Jump to content

abeInc

Members
  • Content Count

    685
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by abeInc


  1. [quote name='ries223' timestamp='1334294321' post='1080946']
    Salam,

    Jawatan 1 : Pengurus Besar
    Jawatan 2 : Eksekutif Pemasaran
    Jawatan 3 : Eksekutif IT

    [url="http://moccis.org.my/v2/index.php?option=com_content&view=article&id=68&Itemid=76"]http://moccis.org.my...id=68&Itemid=76[/url]
    [/quote]


    Dah sumbit untk eksekutif IT.

    terima kasih tuan

  2. biasa berapa dulang org kasi ? aku tatau apa2 hehehe malas lg nak tanye mak aku sebab klau boleh aku nak plan duluu pahtu baru kasitau org tua.. klau 5 dulang oke ke?

    boleh korang kasi list tak harga kasar wape.. angaran jea..

    Pertunangan

    Cincin = wape ek harga untk cincin tunang ngan merisik? sepatut nyer aku p servey kt kedia tp saje jea nak tanye korang kot2 tau wape anggaran dia

    Jamuan = belah perempuan yg tanggung kot hehehehe

    Hantaran = ni klau boleh aku nak kasi 5 dulang jeaa ( sirih junjung,tepah sirih, cincin , buah-buahan ) ok tak?

    Baju Pertunangan = yg ni klau rasa nak tempah pun yg bakal tunang aku kot bayar hehehe sebab aku pkai kemeja biasa jea nnti

    Perjalanan pergi balik rombingan = dari kotabharu ke kemaman wape ek ? klau dlm 5 biji keta

    Tempat penginapan rombongan = pergi balik ari sama..


    tolong yaa

    ada apa2 lg tak korang rasa perlu tambah ?

  3. tutup suiz n on balik suiz tu biggrin.gif

    QUOTE(K.I.T.T @ Dec 8 2008, 12:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
    ko nak cara pemalas? aku leh ajar.senang giler. laugh.gif

    1) amik cd bootable XP (apsal plak cd win XP? xpe nanti korang akan paham)

    2)masuk boot macam biasa.

    3)ok time ni kena hati-hati jangan silap.

    4)masa nak FORMAT tu nanti akan ada 4 option kan?

    5)ada QUick NTFS ada Quick FAT32 ada bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla laugh.gif

    6)jap tangan aku letih.rehat jap.

    7)ok sambung balik.pilih Quick Format 32.ok lagi sekali sila hati-hati.

    8)korang tau win XP berdesup format laju kan? so masa dia dah 20% pastu tetiba cecah 100% then dengan pantas korang tekan bUTTON RESET kat chasing korang.

    9)then baru masuk cd WIN [email protected] ME dan terus leh setup la macam biasa.x payah nak FDISK x payah nak format.jimat masa dan tenaga. wink.gif

    amacam cara aku? wkakakaka.




    memang betol2 malas cara ko tuuu.. biggrin.gif mcm mana lak nak buat partition klau pkai cara ko tu ?
×
×
  • Create New...