Jump to content

matagas

Members
  • Content Count

    149
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by matagas


  1. Apa yg bestnya catcheye ni..kelebihannya anda tak perlu bayar sesen pun,tidak mcm laman web lain.kena bayar dulu baru ada $$$$.

    Di catcheye.com ini,jika anda daftar dan mempunyai sepuluh orang downline dan downline-downline anda juga mendapat 10 orang downline dan seterusnya hingga 4 level...

    apa anda akan dapat.Anda akan dapat RM11.30 untuk satu ads yang anda klik...itu untuk satu ads..bayangkan hari itu anda klik 10 ads..anda akan RM111.30.....lumayan tu....

    Anda akan dibayar melalui cheq jika akaun anda telah mencukupi RM50.Jadi apa tunggu lagi..Jom daftar sekarang....

    Referral id adalah tak dibenarkan dalam forum ni. Referral id boleh diguna pakai di signature sahaja

  2. CatchEye.com.my
    Salam .. Tengah lawat2 blog member2 .. terserempak dgn post pasal CatchEye. Pesaing baru yg bg khidmat utk blogger publish iklan diorang ..

    Lebih kurang macam [email protected]@seangkatan denganya

    semua percuma ..
    Referral id adalah tak dibenarkan dalam forum ni. Referral id boleh diguna pakai di signature sahaja

  3. Mwpay adalah bisnes prepaid yang dilancarkan oleh syarikat berdaftar Mwpay Sdn Bhd (766074-K). Mwpay adalah sama seperti Mymode, Mastereload, Mmwallet, Mobile Wallet dan pelbagai lagi bisnes prepaid multilevelmarketing (MLM) yang ada di Malaysia ini. Laman web utama syarikat adalah http://www.mw-pay.com yang telah dirasmikan pada 09/2008
    hanya dengan mencari 2 orang downline anda sudah dapat mengembalikan duit modal anda..peluang terbuka luas untuk anda mendapat lebih dari itu.. ada 2 cabang perniagaan untuk anda..PM/YM = [email protected]


    Maklumat Lanjut

    Referral link hanya dibenarkan di dalam signature sahaja. Harap maklum.
    -11?-

  4. "Program HEBAT dengan
    Plan UNIK 100% PAYOUT
    yang pertama di Malaysia.

    Ramai leader-leader hebat terkedu dengan kehebatan eHyProBulkSMS !! "

    DI LANCARKAN PADA 27 OKT 08
    DAN DALAM SIRI JELAJAH SELURUH NEGARA

    Selamat Datang Buat Angah Raja Lawak1 Dan Mie Raja Lawak1 eHyProBulkSMS.

    Ingin mendapat pendapatan 4 angka seminggu dengan satu kerja mudah dan terbukti mampu di capai oleh semua orang?
    KAMI AKAN TUNJUK KAN CARANYA PADA ANDA

    Leader Pioneer Di Perlukan Seluruh Negara
    (Pioneer dijangka mendapat RM500,000 hingga melebihi RM1,000,000)

    "MODAL RM500, TAJA SORG DPT RM500,
    UNILEVEL SORG RM200"

    Apa itu Bulk SMS / SMS Blasting?

    a) Merupakan salah satu sistem yang boleh membuat hebahan / sebaran SMS melalui Internet.
    b) Sistem ini sangat efektif dan dapat menjimatkan masa serta kos.
    c) Digunakan untuk tujuan promosi, pengiklanan dan hebahan kepada kumpulan sasaran.
    d) Merangkumi semua syarikat Telekomunikasi di Malaysia dan seluruh dunia.
    e) Kredit SMS hanya sah laku untuk tempoh satu (1) Tahun.
    f) 'Sender ID' boleh ditetapkan oleh pengguna.

