Jump to content
Sign in to follow this  
hebatpower

BDS SUPER OIL | Besar Dan Panjang Zkr |Merawat Mati Pucuk | Tahan Lama

Recommended Posts

BDS SUPER OIL | Besar Dan Panjang Zkr |Merawat Mati Pucuk | Tahan Lama
Anda merasa rendah diri dengan saiz zakar terhadap pasangan anda?

Atau anda menghadapi masalah pancut awal?

Mampukah anda memuaskan pasangan anda hingga mencapai multi orgasme?

Bukan hanya sekali klimaks akan tetapi berkali-kali?

Apakah anda menghadapi masalah ereksi?

bdssuperoil2_zps31f97544.jpg

 

Jika anda rasa salah satu soalan-soalan di atas berkaitan dengan masalah anda. Kami ada jalan penyelesaiannya.

Berita baiknya telah ramai lelaki berhasil menambah SAIZ zakar, panjang, keras dan gemuk serta tahan lama ketika beraksi selepas menggunakan produk yang kami hasilkan.

Mudah sahaja, hanya dengan latihan rutin dua kali sehari selama lebih kurang 5-10 minit dengan sapu atau urut menggunakan BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA", ekstrak 100% daripada tumbuhan hijau menggunakan teknologi perubatan Homeopathy. Bayangkan anda mempunyai ukuran penis yang anda inginkan! Besar, Panjang, Gemuk, Anjal dan Bertenaga.


Lemah tenaga batin boleh terjadi atas pelbagai sebab yang berpunca dari keadaan fizikal dan mental (psikologi). Sebab-sebab fizikal termasuk:
Penyempitan saluran darah ke zakar - sering dikaitkan dengan tekanan darah tinggi (hipertensi), kolesterol tinggi atau kencing manis
Penyakit jantung atau tiroid, aliran darah yang lemah, atau gangguan sistem saraf (seperti multiple sclerosis atau penyakit Parkinson)
Masalah tulang belakang seperti slip disk, osteoporosis atau berlaku kemalangan yang merosakkan tulang belakang atau saraf-saraf di tulang belakang
Ubat-ubatan, termasuk ubat-ubatan tekanan darah, ubat-ubatan jantung, ubat-ubatan ulser peptik, pil tidur, dan antidepresan
Nikotin, alkohol, kokain atau penyalahgunaan dadah yang lain
Masalah hormon
Pembedahan atau kecederaan seperti kerosakan saraf dari pembedahan prostat dan kecederaan saraf tunjang
bdssuperoiltestimoni_zps2c6fb82c.jpg
Sebab-sebab psikologi lemah tenaga batin termasuk:
Masalah hubungan seperti komunikasi yang lemah dengan pasangan
Kebimbangan seperti berulang perasaan keraguan dan kegagalan
Kemurungan seperti tekanan perasaan, ketakutan, atau marah
Jangkaan seksual yang tidak realistik, yang membuat seks satu bebanan dan bukannya keperluan.

Masalah ereksi menjadi lebih biasa dengan meningkatnya usia. Walau bagaimanapun, lemah tenaga batin boleh menjejaskan lelaki pada sebarang usia. Sebab-sebab fizikal adalah lebih biasa di kalangan lelaki lebih tua. Sebab-sebab emosi adalah lebih biasa di kalangan lelaki muda. Paras hormon rendah boleh membawa kepada masalah ereksi. Mereka juga boleh mengurangkan nafsu seks lelaki.
bdssuperoil2tstimoni_zpsc8b0763d.jpg
Tanda-tanda
Tidak mampu untuk mendapatkan ereksi atau mengekalkan ereksi yang mencukupi untuk aktiviti seksual adalah tanda yang menunjukkan mati pucuk. Masalah ini boleh muncul sendiri dalam beberapa cara seperti di bawah:


Adalah sementara atau muncul hanya sekali-sekala, masalah tidak mungkin menjadi serius, semua lelaki mengalami masalah dengan ereksi pada suatu masa dalam hidup mereka
Terjadi secara beransur-ansur dan berterusan, mungkin ada sebab fizikal; ini biasanya kes mati pucuk kronik
Terjadi tiba-tiba tetapi anda masih mempunyai ereksi di awal pagi dan dapat mempunyai ereksi sewaktu bersama, masalah itu mungkin mempunyai komponen psikologi, mungkin juga faktor fizikal.

