Jump to content
Sign in to follow this  
InstaForex Perak

InstaForex - Company News

Recommended Posts

ENAM PEMENANG PERTANDINGAN INSTAFOREX DIKETAHUI

Keputusan enam lagi pertandingan InstaForex telah  diketahui. Kali ini kita akan megumumkan nama pemenang pertandingan berikut: One Million Options, InstaForex Sniper, Lucky Trader, FX-1 Rally, Real Scalping dan Trade Wise, Win Device. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan berharap peserta lain turut tersenarai sebagai pemenang di masa akan datang. Lambat laun, kemenangan akan menjadi milik anda jua!

One Million Option


One Million Option adalah salah satu pertandingan yang paling digemari,mengumpulkan beberapa peserta yang berjuang sehabis baik untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Dengan hasil langkah terbaru, keputusan yang paling cemerlang telah ditunjukkan oleh Shehu Abdullahi. Peringkat seterusnya pertandingan One Million Option akan bermula pada 22 Ogos 2016 (GMT + 3) dan berakhir pada 26 Ogos 2016 (GMT + 3).

InstaForex Sniper

Pedagang yang paling tepat dan pantas mengambil bahagian dalam pertandingan InstaForex Sniper. Ramai peserta penuh semangat bersaing untuk mendapatkan hadiah utama. Kadri Yassine membuktikan untuk menjadi yang terbaik dalam pertandingan baru-baru ini. Pertandingan seterusnya akan bermula pada 22 Ogos 2016 (GMT + 3) dan berakhir pada 26 Ogos 2016 (GMT + 3). Menguji ketepatan anda dalam pertandingan InstaForex Sniper sekarang!

Trade Wise, Win Device

Dmitriy Yonass menjadi pemenang dalam, kempen Peranti Trade Wise Win dan pemilik iPhone baru. Langkah kedatangan kempen Trade Wise, Win Device akan menunjukkan sama ada anda bernasib baik untuk memenangi alat berjenama juga. Peringkat baru akan berlangsung dari 29 Ogos 2016 (GMT + 3) September 9, 2016 (GMT +3). Anda boleh mendaftar untuk kempen pada halaman webnya sekarang.


FX-1 Rally

Prestasi terbaik dalam peraduan Rally FX-1 telah ditunjukkan oleh Mikhail Evsikov, yang berjaya untuk menggunakan semua perdagangan dan perlumbaan kemahirannya dengan cekap. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang di atas kemenangan yang menakjubkan dan ingin dia berjaya dalam pertandingan yang akan datang. Jika anda ingin merasakan semangat mendebarkan perjuangan ini, selamat datang ke permulaan satu lagi peringkat peraduan Rally FX-1. Anda boleh mendaftar untuk perhimpunan yang terdekat yang akan berlangsung dari 0:00 26 Ogos 2016 (GMT + 3) 23:59 - 26 Ogos 2016 (GMT + 3).

Lucky Trader

Perdagangan dengan sempurna selama dua minggu dan anda akan memastikan kemenangan dalam peraduan Lucky Trader seperti Vladimir Ikonnikov melakukannya. Dia menunjukkan satu bentuk perdagangan yang hebat dan mencapai keputusan yang terbaik di kalangan beratus-ratus peserta lain. Kami benar-benar mengucapkan tahniah kepada pemenang dan ingin supaya tetap kedudukan utama beliau. Langkah seterusnya bagi pertandingan Lucky Trader akan diadakan dari 22 Ogos 2016 (GMT + 3) hingga September 2, 2016 (GMT + 3).

