• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Senarai Harga Untuk Barangan Komputer,aksesori Dan Lain-lain Lagi

11 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

Senarai :-

http://www.hardwarezone.com.my/priceguide/

http://www.compu-zone.com/

http://www.cycom.com.my

http://www.rezolles.com/pricelist.php

kawasan liputan jb, batu pahat, muar, melaka

http://navotech.com.my/

jb

http://www.imaginative.com.my/hardware/prices.html

Sila pm untuk sebarang update. Terima kasih.

Edited by ikan_semilang

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Assalamualaikum,

I member baru dlm group ni. so to those yg dah lama disini please guide me and teach me.

Actually, i nak offer sape2 yg nak wat duit, maybe kita leh cooperate.

i offer pelbagai jenis jersi bolasepak such as Manchester Utd, Chelsea, Liverpool dll. with a good quality dengan harga yg berpatutan yg x mungkin akan dpt di Klang Valley. design lain pun ada.

Bagi wanita, i offer barang kemas aksesori such as gelang tangan, rantai, keronsang dll dgn harga yg berpatutan. korang boleh pakai sendiri ataupun jual kat member.

Brg2 lain: * Puppet (Teddy bear, nemo, shin chan, popeye dll.) harga dari RM 10.00 hingga RM 55 bagi

teddy bear yang besar korang tu.

* Blanquet (Toto) dari RM 30.00 hingga RM 65.00 (king / queen size)

* Jeans (Levi's, Docker's) dll harga dari RM 40.00

sesapa yg berminat PM ok.

yg kena garis tu tak dibenarkan di jual kt sini... sila baca rules dan peraturan... klo jersi tu maybe leh letak kt produk dan cenderahati...

Topik ini hanya untuk senarai harga. Sila baca peraturan terlebih dahulu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

da price list utk sarawak n sabah ke???

brpa beza price utk swk n sabah??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

utk srwk n sabah, aku x amik lebih pun cuma korang kena tanggung sendiri kos penghantaran.

sekian, terima kasih.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tolong bg list price untk bg utara....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

2 link dah expired ke?..cuba klik <_<

Ok..aku removekan...bz sesangat sampai tak sempat nak memantau... :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

askom bro....blh bg sy web nk tgk list n pic dia skali....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

untuk belah2 perak tak ada ker?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

area IPOH punye pricelist xde ker? pls.......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

area IPOH punye pricelist xde ker? pls.......

Pihak Rezolles_Net Mall menyediakan penghantaran ke seluruh Malaysia mengikut harga semasa di LOWYAT PLAZA.Berjimatlah sekarang dengan membeli di Rezolles_Net Mall @ www.rezolles.com

Sebarang pertanyaan boleh hubungi EN MOHD @ +6012***9069****539** *

Rujuk thread kami di putera => http://forum.putera.com/tanya/index.php?show...7584&st=400

Terima Kasih

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0