Jump to content
Sign in to follow this  
InstaForex Perak

InstaForex - Company News

Recommended Posts

Cara ini memang direkemen kepada pelanggan yg mempunyai lebih dari satu akaun di Instaforex. Dapat jimatkan masa untuk verifikasi akaun

Bahaya godam bukan disebabkan oleh kelemahan kabinet Instaforex kita. Bahaya tersebut datangnya dari komputer kita sendiri yg mungkin terdedah kepada serangan dari penggodam. Sebaiknya aktifkan segala sekuriti yg ada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bahaya godam bukan disebabkan oleh kelemahan kabinet Instaforex kita. Bahaya tersebut datangnya dari komputer kita sendiri yg mungkin terdedah kepada serangan dari penggodam. Sebaiknya aktifkan segala sekuriti yg ada.

benar tuan . sebab itu jika akaun digodam. pihak instaforex akan minta bukti untuk dibuka akaun itu semula. jika sudah verified kerja akan menjadi lebih mudah

Share this post


Link to post
Share on other sites

benar tuan . sebab itu jika akaun digodam. pihak instaforex akan minta bukti untuk dibuka akaun itu semula. jika sudah verified kerja akan menjadi lebih mudah

orait... semestinya jika register akaun perlu la verify...itu yg penting... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

memang penting verifikasi ini. Bukan susah untuk membuatnya di Instaforex, cuma perlukan 2 dokumen seperti lesen dan ic sahaja.

Cara ini memang direkemen kepada pelanggan yg mempunyai lebih dari satu akaun di Instaforex. Dapat jimatkan masa untuk verifikasi akaun

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

OPENING ACCOUNT / Instant account opening

 

attachment.php?attachmentid=196159&stc=1

 

The default parameters of your trading account are:

 

 

  •  
  • the US dollars as trading account currency;
     
  • MetaTrader 4 as trading platform;
     
  • 1:200 leverage;
     
  • USA2 server.
     

 

 

 

mudah shj nk buka akaun instaforex ye tuan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

betul tuan , bila kita sudah verikasi 1 akaun, akaun yang lain lbih mudah di verifikasi dan boleh digabungkan dibawah satu klien kabinet sahaja

oo yer ker mcm tu mudah sgt utk yg suka buka byk akaun.. haya skali saja utk verify

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Cara ini memang direkemen kepada pelanggan yg mempunyai lebih dari satu akaun di Instaforex. Dapat jimatkan masa untuk verifikasi akaun

proses verifikasi menjadi mudah dan pelanggan juga dapat memeriksa semua akaun mereka dengan menggunakan hanya satu kabinet pelanggan Instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

proses verifikasi menjadi mudah dan pelanggan juga dapat memeriksa semua akaun mereka dengan menggunakan hanya satu kabinet pelanggan Instaforex

dengan ini segala proses boleh dilakukan dengan hanya satu kabinet klien. ada banyak perkhidmatan yang disedia di aktifkan di kabinet klien trader itu

Share this post


Link to post
Share on other sites

boleh link kan juga akaun instaforex jika nama lain tak tuan,contoh adik bradik ke isteri ke

tidak boleh sama skali...tuan.. klw adik beradik kena akaun atas nama mereka

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Cara ini memang direkemen kepada pelanggan yg mempunyai lebih dari satu akaun di Instaforex. Dapat jimatkan masa untuk verifikasi akaun

 

Smua data mstilah sama dengan akaun Instaforex tersebut. Nama, alamat, email, no telefon tidak boleh berubah walau sedikit pun kalau tidak proses link tu akan di reject.

Edited by ||||||

Share this post


Link to post
Share on other sites

terima kasih tuan atas penerangan bekenaan akaun instaforex

jika ada pertanyaan tetang instaforex kami akan cuba menjawab atau pun boleh tanya di live chat website instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Cara ini memang direkemen kepada pelanggan yg mempunyai lebih dari satu akaun di Instaforex. Dapat jimatkan masa untuk verifikasi akaun

Sama2 tuan. Di Instaforex memang mudah untuk kita mendapatkan maklumat melalui pelbagai medium seperti forum ini

Share this post


Link to post
Share on other sites

jika ada pertanyaan tetang instaforex kami akan cuba menjawab atau pun boleh tanya di live chat website instaforex

trader juga boleh menggunakan khidmat callback services dimana trader perlu meninggal nombor telefon untuk dihubungi oleh instaforex di laman web rasmi instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bahaya godam bukan disebabkan oleh kelemahan kabinet Instaforex kita. Bahaya tersebut datangnya dari komputer kita sendiri yg mungkin terdedah kepada serangan dari penggodam. Sebaiknya aktifkan segala sekuriti yg ada.

betul tu...saya biasa akan buka di incognito utk elak save password dan sebagainya 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tiada masalah berlainan jenis akaun. Pastikan data penting sama dan kita sudah boleh link kan akaun2 Instaforex tersebut

Cara ini memang direkemen kepada pelanggan yg mempunyai lebih dari satu akaun di Instaforex. Dapat jimatkan masa untuk verifikasi akaun

Share this post


Link to post
Share on other sites

betul tu...saya biasa akan buka di incognito utk elak save password dan sebagainya 

sebaiknya tuan securekan email tuan sbb kebiasaannya email akaun digodam untuk mendapatkan password kabinet klien

Share this post


Link to post
Share on other sites

boleh tuan suggest guna email jenis apa ye tuan yg secure utk instaforex?

guna gmail... paling secure buat masa skrg... utk yahoo mail pun sudah ada system securiry seperti gmail

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cara ini memang direkemen kepada pelanggan yg mempunyai lebih dari satu akaun di Instaforex. Dapat jimatkan masa untuk verifikasi akaun

Betul tuan, yg digodam adalah email bukan akaun Instaforex tersebut. Dari email la dia akan dapat semua password termasuk phone pass dan pass neteller kita

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...