Jump to content
Sign in to follow this  
InstaForex Perak

InstaForex - Company News

Recommended Posts

aktifkan keselamatan akaun anda melalui cabinet instaforex

sy sarankan semua pelanggan instaforex mengaktifkan keselamatan tambahan yg ada

Share this post


Link to post
Share on other sites

sy sarankan semua pelanggan instaforex mengaktifkan keselamatan tambahan yg ada

sangat mudah mengaktifkan sistem keselamatan 2 langkah. hanya daftar masuk ke kabinet klien anda

Share this post


Link to post
Share on other sites

sangat mudah mengaktifkan sistem keselamatan 2 langkah. hanya daftar masuk ke kabinet klien anda

pengaktifan tidak mengambil masa yg lama, amat mudah dilakukan melalui kabinet pelanggan instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

verifikasi akaun boleh dilakukan di kabinet klien instaforex

lakukan verifikasi utk memastikan akaun instaforex anda lebih selamat nanti

Share this post


Link to post
Share on other sites

mudah shj utk lakukan proses verifikasi akaun instaforex.hanya submit doc spt gambar ic dan lesen

semuanya dilakukan di kabinet klien instaforex trader. sagat mudah

Share this post


Link to post
Share on other sites

semuanya dilakukan di kabinet klien instaforex trader. sagat mudah

pelanggan digalakkan utk memahirkan diri dengan penggunaan kabinet pelanggan instaforex mereka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keputusan peraduan InstaForex telah di rumuskan

9anwyh.jpg

Keputusan pertandingan InstaForex telah di rumuskan dan pemenang ditentukan. Hari ini, kami akan mengumumkan pemenang Lucky Trader, FX-1 Rally, dan peraduan One Million Option. Kami dengan sukacitanya mengucapkan tahniah kepada pemenang dan ingin peserta lain untuk mencari nama mereka dalam pencapaian seterusnya. Percayalah kepada nasib anda! Kejayaan datang kepada mereka yang sabar dan gigih!

Lucky Trader
Keazaman yang kuat, kejayaan orientasi, ketabahan, dan kesabaran adalah kunci kemenangan dalam pertandingan Lucky Trader. Mungkin, anda boleh melakukan lebih baik daripada Oleg Aleksandrovich Yashchishen (pemenang pertandingan lain juga). Walau bagaimanapun, ianya adalah beliau yang menunjukkan hasil yang cemerlang dalam pertandingan biasa Lucky Trader hari ini. Kami memberikan tepukan kepada pemenang hadiah dan berharap beliau dapat meneruskannya begitu! Kami menjemput pedagang lain untuk mengambil bahagian! Peringkat seterusnya pertandingan akan bermula pada 18 Mac, 2019 dan akan berakhir pada 29 Mac, 2019.

FX-1 Rally
Prestasi terbaik semasa peringkat Rali FX-1 tetap ditunjukkan oleh Dmitrii Nikolaevich Nazimov. Kami mengucapkan tahniah kepada juara dan berharap beliau membuktikan reputasi pedagang terbaik dalam peringkat seterusnya dalam peraduan FX-1 Rally. Jika anda mahukan persaingan yang sengit untuk kepimpinan, maka anda dialu-alukan untuk memulakan peringkat tetap FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 15 Mac, 2019 hingga 23:59 15 Mac 2019.

One Million Option
One Million Option oleh InstaForex adalah pertandingan yang paling popular di kalangan pedagang. Setiap pusingan peserta bersaing untuk mendapatkan gelaran pedagang opsyen terbaik dalam perjuangan yang hangat. Berikutan keputusan peringkat terkini, skor terbaik dicapai oleh MuhammadArfah dari Indonesia. Kami menyambut kedatangan pemenang! Kami juga berharap bahawa beliau akan terus mengambil bahagian dalam pertandingan InstaForex! Daftar dan sertai kami semasa peringkat One Million Option yang seterusnya! Peraduan ini akan bermula tidak lama lagi - pada 18 Mac, 2019 dan akan berakhir pada 22 Mac, 2019.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11727.html

Salam Sejahtera, 
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pemenang bagi Kempen Menang BMW X6 dari InstaForex berkongsi rahsia kejayaan

2h8bdpy.png

Kempen Menang BMW X6 telah berakhir pada 29 Disember 2017. Pemenangnya ialah Claudia Jurickova dari Bratislava, Republik Slovak. Claudia mengatakan bahawa kunci kejayaan dalam perdagangan adalah ketekunan.

Tonton video dengan pemenang dan mengambil bahagian dalam pertandingan InstaForex!

Walaupun undian BMW X6 sudah berakhir, anda masih mempunyai peluang untuk memenangi kereta mewah lain - Lamborghini Huracan!

Cuba nasib anda dan sertai pemenang kami yang gembira!

