xdtg, kena bar.itu semata2 nak meramaikan audience, sanggup nak bar student.
ade la satu mamat tu berani xdtg majlis tu..kalu ikutkan reason utm suruh datang, mmg xlogik..
sekali mamat tu kena bar btol2...
mmg giler la utm nie... Edited by BudaK-MalaS

Share this post


Link to post
Share on other sites
lepas opis hour la nampaknya (aku tolong tengokkan result member je tongue.gif) . Hehe ada sekali tu soalan final keluar yang tak ada dalam silibus dalam 2-3 soalan objektif , tapi sesape yang minat hal2 komputer ni takde masalah nyer.

Lain padang lain belalang ...ewaaaahhh .. cool.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
kawan2 aku kat unimas memang enjoy.
jeles gak la tengok dorang.
ada bowling center, student main free je.
banyak lagi kemudahan2 lain.
kalau tengok lab computer dorang je, semua guna lcd.
pastu..
ko tanak turun kelas langsung, turun final terus pun bole.
lepas tu dalam unimas tu sendiri ada 18-holes golf course. Edited by nocturnal

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aduh noc , sedap gile camtu .. Tapi kalau sesape yang rajin belajar + enjoy kemudahan tu semua memang best la . Kalau malas je tak guna gak

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(nocturnal @ Dec 18 2008, 10:01 AM) <{POST_SNAPBACK}>
result penempatan kampus untuk budak2 tahun akhir diploma dah kuar.


klu result dah keluar...korang blh tak htr msg kat [email protected] miss call ker...nei no aku (result dah keluar--aku buang no aku)...kt rumah tak de ternet...membazir jer aku gi cc byk kali...(aku lelaki)....harap bantu.... Edited by sitoplasmat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...