Jump to content
Sign in to follow this  
riderterunggul

Pasal car seat baby

Recommended Posts

On 2/13/2020 at 9:21 PM, Minahh said:

Tp nak mcm mana guna ni?? kalau top up kat apps tu dan nak bayar pergi mana bayar??

Yang ni top up kat apps tu, lepas tu pilih pump station dan click tu nombor tu dan start isi minyak dah

21 minutes ago, bigguy said:

Tapi dulu aku guna bonuslink, tapi point tu dpt tukar byk barang dan tukar cash voucher juga

tapi ni kan tak seperti ni setel, boleh tukar point dan tu nak earn point sgt murah tau

On 2/13/2020 at 8:52 AM, superman22 said:

Bagos jugak yaa  app Setel ni..  aku nak track perbelanjaan minyak utk setiap bulan pon senang.. Mesra point pon boleh refer dalam tu.. Takde laa bila nak isi minyak je dok kalut cari kad tu :3:

kad selalu hilang, sekarang dah ada apps ni, senang dah 

On 2/11/2020 at 12:52 PM, lsyi1988 said:

Kadang2 mak2 Ni lupa yang dia bawa baby, nak cepat je isi minyak.so sebagai langkah berjaga2, boleh dah ajak sesiapa teman

mmg, sekarang ni sgt bahaya tau, mesti nak ajak satu adult lagi utk jaga 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 i feel good  that petronas came out with this Setel apps...bcz its quite  convenient and safe refuelling petrol ..it smtg like feel more than another e wallet also lar to make payment right ..bt this is apps is more to fuel petrol like nt need get dnw frm car ...goood petronas..

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/17/2020 at 1:39 AM, Rahim123 said:

 i feel good  that petronas came out with this Setel apps...bcz its quite  convenient and safe refuelling petrol ..it smtg like feel more than another e wallet also lar to make payment right ..bt this is apps is more to fuel petrol like nt need get dnw frm car ...goood petronas..

 

Other ewallets dont have such feature, still have to go to counter to make payment, and on the way ppl will be exposed to danger also, so better to just use this app to refuel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...