• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Cpu Baruuu

31 posts in this topic

Posted · Report post

urm aku rasa memang range harga 96GT 600~700rm.

mebi kedai Atom lowyat tu nak kapak aku kot. dengar 800rm terkejut aku :lol:

aku tengok kat LYN 3dmark06 96GT leh cecah 15k !

Wow, 15K..

Aku x try lg OC 9600GT, tp xleh kot sampai 15K..

Proc paling tinggi pun leh cecah 3.58Ghz je.. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

weh spec utk AMD xde ke?? suma nie intel jerk.. AMD pn ok gak..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

korg ni bincang pom pang tapi sebab pakai barang tu xnk bg tahu pulak...
dh tentu la korg ckp barang yg korg pakai tu terbaik tp xcompare dgn btl..
puas ak cari kenapa xjumpe2..spam byk sgt pening ak...
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

[quote name='Rie89' timestamp='1295942851' post='1060330']
korg ni bincang pom pang tapi sebab pakai barang tu xnk bg tahu pulak...
dh tentu la korg ckp barang yg korg pakai tu terbaik tp xcompare dgn btl..
puas ak cari kenapa xjumpe2..spam byk sgt pening ak...
[/quote]

bro ini thread tahun 2008.ko reply balik buat pe.ketinggalan zaman dah.
time tu sume kurang ilmu skang sume puteranian ilmu dah advance.huhu.
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

[quote name='muhian' timestamp='1295966660' post='1060350']
bro ini thread tahun 2008.ko reply balik buat pe.ketinggalan zaman dah.
time tu sume kurang ilmu skang sume puteranian ilmu dah advance.huhu.
[/quote]


lame tul thread nih

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

SEMPRON LE(145 AM3 2.80 2000 1MB 118
ATHLON II X2 250 AM3 3.00 4000 2MB 193
ATHLON II X2 260 AM3 3.20 4000 2MB 203
ATHLON II X3 450 AM3 3.00 4000 1.5MB 243
ATHLON II X3 455 AM3 3.30 4000 1.5MB 248
ATHLON X4 640 AM3 3.00 4000 2MB 323
PHENOM II X4 960T AM3 3.00 4000 8MB 408
PHENOM II X6 1055T AM3 2.80 2000 9MB 538
PHENOM II X6 1075T AM3 3.00 2000 9MB 598
FX 4100 4(core AM3+ 3.60 4000 4MB 428
FX 6100 6(core AM3+ 3.30 4000 6MB 658
FX 8120 8(core AM3+ 3.10 4000 8MB 768
FX 8150 8(core AM3+ 3.60 4000 8MB 908
ATHLON X4 631 FM1 2.60 2000 4MB 288
A6 3400 dual cores FM1 2.70 2000 4MB 248
A6 3500 triple cores FM1 2.10 2000 3MB 318
A6 3650 quad cores FM1 2.60 2000 4MB 388
A6 3670 quad cores FM1 2.70 2000 4MB 398
A8 3850 quad cores FM1 2.90 2000 4MB 458
A8 3870 quad cores FM1 3.00 2000 4MB 468

List utk amd 2012 Feb...

kalu nk tukar cpu... cpu apa yg ok utk gaming... bajet rm400 ke bawah dah ok ke?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now