• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Tanah 5 Ekar Untuk Disewa !

8 posts in this topic

Posted · Report post

Kami ingin menyewakan tanah seluas 5 ekar di Ulu Slim Perak, sesuai untuk memelihara itik/ayam/burung puyuh dll (ada 3 lombong kecil), terdapat sebuah rumah yg belum diduduki, sesuai dijadikan ofis atau rumah, dan juga ada sebuah stor menyimpan barang-barang. Rumah/Stor dijual dengan harga RM23K dan tanah sewaan RM2500 setahun(boleh runding) . Sila contact saya atau suami 0133977365 / 0123365235.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Kami ingin menyewakan tanah seluas 5 ekar di Ulu Slim Perak, sesuai untuk memelihara itik/ayam/burung puyuh dll (ada 3 lombong kecil), terdapat sebuah rumah yg belum diduduki, sesuai dijadikan ofis atau rumah, dan juga ada sebuah stor menyimpan barang-barang. Rumah/Stor dijual dengan harga RM23K dan tanah sewaan RM2500 setahun(boleh runding) . Sila contact saya atau suami 0133977365 / 0123365235.

Hi.. Assalammulaikum.. agak menarik tu. bole scan dah upload gambar² tanah tu? dan kalo boleh peta sekali.

p/s: kenapa nak sewa? kenapa tak usahakan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kalo bleh, minta serta location plan...at least nk tahu juga jauh sgt ke dr town., ape2 je la....details pleaseee...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Waalaikum salam. Mengenai details jalan dsb, boleh bincang dengan suami saya kerana dia yang lebih tahu mengenai jalan dll. Sila sms kalau interested dan suami saya akan call balik, InsyAllah. Nanti suami saya akan cerita. No hp suami: 0123365235. Terimakasih.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku pun ada tanah 11 ekar kat Kg. Gajah, Perak. taktau nak buat apa dgn tanah tu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku pun ada tanah 11 ekar kat Kg. Gajah, Perak. taktau nak buat apa dgn tanah tu.

sewakan...tanah pertanian demand tinggi..ramai nak sewa/pajak..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

berapa u nak sewa 11 ekar tu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku pun ada tanah 11 ekar kat Kg. Gajah, Perak. taktau nak buat apa dgn tanah tu.

kalau xtau nak buat apa dgn tanah tu sewakan je la. kalau nak sewakan call saya sbb saya sedang cari tanah yang nak disewakan.. sila hubungi saya di 018-2089800 (syam)

Share this post


Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.