• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

bazinga8888

Learning
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

0 Normal

About bazinga8888

  • Rank
    Ahli Baru

bazinga8888's Activity

  1. bazinga8888 added a topic in Sembang   

    Kedai kat petrol stesen
    Salam, dalam banyak-banyak kedai dekat petrol stesen kan.. mana menjadi pilhan hati korang? 
    • 28 replies
    • 195 views
  2. bazinga8888 added a post in a topic new iPhone 7 launching   

    mase nak g keje tadi lalu   depan Sunway Pyramid sbb tu mmg laluan aku nak g keje...aku nampak la ade booth mcm kaler biru biru pastu orang ramai plak....rupanya hari ni launching iphone 7....siap lucky draw lagik aku tengok...meriah sungguh....!
    • 0
  3. bazinga8888 added a post in a topic iPhone MP3 X Jadi   

    itunes kena pulg in pulg out... lebih baik guna music apps kalau ade...
    pakai telco x magic sim plan terus dpt free yonder music kan...
    x risau kena bayar atau susah nak buat ni tu la... aku sgt happy prepaid pun ade free music dengar...
    • 0
  4. bazinga8888 added a post in a topic Nak pakai Xpax ok ke tak? hehe   

    pakai jelaaa yg toup2 senang takyah bayar tiap2 bulan . 
    Tapi internet kena jimat la wakakakakka. 
    • 0
  5. bazinga8888 added a post in a topic Plan yang mahal!   

    berapa byk bil engko naik??
    sebab ak pun ade masalah yg sama jugak
    ak belajar dekat jepun sekarang
    bila ak balik malaysia je, bil ak tetibe je der naik 
    padahal, kat umah ak pkai wifi je so dah jimat data kat situ
    haihhhhhh....
    • 0
  6. bazinga8888 added a post in a topic Note 5 baru   

    Esok, aq ade pi juga dekat sunway. Kena bagun sebelum pukul 7 dan insyallah takde jam.
    • 0