Gejala mati pucuk berterusan mungkin termasuk:
Masalah untuk mendapatkan ereksi
Masalah mengekalkan ereksi
Keinginan seksual yang berkurangan
Kehadiran tanda-tanda yang disenaraikan di atas tidak semestinya bermakna anda mempunyai masalah mati pucuk, walau bagaimanapun gejala-gejala ini perlu diberi perhatian serius jika ianya berulang.

Ini kerana terdapat beberapa kes di mana setelah pergi ke hospital dan menjalani beberapa ujian termasuklah ujian kesuburan dan darah, menunjukkan semuanya berada pada paras normal tetapi mengalami tanda-tanda lemah tenaga batin terutamanya bila hendak bersama dengan pasangan.

Setiap masalah, pasti ada jalan penyelesaiannya. Setelah sekian lama saya bergiat dalam bidang perubatan Homeopathy ini, saya telah menerima ramai pesakit yang mengalami masalah tenaga batin ini tidak kira muda atau tua. Saya pun cuba mencari formula yang betul-betul berkesan untuk membantu pesakit-pesakit saya. Selepas beberapa kali eksperimen dilakukan dan diuji akhirnya, saya telah menemui satu formula yang sangat berkesan untuk membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin pesakit-pesakit saya.

Selepas mendapat feedback yang sangat positif daripada pesakit-pesakit saya, maka dengan ini, saya memperkenalkan satu formulasi homeopathy yang terbukti berkesan dan selamat iaitu :-

Rahsia Suami Dambaan Isteri Kini Tersebar..!!.


bdssuperoiltestimoni3_zpsd8876d0b.jpg

AntaRa Kelebihan Yang Bakal Anda Perolehi Jika Mengamalkan Produk Kesihatan ZAKAR "BDS SUPER OIL" Ini Ialah :

Mencegah Penyakit Kardiovaskular
Meningkatkan Sistem Imunisasi Badan Anda.
Mengatasi Masalah Mati Pucuk, Dingin Seks & Lemah Tenaga Batin.
Menjadikan Anda Lelaki Hebat Ketika 'Beraksi' , Sihat & Bertenaga, Tiada Lagi ZAKAR
SUSAH BANGUN.
Membesarkan saiz zakar anda
Memanjangkan zakar anda
Menambah ketegangan pada zakar
Menjadikan zakar anda bartambah keras seperti kayu
Merawat zakar yang bermasalah
Merawat masalah tahan lama(pancutan pramatang)
Mencegah penyakit kardiovaskular
Meningkatkan sistem imunisasi badan anda.
Mengatasi masalah mati pucuk, dingin seks & lemah tenaga batin.
Membantu meningkatkan tahap kesihatan zakar
Membantu merawat kembali urat zakar yang tercedera akibat dari perlakuan onani (melancap) atau kemalangan.
Membantu menambah saiz zakar. Zakar akan menjadi lebih besar, panjang dan keras.
Membantu menegangkan sepanjang waktu anda bersama isteri sehingga sudah.
Membantu meningkatkan prestasi seksual (tahan lama)
Menjadikan zakar lebih anjal
Membantu perjalanan darah pada zakar
Kulit zakar dan di sekitar zakar menjadi lebih lembut selembut kulit bayi.
Meningkatkan nikmat hubungan seksual
Meningkatkan kepekatan air mani (kualiti sperma)
Meningkatkan kesuburan
BDSSUPEROIL_zps0959a5b1.jpg
CARA-CARA MENGGUNAKAN BDS SUPER OIL
1. Sapu BDS Super Oil 3 kali picit di bahagian kepala,batang dan buah.
2. Waktu Pagi – BDS Super Oil disapu pada waktu pagi selepas bangun dari tidur, sapu dan biarkan BDS Super Oil 30 minit sebelum mandi.(Semasa mandi, zakar tidak perlu di cuci menggunakan sabun)
3. Waktu Malam – Sapu BDS Super Oil sebelum tidur.
4. Semasa menggunakan BDS Super Oil, elakkan dari basuh zakar menggunakan sabun.
***BDS Super Oil perlu digunakan secara konsisten setiap hari untuk mendapatkan kesan yang terbaik