Real Scalping

Dagangan jangka pendek adalah perdagangan jenis agak rumit yang memerlukan banyak tumpuan. Tidak semua orang penuh perhatian dan tumpuan yang cukup untuk membuat keputusan yang cepat dan betul untuk berjaya di dalamnya. Kali ini, Vladimir Trafimov menunjukkan semua kemahiran ini dan mengambil tempat pertama dalam langkah baru-baru ini pertandingan Real Scalping. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput semua orang yang gagal untuk mencuba sekali lagi dan mengambil bahagian dalam langkah yang akan datang. Semua bersedia untuk menguji kebolehan perdagangan mereka boleh mendaftar untuk peringkat seterusnya yang akan berlangsung dari September 5, 2016 (GMT + 3) hingga 30 September 2016 (GMT + 3).

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan

Gambar dan komen para peserta

https://www.instaforex.com/company_news/8278.html

 

tahniah kepada para pemenang semua. Tentu sukar nak bersaing dengan ramai pelanggan Instaforex lain tapi berjaya juga akhirnya

Share this post


Link to post
Share on other sites

INSTAFOREX MENJAMIN KESELAMATAN KETAT AKAUN ANDA

InstaForex mereka satu sistem pengesahan dua faktor untuk kemudahan dan keselamatan pelanggan. Pengesahan dua faktor tersebut adalah prosedur yang memastikan keselamatan yang lebih tinggi daripada akaun berbanding dengan kata laluan. Apabila anda log masuk ke Kabinet Pelanggan, sistem memerlukan nombor pengenalan peribadi (PIN) yang dihasilkan oleh Google Authenticator sebagai tambahan kepada permohonan kata laluan. Aplikasi tersebut bekerja di luar talian.

Pelanggan dapat membolehkan dan melumpuhkan pilihan sendiri dalam kabinet Pelanggan. InstaForex mengukuhkan perlindungan maklumat peribadi pelanggan dengan memastikan keselamatan data dari setiap akaun.

https://www.instaforex.com/company_news/7631.html

menjadi keutamaan sebuah broker utk menjaga keselamatan akuan trader,begitu jugalah instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

menjadi keutamaan sebuah broker utk menjaga keselamatan akuan trader,begitu jugalah instaforex

trader boleh aktifkan sistem keselamatan seperti di bank di kabinet klien instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

trader boleh aktifkan sistem keselamatan seperti di bank di kabinet klien instaforex

bagi saya paling penting adalah proses verifikasi. Itu jaminan keselamatan waktu akaun ada mesalah nanti

Share this post


Link to post
Share on other sites

bagi saya paling penting adalah proses verifikasi. Itu jaminan keselamatan waktu akaun ada mesalah nanti

memudahkan kita bila akaun kita dibekukan oleh pihak antifraud .. kerana transaksi mencurigakan di akaun kita itu. jadi baik verifikasi sekarang

Share this post


Link to post
Share on other sites

memudahkan kita bila akaun kita dibekukan oleh pihak antifraud .. kerana transaksi mencurigakan di akaun kita itu. jadi baik verifikasi sekarang

iya la tuan, untuk tujuan keselamatan akaun Instaforex ni jadi memang patut untuk kita lakukannya

Share this post


Link to post
Share on other sites

InstaForex memenangi Anugerah Le Fonti untuk kali kedua

 

2vi0d55.jpg

 

Kami berbesar hati untuk mengumumkan bahawa kami telah berjaya dalam bidang ini sekali lagi. InstaForex telah mendapat penganugerahan Forex Broker Terbaik untuk Anugerah Eropah Timur 2018.

Le Fonti Awards adalah upacara anugerah tahunan yang mengiktiraf organisasi yang menunjukkan kecemerlangan dalam bidang perniagaan, perbankan, dan broker. InstaForex dipilih oleh juri yang terdiri daripada lebih daripada 120 pakar. Anugerah ini membuktikan bahawa syarikat kami popular di kalangan pedagang dari Asia, Eropah dan bahagian lain di arena ini.

Kami kini mempunyai lebih daripada 7,000,000 pelanggan dagangan aktif. Kami melakukan yang terbaik untuk pedagang kami dan bertambah baik dari tahun ke tahun.

