• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

rosalinda9988

Learning
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

0 Normal

About rosalinda9988

  • Rank
    Ahli Baru

Profile Information

  • Gender Female

rosalinda9988's Activity

  1. rosalinda9988 added a post in a topic Iklan raya dulu2   

    video tahun lepas best, kesian anak buah die kena bawang ngn makcik sampai nangis - nangis. I sentap bile makcik tu kata anak muda asyik dengan gajet jer . Tahun ni mesti better.
    • 0
  2. rosalinda9988 added a post in a topic Iklan raya dulu2   

    Korang jangan nak buat I nangis dengan iklan2 raya ni tau. Raya nanti korang mintak maaf balik...
    Tengok kat fb TM, belum keluar lagi, cuma ada video klip membawang jer.
    • 0
  3. rosalinda9988 added a post in a topic Tayar kalau bunyi bising kenapa?   

    staff continental mmg helpful gile hahaha
    i suke pakai tayar continental tau tak bising and sgt2 smooth 
    i pakai model UC6 mahal siket tapi kalau u nak murah siket boleh je tgk
    model dia yg murah ikot kemampuan u
    • 0
  4. rosalinda9988 added a post in a topic masalah rahim wanita   

    kalau susah baik cuba pkai je canesten tu sng dpt kt farmasi lagipon ramai bagi feedback canesten mmg elok dan berkesan..
    • 0
  5. rosalinda9988 added a post in a topic masalah rahim wanita   

    cuba canesten kwn i pon pernah kena mcm ni juga ..mmg berkesan dalam 1minggu mcm tu..
    • 0
  6. rosalinda9988 added a topic in Internet   

    wifi mudah alih bawak ke sana sini
    ari tu naik kete mmber pg kenduri. smbil2 boring duk blakang godek2 phone, tgk2 ada kluar signal wifi kt screen.
    tanya le mmber dr mana wifi ni, dia kata ni haa kt depan. oo rupanya ada wifi boleh bwk sana sini rupanya. malu sbb baru tau. hahaha.
    rasa nk pakai jugak la. cambest je. best tak pakai wifi mcm gini?
    • 0 replies
    • 257 views
  7. rosalinda9988 added a topic in Internet   

    wifi mudah alih ke sana sini
    ari tu naik kete mmber pg kenduri. smbil2 boring duk blakang godek2 phone, tgk2 ada kluar signal wifi kt screen.
    tanya le mmber dr mana wifi ni, dia kata ni haa kt depan. oo rupanya ada wifi boleh bwk sana sini rupanya. malu sbb baru tau. hahaha.
    rasa nk pakai jugak la. cambest je. best tak pakai wifi mcm gini?
    • 0 replies
    • 161 views