Mudah sahaja, hanya dengan latihan rutin dua kali sehari selama lebih kurang 10 minit dengan sapu atau urut menggunakan BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA", ekstrak 100% daripada tumbuhan hijau menggunakan teknologi perubatan Homeopathy. Bayangkan anda mempunyai ukuran penis yang anda inginkan! Besar, Panjang, Gemuk, Anjal dan Bertenaga.

BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA"

BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA" merupakan satu ramuan khusus yang dihasilkan daripada penawar-penawar Homeopathy yang berasaskan herba-herba dan tumbuhan organik terpilih. BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA" diformulasikan semata-mata untuk meningkatkan tahap seksualiti lelaki dan membaiki kesihatan zakar anda ke tahap yang maksima. Dalam masa yang sama, BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA" juga membantu menambahkan saiz zakar ke tahap yang maksima yang menjadi idaman para lelaki.

 

Oleh kerana ianya adalah rumusan atau formulasi Homeopathy kita perlu memperuntukkan masa yg secukupnya supaya ianya bekerja dgn sendiri yg mana ianya akan meresap ke dalam zakar dan akan mencari urat-urat dan saraf-saraf yg bermasalah dan dari situlah rawatan bermula.


Bahan-bahan yang terkandung dalam BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA" akan meresap ke dalam zakar melalui liang-liang roma kulit ke salur darah dan urat saraf dalam zakar. Kemudian ia akan bertindakbalas dengan membetulkan salur darah yang bermasalah dan menyahkan toksid-toksid yang berada pada dinding urat zakar. Dengan ini, darah akan mengalir ke bahagian zakar secara optimum dan lancar. Oleh itu, sel-sel pada zakar akan menerima nutrien yang dibawa oleh darah dengan secukupnya. Jadi sel-sel tersebut akan menjadi sihat dan berfungsi dengan baik seperti yang sepatutnya. Apabila zakar sihat, sudah tentu prestasi zakar mencapai tahap yang optimum dan mantap. Sensitiviti atau rasa geli pada kepala zakar akan berkurang kerana ia menerima darah yang cukup. Ini seterusnya akan mengatasi masalah pancutan pra-matang atau cepat pancut yang menjadi masalah kebanyakan lelaki pada masa kini.

 

BILAKAH KESAN BERMULA ?

Dalam 7 hari pertama, perubahan mungkin tidak begitu ketara. Pada peringkat ini, BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA" perlu di sapu dan sebaik-baiknya diurut setiap hari 2 kali sehari supaya BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA" dapat meresap ke dalam zakar dengan lebih optimum. Namun, akan dapati kesan peningkatan stamina dan daya seksual.

 

HARI 8-14

Masuk minggu kedua, anda akan dapati kekerasan zakar bertambah. Begitu juga dengan saiz diameter zakar, anda akan dapati ia lebih besar, gemuk dan anjal. Pada peringkat ini, biasanya zakar akan 'bangun' atau tegak dahulu semasa anda bangun dari tidur pada waktu pagi. Kulit zakar juga akan menjadi lebih lembut, bersih dan gebu.