 

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11213.html

 

Salam Sejahtera,

Pengurus Perhubungan Awam

https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group

https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Share this post


Link to post
Share on other sites

verifikasi akaun instaforex pun lebih mudah sekarang dgn menggunakan telefon mudah alih shj

ambil gambar guna kamera mudah alih dan uoload di kabinety klien instaforex. sangat mudah

Share this post


Link to post
Share on other sites

ambil gambar guna kamera mudah alih dan uoload di kabinety klien instaforex. sangat mudah

zaman serba canggih ni makin mudah nak verifikasi akaun Instaforex, x perlu dah bergantung pada scanner sahaja

Share this post


Link to post
Share on other sites

tp sy masih tak lepas verifikasi selfie instaforex,ada yg dh lepas ke..

sy tak pernah buat lagi verifikasi selfie ni, sy cuma upload ic dan lesen sahaja dan dah lepas

Share this post


Link to post
Share on other sites

sy tak pernah buat lagi verifikasi selfie ni, sy cuma upload ic dan lesen sahaja dan dah lepas

dari apa yang saya baca , kita perlu selfe dengan dokumen yang kita hantar masa verify level 1 ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sy rasa mungkin ada kelebihan yg lebih lg dr instaforex,tp sy tiada info tersebut kerana masih belom lepas verifikasi level 3

saya pun nak cuba nanti lakukan verify level 3 ni. nampak mcm senang ....

Share this post


Link to post
Share on other sites

saya pun nak cuba nanti lakukan verify level 3 ni. nampak mcm senang ....

Apa kelebihan verifikasi level 3 di Instaforex ni? Nak juga tahu sama ada perlu dibuat atau tidak

Share this post


Link to post
Share on other sites

SEMAK KEPUTUSAN LIMA PERINGKAT INTERIM PERTANDINGAN INSTAFOREX

contest_imgs_510x350_6.jpg

Keputusan disimpulkan dan pemenang ditentukan! Berikut adalah pemenang peringkat interim lima pertandingan InstaForex: InstaForex Sniper, One Million Option, FX-1 Rally, Lucky Trader dan Real Scalping. Kami gembira mengucapkan tahniah kepada pemenang dan berharap nasib baik kepada semua peserta lain!

InstaForex Sniper
Pedagang tangkas bernasib baik dalam pertandingan InstaForex Sniper. Menurut keputusan peringkat akhir InstaForex Sniper, pemenangnya adalah Grigory Bogomol. Tahniah kepada pemenang. Jika anda mahu menang juga, teruskan untuk mendaftar! Peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan berlangsung dari 8 Oktober 2018 hingga 12 Oktober 2018.

One Million Option
One Million Option adalah pertandingan InstaForex yang popular di kalangan pedagang. Dari peringkat ke peringkat, para peserta mencabar untuk mendapatkan gelaran pedagang pilihan terbaik dalam persaingan sengit. Pada akhir September, pedagang Boris Odintsov memenangi pertandingan itu. Peringkat seterusnya akan bermula pada 8 Oktober 2018 dan terakhir sehingga 12 Oktober 2018.

FX-1 Rally
Oleg Yashchishen memperlihatkan hasil terbaik pada peringkat terkini FX-1 Rally. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan ingin dia mengekalkan status pedagang terbaik dalam peringkat seterusnya. Jika anda sudah bersedia untuk perjuangan sengit dan mahu menguji diri anda - selamat datang ke permulaan peringkat seterusnya FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan mengambil bahagian dalam peringkat seterusnya pertandingan, yang akan berlangsung dari 00:00 5 Oktober, 2018 hingga 23:59 5 Oktober 2018.

