Jump to content
Sign in to follow this  
InstaForex Perak

InstaForex - Company News

Recommended Posts

sertai juga contest yg dianjurkan instaforex,hadiah lumayan menanti para trader

semua pertandingan demo atau live akaun instaforex adalah percuma. senarai pertandingan boleh daptkan di instaforex.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

semua pertandingan demo atau live akaun instaforex adalah percuma. senarai pertandingan boleh daptkan di instaforex.com

pertandingan percuma yang menyediakan hadiah lumayan kepada pemenang, hanya dari instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

INSTAFOREX DAN HKM ZVOLEN BERTUJUAN UNTUK MENEGASKAN KEPIMPINAN 

InstaForex berhati-hati mengawasi perkembangan dalam kejohanan liga Slovakia, salah satu kejohanan hoki ais berprestij di Eropah. Alasan kepentingan istimewa itu ialah penyertaan HKm Zvolen kerana syarikat kami telah menjadi penaja kelab hoki ais tersebut selama bertahun-tahun. 

Pada masa ini, HKm Zvolen memimpin dalam kejohanan itu, mempunyai prospek yang cerah untuk kemenangan dalam kedudukan keseluruhan. Walaupun Slovakia Tipsport Liga lebih daripada separuh jalan, pemain perlu terus maju. Sesungguhnya, lebih mudah untuk memenangi perlawanan pertama daripada memastikan kepimpinan seseorang sehingga wisel pengadil penutupan dalam perlawanan akhir. Sekarang pasukan dari Zvolen menghadapi cabaran yang sukar. Kedua-dua pemain dan jurulatih mereka perlu memastikan mereka mempunyai tenaga yang cukup sehingga akhir kejohanan tetapi tidak berpuas hati dengan kejayaan mereka. Wira kita memerlukan minda dan semangat yang sihat untuk memperoleh sekurang-kurangnya angka yang sama sebagai pesaing utama mereka. 

InstaForex dan para pelanggannya berkongsi pengalaman serupa yang terlalu mudah untuk diberikan kepada godaan dan dikelirukan dengan kejayaan awal. Perkara penting yang penting adalah untuk memberi fokus, sabar, dan tenang. Kami tahu bahawa setiap kejayaan, termasuk kewangan, bergantung pada kerja keras, tekad, kesabaran, dan cita-cita. Jadi, orang-orang dari pasukan Zvolen dan pedagang InstaForex mempunyai banyak persamaan. Mereka adalah pelindung tinggi, bertujuan untuk membangun dan mencapai lebih banyak. 

Mari kita mendoakan nasib baik untuk pasukan hoki Zvolen kami dan semua pedagang InstaForex yang berkongsi pemanduan yang sama untuk berjaya! 

zvolen_ifx.jpg 

https://www.instaforex.com/company_news/11594.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Contest instaforex live akaun secara percuma tu mcm pula tu tuan,tidak perlu deposit ke

deposit itu tetap perlu ada cuma tiada yuran pendaftaran. deposit dan trade seperti biasa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Contest instaforex live akaun secara percuma tu mcm pula tu tuan,tidak perlu deposit ke

kalau nak tengok cara betul trading, tengok akaun pertandingan instaforex live macam ni la bagus

Share this post


Link to post
Share on other sites

kalau nak tengok cara betul trading, tengok akaun pertandingan instaforex live macam ni la bagus

ada satu pertanidngan akaun live khas untuk trader malaysia iaitu pertandingan instaforex mazda 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

ada satu pertanidngan akaun live khas untuk trader malaysia iaitu pertandingan instaforex mazda 6

satu penghargaan diberikan oleh instaforex buat para pelanggan mereka di malaysia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keputusan dua pusingan peraduan InstaForex diumumkan

2uix5yp.jpg

Hari ini, kami akan menamakan pemenang dua pertandingan dari InstaForex: InstaForex Sniper dan Race Besar. Kami mengucapkan tahniah kepada para pemilik hadiah dan berharap nasib baik kepada semua pedagang yang mengambil bahagian dalam pertandingan dari InstaForex dan keberanian kepada mereka yang akan melakukannya!

Instaforex Sniper

Fortune sering memberi peniaga yang berminat, pesakit, dan pantas dalam pertandingan Sniper InstaForex. Menurut keputusan peringkat terakhir pertandingan Sniper InstaForex, Alexander Alekseevich Usov menjadi pemenang. Kami mengucapkan tahniah kepada pemilik hadiah dan ingin dia terus menunjukkan semangat perjuangan dan kesanggupannya untuk berjaya. Jadi, daftar dan sertai kami! Peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan diadakan dari 18 Februari 2019 hingga 22 Februari 2019.

Great Race

Ivan Grigorievich Kulikov menjadi pemenang peringkat perlumbaan InstaForex Great Race. Kami mengucapkan tahniah kepada juara dan melihat hubungan yang panjang dan bermanfaat dengan syarikat kami. Terdapat empat peringkat ke depan dan masih ada peluang untuk menyertai perlumbaan. Tidak pernah terlambat untuk menjadikan halaman menarik baru. Peringkat seterusnya akan bermula pada 18 Mac, 2019 dan akan berakhir pada 19 April 2019.

Lebih Lanjut Tentang Pertandingan

Gambar dan Ulasan Para Pemenang

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/11616.html

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juara Dunia dalam sukan paling intelektual menyertai kami!

 

28lcaoj.jpg

 

InstaForex dengan bangga mengumumkan rakan kongsi intelektual yang baru. Lagenda Grandmaster catur Viswanathan Anand menjadi duta jenama syarikat kami. Berikut adalah beberapa pencapaiannya:

 

2000 - Juara Dunia FIDE

2007 - Pemenang Kejohanan Catur Dunia

2017 - FIDE World Rapid Chess Champion

 

Vishy Anand boleh membanggakan beratus-ratus kemenangan dalam kejohanan berprestij. Dia memiliki enam anugerah Oscar Chess, dan hadiah-hadiah hadiah lain yang dia terima di India, negaranya. Jadi, ini adalah satu penghormatan yang besar untuk InstaForex untuk mengisytiharkan permulaan perkongsian penting sedemikian. Lawati laman web peribadi Viswanathan Anand di laman web rasmi dan ketahui lebih lanjut mengenai Lagenda Grandmaster dan kontrak perkongsian baru.

 

Maklumat lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/11627.html

Lawati laman web peribadi Viswanathan Anand https://www.instaforex.com/viswanathan_anand?x=ITXBvishyanand

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

selain dr itu byk juga contest lain yg dianjurkan instaforex

betul tuan, instaforex amat aktif dalam menganjurkan pertandingan2 trading ini

Share this post


Link to post
Share on other sites

pelbagai cara dpt menjana kewangan di instaforex

paling mudah adalah dengan mempromosikan pembukaan akaun baru di instaforex dengan menjadi affliate instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...