• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

khorback

Members
  • Content count

    1939
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

11 Baik

About khorback

  • Rank
    Ahli Rajin

Profile Information

  • Gender Male
  • Interests biskut kraker da!

khorback's Activity

  1. khorback added a post in a topic Laptop On tapi sekadar nyala lampu aje   

    kalau mobo laptop cam gini, baiki dengan tukar chipset saja, jika nak baiki sendiri, boleh cuba tapi tak gerenti ok dan bertahan lama. Kira nasib lah! Iaitu panaskan chipset pakai 'hot gun' yg boleh dibeli secara online (RM mungkin sratus lebih)..... Yg penting suhu panas dia misti sampai takat "piawai" dia.....
    • 0
  2. khorback added a post in a topic Aplikasi Android Yang Anda Guna   

    FFox Pro kena ada!
    • 0
  3. khorback added a post in a topic Gajet Android Terbaru Anda/yang Anda Miliki   

    VC oda ciner mari gak tp besh!murah2!
    • 0
  4. khorback added a post in a topic Nak beli iphone tapi terlalu mahal.   

    beli bren VC la simple!
    • 0
  5. khorback added a post in a topic Windows 7   

    windows 10 build 586, ingat best doh tp EdGE nyer pengat gak sket
     
    • 0
  6. khorback added a post in a topic Windows 10   

    tak de susa eh! buat je tambah user "tanpa mikrosos akaun" langsung beress! hehehehe..... ambe pakai yang build 10576!
    • 0
  7. khorback added a post in a topic Lagu yang anda dengar sekarang.   

    njar masuk!!! lama dak dengo!
    • 0
  8. khorback added a post in a topic Windows 10   

    desktop soket 775 zaman ddr1 boleh pakai win10. Acer xtanza, kena cari dlm si,  klik pasang utk tap0901! pakai win 10, meme kena update, jika tak bermas alah. Yg terbaru build 568, yg 565 ckup ok utk pentioum atom! Yg paling penting kene fehem tabiat driver!
    • 0
  9. khorback added a post in a topic Tenet Dimane2 Percuma?   

    bawak depan ada takat ukur wat per! kalo bakul dah penuh tak leh masuk!
    • 0
  10. khorback added a post in a topic internet tanpa had & pantas!   

    maknenye abis koata teenet masih leh guna.... errr....yg dah pakai tu acu try la nengok wwe live sampai 3jam skali jalan camner?
    • 0
  11. khorback added a post in a topic Pelancaran GuaTokey.my Buy Sell Swap Malaysia Marketplace   

    mcm oda dapat beskut merie
    • 0
  12. khorback added a post in a topic Windows 7   

    dah lama tawun topix ni heh!....  sampai windows 10 nak kuar!  Tp win7 ckup best bila ejas jadi laju.....best giler!!!
     
    • 0