• Announcements

  • Peraturan Umum, Sila baca !

   1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

SIMKAD TONE EXCEL

1 post in this topic

Posted · Report post

PELUANG JANA PENDAPATAN DENGAN SIMKAD TELEFON.

Apa fungsi simkad Tone Excel ini?

Simkad Tone Excel berfungsi sama dengan simkad2 telefon lain yang berada diluar sana, boleh call in, call out, data internet, berwhatsapp, berfacebook, berwechat, berinstagram, bersms, dan juga boleh digunakan diluar negara. Disebabkan ia menggunakan prasarana dari Celcom, jadi dimana ada line Celcom disitu simkad Tone Excel boleh digunakan.

 

Apa kelebihan simkad Tone Excel ini?

 • Yang terbesar sekali, yang belum pernah dilakukan oleh mana-mana kompani talian telefon di Malaysia, malah di dunia sekali, kompani tone excel memberikan komisyen kepada pengguna simkad Tone Excel sekiranya mereka mempromosikan, mengedar dan menjual simkad ini kepada orang lain.
 • Setiap kali anda topup handphone anda, duit anda dikembalikan kedalam bank sebanyak 3%.
 • Anda diberikan perlindungan insuran kemalangan sebanyak RM50,000 oleh etiqa takaful, tanpa perlu membayar apa2 premium bulanan. (Terma dan syarat).
 • Setiap kali anda topup, anda akan diberikan point, dimana point2 tersebut boleh ditebus pada barangan tertentu atau membeli tiket kapal terbang AirAsia dan juga penempahan bilik di Tune Hotel.
 • Anda berpeluang memenangi hadiah kereta dan barangan bernilai lain setiap hujung tahun didalam cabutan bertuah.
 • Anda boleh kekalkan nombor yang ada gunakan sekarang menggantikan nombor yang ada pada simkad tone excel ini.
 • Dapat menjana income RM75 ribu dalam masa 1 tahun. Tonton video ini https://youtu.be/Mx3MX6iwtcQ

Maklumat lanjut https://streamyx09.wixsite.com/toneexcel222290

Whatsapp http://wasap.my/60195875776

14450019_674370229384627_2964756786753839196_n.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0