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11735.html

 

Salam Sejahtera,

 

Pengurus Perhubungan Awam

 

https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group

 

https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edited by instafx_N9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keputusan peraduan InstaForex telah di rumuskan

9anwyh.jpg

Keputusan pertandingan InstaForex telah di rumuskan dan pemenang ditentukan. Hari ini, kami akan mengumumkan pemenang Lucky Trader, FX-1 Rally, dan peraduan One Million Option. Kami dengan sukacitanya mengucapkan tahniah kepada pemenang dan ingin peserta lain untuk mencari nama mereka dalam pencapaian seterusnya. Percayalah kepada nasib anda! Kejayaan datang kepada mereka yang sabar dan gigih!

Lucky Trader
Keazaman yang kuat, kejayaan orientasi, ketabahan, dan kesabaran adalah kunci kemenangan dalam pertandingan Lucky Trader. Mungkin, anda boleh melakukan lebih baik daripada Oleg Aleksandrovich Yashchishen (pemenang pertandingan lain juga). Walau bagaimanapun, ianya adalah beliau yang menunjukkan hasil yang cemerlang dalam pertandingan biasa Lucky Trader hari ini. Kami memberikan tepukan kepada pemenang hadiah dan berharap beliau dapat meneruskannya begitu! Kami menjemput pedagang lain untuk mengambil bahagian! Peringkat seterusnya pertandingan akan bermula pada 18 Mac, 2019 dan akan berakhir pada 29 Mac, 2019.

FX-1 Rally
Prestasi terbaik semasa peringkat Rali FX-1 tetap ditunjukkan oleh Dmitrii Nikolaevich Nazimov. Kami mengucapkan tahniah kepada juara dan berharap beliau membuktikan reputasi pedagang terbaik dalam peringkat seterusnya dalam peraduan FX-1 Rally. Jika anda mahukan persaingan yang sengit untuk kepimpinan, maka anda dialu-alukan untuk memulakan peringkat tetap FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 15 Mac, 2019 hingga 23:59 15 Mac 2019.

One Million Option
One Million Option oleh InstaForex adalah pertandingan yang paling popular di kalangan pedagang. Setiap pusingan peserta bersaing untuk mendapatkan gelaran pedagang opsyen terbaik dalam perjuangan yang hangat. Berikutan keputusan peringkat terkini, skor terbaik dicapai oleh MuhammadArfah dari Indonesia. Kami menyambut kedatangan pemenang! Kami juga berharap bahawa beliau akan terus mengambil bahagian dalam pertandingan InstaForex! Daftar dan sertai kami semasa peringkat One Million Option yang seterusnya! Peraduan ini akan bermula tidak lama lagi - pada 18 Mac, 2019 dan akan berakhir pada 22 Mac, 2019.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11727.html

Salam Sejahtera, 
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

jom daftar instaforex fx1-rally. daftar malam ini dan bertanding jumaat ini

Share this post


Link to post
Share on other sites

sgt mudah dgn adanya cabinet instaforex

digalakkan pelanggan instaforex memahirkan diri dengan penggunaan kabinet pelanggan, biasa yg guna khidmat ib jarang akses kabinet ni

Share this post


Link to post
Share on other sites

digalakkan pelanggan instaforex memahirkan diri dengan penggunaan kabinet pelanggan, biasa yg guna khidmat ib jarang akses kabinet ni

utk perkhidmatan pamm dan copy trade instaforex juga boleh melalui cabinet instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

utk perkhidmatan pamm dan copy trade instaforex juga boleh melalui cabinet instaforex

trader tak perlu verify akaun untuk buka perkhidmatan PAMM dan forexcopy. sangat mudah

Edited by azam575

Share this post


Link to post
Share on other sites

utk perkhidmatan pamm dan copy trade instaforex juga boleh melalui cabinet instaforex

macam2 boleh dilakukan melalui kabinet pelanggan instaforex bila dah mahir

Share this post


Link to post
Share on other sites

macam2 boleh dilakukan melalui kabinet pelanggan instaforex bila dah mahir

daftar akaun di www.instaforex.com samada akaun demo atau live untuk explore kabinet klien instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

daftar akaun di www.instaforex.com samada akaun demo atau live untuk explore kabinet klien instaforex

di instaforex akaun demo pun ada kabinet pelanggan utk diakses

Share this post


Link to post
Share on other sites

menarik tu tuan,demo akaun pun instaforex sediakan cabinet akaun

betul tuan, untuk bagi trader familiar dengan kabinet akaun instaforex 

Share this post


Link to post
Share on other sites

betul tuan, untuk bagi trader familiar dengan kabinet akaun instaforex 

bagus ni instaforex bagi peluang bakal pelanggan belajar cara guna kabinet pelanggan

Share this post


Link to post
Share on other sites

banyak perkara boleh dilakukan melalui cabinet akaun instaforex

jangan lupa aktifkan instaforex PAMM dan Forexcopy di kabinet klien dan cuma melabur atau salin dagangan trader lain di instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...