• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

||||||

Members
  • Content count

    310
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

0 Normal

About ||||||

  • Rank
    Ahli

||||||'s Activity

  1. |||||| added a post in a topic InstaForex - Company News   

    di instaforex pelanggan boleh berdagang dengan menggunakan leverage sehingga 1:1000
    • 0
  2. |||||| added a post in a topic InstaForex - Company News   

    setiap hari instaforex menyediakan pelbagai analisa bertaraf professional untuk rujukan semua para pelanggan secara percuma
    • 0
  3. |||||| added a post in a topic InstaForex - Company News   

    dapatkan pelbagai analisa terkini terus dari laman web instaforex setiap hari
    • 0
  4. |||||| added a post in a topic InstaForex - Company News   

    Forecast for USD / JPY pair on May 21, 2019
     USD / JPY pair
    The situation around the Chinese company Huawei has strongly affected the Japanese yen. Its price has fulfilled the target area between the lines of the ascending and descending channels this morning, as a sensation is created. It is trying to consolidate above yesterday's maximum, which will automatically lead to anchoring above the red line of the downward price channel of daily scale.
    Japan's GDP for the 1st quarter showed an increase of 0.5% against the pessimistic forecast of -0.1%. The Chinese stock market today adds more than 1% (Shanghai Composite 1.07%). On Wednesday, the Japanese trade balance for April is projected to improve from -0.18 trillion yen to -0.12 trillion.
    As a result, we expect the growth of the USD/JPY pair to the MACD line of daily scale in the area of 111.05.


    The material has been provided by InstaForex Company - www.instaforex.com
    • 0
  5. |||||| added a post in a topic InstaForex - Company News   

    hanya dengan menggunakan satu platform di instaforex, pelanggan boleh berdagang pelbagai instrumen
    • 0
  6. |||||| added a post in a topic InstaForex - Company News   

    ini kelebihan yg ada di instaforex, tak perlu bersusah payah lagi nak belanggan atau sertai mana2 page di facebook atau telegram utk mendapatkan analisa
    • 0
  7. |||||| added a post in a topic InstaForex - Company News   

    banyak juga analisa2 yg menarik di laman web instaforex, pakar2 yg ada memang bagus dan membantu
    • 0
  8. |||||| added a post in a topic InstaForex - Company News   

    instaforex menyediakan ramai pakar2 penganalisa supaya trader2 semua dapat maklumat dan ilmu yg berguna
    • 0
  9. |||||| added a post in a topic InstaForex - Company News   

    trader juga boleh mendaftar di laman web instaforex dan dapatkan pelbagai analisa terus ke email anda
    • 0
  10. |||||| added a post in a topic InstaForex - Company News   

    akaun demo instaforex turut menyediakan kabinet pelanggan utk dicuba oleh semua orang
    • 0
  11. |||||| added a post in a topic InstaForex - Company News   

    kelihatan agak sukar bagi negara2 lain untuk tidak bergantung kepada matawang usd. Di carta #usdx pada terminal dagangan instaforex sy pun nampak mengekalkan kekuatannya
    • 0
  12. |||||| added a post in a topic InstaForex - Company News   

    pelanggan instaforex berpeluang memenangi usd 5000 apabila mereka melakukan deposit kedalam akaun dagangan mereka
    • 0
  13. |||||| added a post in a topic InstaForex - Company News   

    baik tuan, petang ini sy akan cuba mencari analisa terkini di laman web instaforex
    • 0
  14. |||||| added a post in a topic InstaForex - Company News   

    sy tak pernah lagi terjumpa analisa chart pattern di instaforex, teringin nk tengok
    • 0
  15. |||||| added a post in a topic InstaForex - Company News   

    analisa chart pattern ini adalah indikator dari instaforex tu ke tuan?
    • 0