    Aplikasi Sistem Web SMS

    a) Akses melalui Internet (Online System)
    b) Akses user Multilevel (Main / Sub User)
    c) Boleh menggunakan Unicode (cth. Huruf Bahasa Cina / Jepun)
    d) Penghantaran SMS melalui file yang di import
    e) Penghantaran SMS mengikut jadual
    f) Pengurusan Phonebook
    g) Pengurusan Contact Group
    h) Mengimport senarai nama melalui file
    i) 'Sender ID' yang tersendiri

    SEKITAR MELAKA DAN SEREMBAN BOLEH PM/SMS 0126314387 -JIKA BERMINAT PENERANGAN BOLEH DIATUR

    BARU DI LANCARKAN.Maklumat Lanjut

  5. sawi wrote:.exe tu virus bukan file
    file .doc yg asal telah di "super hidden" oleh virus

    virus turut effect pada word.exe dlm prgram files, selain create satu bot yg akan try connect to some ip.

    cara selesai mmg kena del dan JGN open .exe tu, delete jer
    utk unhidden file tadi bukan command prompt ( start menu > run > cmd > enter )

    kat command prompt tu tukar pada C: (blh rujuk gambar)
    kalau document kat D: taip jer D: enter, pastikan dia tukar D:\> , depan tu kosong, kalau ada D:\>FolderName\Folder, taip cd.. Enter, sampai dia jadi D:\> saje ( kalau selain D, sama jgk, just taip la F: / G: dll )



    gunakan command attrib *.doc* -h -r -s /S enter
    dh selesai cuba buka folder tgk, mesti dh muncul semula document yg hidden tadi

    tapi masalah belum selesai, sbb document tadi ttp akan jadi hidden semula, *.exe muncul semula sebab virusnya msh belum dibuang.

    cara mudah, try download Free Avira, download sama offline update database (klik utk bukak trs web berkenaan)

    install free avira, buat update database secara offline (online pun boleh)
    cara update offline, bukak avira, tgk menu > klik update > pilih manual update > dan select folder & file vdf yg didownload tadi

    dh selesai buat full scan, dan del/qurantine semua semua virus, jgn pilih ignore, atau deny access, sbb kalau ignoe/deny access, virus tu tak dibuang @ dialihkan dr tempat asal dia berada.

    selesai full scan, buat semua step command attrib di atas tadi

    kalau malas nak byk kali klik time avira scan, blh setting auto quarantine n delete, caranya :
    -buka avira
    -klik configuration
    -tick pada expert mode
    -expand scanner
    -expand scan
    -klik action on concerning files
    -pilih automatic
    -tick pada copy file to quarantine before action
    -Primary Action pilih repair
    -Secondary Action pilih delete
    -apply & buat full scan, nnt avira takde bising prompt action, kalau tak penat jgk, 1000 virus dijumpa, 1000x pilih action.

    tq mr sawi...good info
    memang menjadik

  6. fatinman wrote:aku ade beli laptop kat kedai komputer pas2 dia install windows 7 katanye asli so aku pakai x sampai sebulan dia kuar x asli slalu hang,jadi aku mintak tolong otai2 kat dlm ni selesaikan masalah yg aku hadapi k


    win 7 belum keluar...yg ada sekarang versi RC @ beta

  7. Shopping Pun Dapat Duit?

    Isi Minyak Pun Dapat Duit?

    Kenapa..Tidak Percaya?



    Sistem ganjaran bagi setiap perbelanjaan sudah lama diamalkan, tetapi kini sesuai dengan peredaran zaman buat pertama kali, setiap sen yang anda belanjakan, akan menerima ganjaran dalam bentuk RM selain itu anda juga berpeluang menjana pendapatan sampingan sehingga RM50,000 setiap bulan!



    Inilah yang dikatakan Revolusi baru dalam perniagaan.



    OLEH ITU JADILAH PENGGUNA BIJAK!

    Layari dengan klik di bawah untuk detail
    Maklumat Lamjut

    Referral link hanya dibenarkan di dalam signature sahaja. Harap maklum.
    -11?-

  8. WARIZAN AL HELMY SDN BHD

    Warizan Al Helmy Sdn Bhd (845525-A) atau sebelum ini dikenali sebagai Al Helmy Resources (SA 0099289-P), merupakan MEDAN PERJUANGAN yang amat baik untuk disertai oleh mereka yang baru mencuba atau yang sedang mencari arah untuk memajukan diri dalam bidang perniagaan secara sambilan atau sepenuh masa.

