• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Peluang Membuka Perniagaan Dobi Layan Diri Di Tempat Anda!

83 posts in this topic

Posted · Report post

salam...saya berminat utk membuka dobi layan diri dekat tempat saya..boleh bagi contoh kertas kerja dan kos keseluruhan mesin basuh...saya bercadang hendak pasang dalam 5 biji mesin basuh..email [email protected]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Encik..saya berminat la dgn bz dobi ni..blh mintak proposal? Ni email saya [email protected] sama dari en.amat saya hargai


Encik..saya berminat la dgn bz dobi ni..blh mintak proposal? Ni email saya [email protected] sama dari en.amat saya hargai

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

salam...saya sangat berminat nak mulakan perniagaan dobi layan diri..boleh share x tips2 atau camane sy nk buat loan utk mulakan perniagaan. boleh saya tengok kertas kerja x. 

 

 

minta emailkan saya detail utk kos keseluruhan misalkan sy nk pkai 5 mesin basuh dan 3 mesin pengering... email saya [email protected]

Edited by yuniey86

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

salam sy berminat ingin mengetahui detail perniagaan ini...blh bgtau kos permulaan,dan kertas kerja..emailkan di [email protected]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

salam.. saya hafizal. saya telah pun menjalankan bisnes dobi layan diri ini. alhamdulillah bisnes ini telah pun berjaya dan saya memperoleh pendapatan yang lumayan setiap 2 minggu! itu pun bekerja kutip duit sahaja. namun begitu, saya tidak mampu untuk melakukan kerja di luar kawasan saya. andalah orang yang berhak menjalankan bisnes dobi layan diri ini di tempat anda sendiri. syarikat saya telah mengambil inisiatif untuk menolong sesiapa sahaja (melayu) untuk melakukan bisnes ini. dengan bermodalkan serendah RM1600, anda boleh memulakan bisnes. ada apa2 soalan, sila kemukakan... smile.gif

 

 

Assalamualaikum saya Suhailah dan saya amat berminat untuk buka perniagaan dobi layan diri ini... Boleh encik kongsikan bagaimanakah cara saya untuk buka dobi ini dan rancangan perniagaan yang telah encik lakukan? sila emailkan kepada saya di email add: [email protected] atau hubungi (call/msg/wassap) di no. 01139180817. Saya serius untuk buka perniagaan ini.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

salam.. tolong email kt sy contoh kertas kerja.. amat2 berminat

 

[email protected]

Edited by mrjay38

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

salam tuan..

dalam proses untuk penyediaan kertas kerja dobi yang akan ditempatkan di ipta di utara.
dengan rendah diri, boleh tuan kongsi kan contoh kertas kerja yang tuan dah sediakan sebelum ni?
tarikh penghantran kertas kerja awal mggu depan sahaja. 
terima kasih
 
hafidzz
0125494618
 
note: pada kawan2 yang dah terima contoh kertas kerja dari admin..mohon share juga dengan saya..
 
terima kasih

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

salam...saya berminat utk membuka dobi layan diri dekat tempat saya..boleh bagi contoh kertas dan kontrak perjanjian...

 

mohon emailkan ke

[email protected]

 

note;

note: pada kawan2 yang dah terima contoh kertas kerja dan kontrak perjanjian dari admin..mohon share juga dengan saya..
 
terima kasih

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now