Lucky Trader
Tumpuan pada kejayaan dan kesabaran adalah faktor penting untuk kemenangan dan hasil yang sangat baik dalam pertandingan Lucky Trader. Mungkin anda akan dapat mengatasi pencapaian Igor Stulikov, tetapi hari ini dia memenangi kemenangan yang cemerlang di peringkat terbaru Lucky Trader. Dapatkan peluang untuk menjadi pemenang seterusnya! Peringkat seterusnya pertandingan akan diadakan dari 15 Oktober 2018 hingga 26 Oktober 2018.

Real Scalping
Pedagang SupartoSuparto dari Indonesia telah menjadi pemenang tahap terakhir pertandingan Real Scalping. Tahniah! Kami menjemput anda untuk menunjukkan kemahiran dagangan anda. Hanya mendaftar untuk peringkat seterusnya dalam Real Scalping di laman web InstaForex.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan
Foto dan ulasan para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/11222.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

SEMAK KEPUTUSAN LIMA PERINGKAT INTERIM PERTANDINGAN INSTAFOREX

contest_imgs_510x350_6.jpg

Keputusan disimpulkan dan pemenang ditentukan! Berikut adalah pemenang peringkat interim lima pertandingan InstaForex: InstaForex Sniper, One Million Option, FX-1 Rally, Lucky Trader dan Real Scalping. Kami gembira mengucapkan tahniah kepada pemenang dan berharap nasib baik kepada semua peserta lain!

InstaForex Sniper
Pedagang tangkas bernasib baik dalam pertandingan InstaForex Sniper. Menurut keputusan peringkat akhir InstaForex Sniper, pemenangnya adalah Grigory Bogomol. Tahniah kepada pemenang. Jika anda mahu menang juga, teruskan untuk mendaftar! Peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan berlangsung dari 8 Oktober 2018 hingga 12 Oktober 2018.

One Million Option
One Million Option adalah pertandingan InstaForex yang popular di kalangan pedagang. Dari peringkat ke peringkat, para peserta mencabar untuk mendapatkan gelaran pedagang pilihan terbaik dalam persaingan sengit. Pada akhir September, pedagang Boris Odintsov memenangi pertandingan itu. Peringkat seterusnya akan bermula pada 8 Oktober 2018 dan terakhir sehingga 12 Oktober 2018.

FX-1 Rally
Oleg Yashchishen memperlihatkan hasil terbaik pada peringkat terkini FX-1 Rally. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan ingin dia mengekalkan status pedagang terbaik dalam peringkat seterusnya. Jika anda sudah bersedia untuk perjuangan sengit dan mahu menguji diri anda - selamat datang ke permulaan peringkat seterusnya FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan mengambil bahagian dalam peringkat seterusnya pertandingan, yang akan berlangsung dari 00:00 5 Oktober, 2018 hingga 23:59 5 Oktober 2018.

Lucky Trader
Tumpuan pada kejayaan dan kesabaran adalah faktor penting untuk kemenangan dan hasil yang sangat baik dalam pertandingan Lucky Trader. Mungkin anda akan dapat mengatasi pencapaian Igor Stulikov, tetapi hari ini dia memenangi kemenangan yang cemerlang di peringkat terbaru Lucky Trader. Dapatkan peluang untuk menjadi pemenang seterusnya! Peringkat seterusnya pertandingan akan diadakan dari 15 Oktober 2018 hingga 26 Oktober 2018.

Real Scalping
Pedagang SupartoSuparto dari Indonesia telah menjadi pemenang tahap terakhir pertandingan Real Scalping. Tahniah! Kami menjemput anda untuk menunjukkan kemahiran dagangan anda. Hanya mendaftar untuk peringkat seterusnya dalam Real Scalping di laman web InstaForex.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan
Foto dan ulasan para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/11222.html

jika inginkan modal free trade,masuk shj contest instaforex ini

Share this post


Link to post
Share on other sites

jika inginkan modal free trade,masuk shj contest instaforex ini

kalau tidak mahu bertanding, boleh cuba dapatkan modal percuma melalui kempen no deposit bonus $1500 Instaforex ni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...