    Terdapat ramai usahawan baru dalam bidang perniagaan menemui kegagalan walaupun telah mengeluarkan modal yang banyak dan mereka berputus asa serta menganggap perniagaan merupakan suatu kerjaya yang sukar. Semua ini kerana sebelum memulakan suatu perniagaan mereka tidak membuat penyelidikan yang mendalam dan tiada pengalaman menghadapi cabaran.

    Melalui Warizan Al-Helmy, pejuang dan peminat bidang perniagaan dapat menimba ilmu perniagaan dengan tidak perlu mengeluarkan modal yang besar dan pejuang dapat berhubung dan menimba ilmu daripada mereka yang pernah gagal untuk dijadikan panduan dan dari mereka yang berjaya untuk dicontohi atau diteladani.

    Tiada ilmu pengetahuan dalam bidang perniagaan boleh menyebabkan seseorang pejuang baru terjebak dalam perniagaan yang menjurus kepada SKIM CEPAT KAYA atau BINARI yang diharamkan oleh pihak kerajaan.

    Dalam usaha berjuang mencipta kejayaan adalah dinasihatkan pejuang hendaklah menjalinkan hubungan yang rapat serta erat dengan pengurusan dan pemimpin syarikat supaya idea baru yang ditemui dapat dikongsi bersama dengan cepat.

    Pihak pengurusan dan pemimpin syarikat adalah dinasihatkan berkerjayalah dengan jujur dan ikhlas dalam usaha mencapai matlamat syarikat dan menjalankan dasar syarikat sebaik mungkin serta membantu pejuang mencipta kejayaan tanpa mengharap balasan dari pejuang itu sendiri.

    Kesabaran dalam menghadapi kerenah yang pelbagai lantaran ramai orang yang melibatkan diri adalah sangat dituntut supaya hubungan akan terus utuh dan kukuh dapat terus wujud serta berterusan.


    Maklumat Lanjut

  9. IMUONE (M) Sdn Bhd (741420-K ) - imuone.com
    IMUONE sebuah syarikat yang telah berkecimpung di dalam INDUSTRI BERLIAN lebih dari 10 tahun.
    Bermula September 2007, syarikat menceburi bidang baru iaitu INDUSTRI MLM (networking).
    Pelancaran Besar-Besaran Akan Diadakan Pada OGOS 2008!
    Sertailah Program Ini Sekarang Juga Kerana Anda Adalah “PIONEER”.
    “LUXURY DIAMOND PROGRAMME” ini adalah SATU-SATU SEUMPAMANYA DI DUNIA!

    1.BONUS KESETIAAN BERLIAN/Diamond Loyalty Bonus
    PAKEJ KEMASUKAN PRODUK REBET REBETBULANAN TEMPOH
    GOLD [email protected] 360 PENDANT 200CP 8.5CP 23 BULAN
    STAR [email protected] NECKLACE 1000CP 50CP 20 BULAN
    BEZEL [email protected] BRACELET 2400CP 150CP 16 BULAN

    2.BONUS RUJUKAN BERLIAN/Diamond Referral Bonus-10% Rujukan GOLD STAR BEZEL
    GOLD 10CP 50CP 120CP
    STAR 10CP 50CP 120CP
    BEZEL 10CP 50CP 120CP

    3.BONUS SINERGI BERLIAN/Diamond Synergy Bonus
    INFINITI UNTUK KUMPULAN YANG KECIL

    PAKEJ GOLD STAR BEZEL
    KUMPULAN KECIL 8% 9% 10%
    MAKSIMA HARIAN 300CP 1000CP 3000CP
    MAKSIMA BULANAN 9000CP 30000CP 90000CP

    Dan jangan lupa juga layari website saya di www.imuone.webs.com
    Program terhebat untuk tahun nie dan seterusnya!..Beli diamond, dapat rebet dan dalam masa yang sama...boleh tambah pendapatan lumayan!
    Presiden sykt ne..seorang model,penyanyi dan x lama lagi jadi pelakon..L.W.KIN...artis cina la ya

    penerangan lanjut : 0126314387 ::icon_cheers::
×
×
  • Create New...