 

HARI 15-30

Apabila anda mengalami ketegangan, anda akan lihat perubahan ketara. Zakar anda kelihatan tegap, kuat dan teguh. Ia biasanya sekurang-kurangya 2 minggu untuk zakar anda kelihatan kuat, tegap dan besar. Selain kepuasan pancutan mani yang berganda, air mani anda akan keluar dengan banyak dan pekat sekali.

 

HARI 30+

Biasanya satu botol BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA" cukup untuk penggunaan selama sebulan. Selepas mendapat hasil yang memuaskan, anda tidak perlu lagi menggunakan BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA". Tetapi kita mesti ingat, ibarat seperti sebuah kereta, kita perlu servis kereta kita untuk memastikan prestasi kereta kita sentiasa mantap dan terbaik. Begitu juga dengan zakar. Jadi sebagai langkah penjagaan dan "maitainance", adalah dinasihatkan untuk meneruskan penggunaan BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA" ini tetapi penggunaan tidaklah sekerap seperti sebelum ini. Hanya perlu sapu atau urut 1 hingga 2 kali seminggu sahaja untuk memastikan zakar sentiasa sihat dan dalam keadaan yang baik.

Peringatan : Walaubagaimanapun, setiap perubahan yang berlaku bergantung kepada kondisi semasa pengguna BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA". Ada yang mendapat kesan cepat, dan ada yang sedikit perlahan. Teruskan penggunaan BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA" ini sehingga mendapat hasil yang maksimum.

INFO LANJUT N MORE PRODUK SILA KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

http://kedaionline-ezani.blogspot.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/blog/

Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
04012012036.jpg

COD3_zps6dd9e0c2.jpg

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Tesco Ampang,Giant Batu Caves,Melawati,Hiway Balakong,Tesco  Puchong,Lrt Bangsar Angkasapuri,Semenyih,Shah Alam Berhampiran,Kota Damansara,Bukit Kiara,Tasik Permaisuri,Saujana Impian Kajang,The Mines, Kuala Pilah, Nilai Pajam , Lekas Highway,Subang Jaya, Pandan Indah, Selayang, Jalan Ampang,Bangi, Bukit Bintang, Kampung Baru,Kipmart Senawang,Bandar Sunway,(Tol Ayer Keroh Melaka Untuk Kuantiti Yang Banyak Boleh Campur2)
(COD BERGANTUNG JENIS BARANG-KUANTITI-KESESUAIAN MASA-BOLEH SMS UNTUK DEAL-REKOMEN GUNA POSLAJU JIMAT KOS-JIMAT MASA)

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit

HARGA ASAL RM150
specialoffers_zpsd2864f54.png

1.Tawaran Istimewa Bankin RM120.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
   :CIMB-05150027172529
   :BSN/BANK RAKYAT
Tambah Poslaju   
Pos laju RM 6 Semenanjung
   Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u/Cimb Clicks Dan Lain-lain Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call / Whatssap / Wechat : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :BDS SUPER OIL

TERIMA KASIH KEPADA ANDA SEMUA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By hebatpower
   Kanda Serum | Cegah Ejakulasi Awal | Tambah Saiz | Tingkat Tenaga Sesksual

   Kanda Serum  merupakan   campuran herba semulajadi seperti Butea Superba , Ubi Jaga, Tongkat Ali serta Minyak Kelapa Dara  yang kaya dengan kebaikan untuk kesihatan dalaman kaum lelaki. Kanda Serum  dapat membantu anda melancarkan peredaran darah terutamanya pada bahagian zakar bagi membantu anda menikmati kepuasan sebenar ketika hubungan intim.

                Menjana tenaga dan keinginan seksual kaum lelaki
                Mencegah masalah ereksi dan ejakulasi awal
                Mengurangkan sensitiviti
                Membantu anda bertahan lebih lama di ranjang
                Turut membantu melancarkan peredaran darah
                Membantu meredakan penyakit sendi dan ketegangan otot
                Membantu menambahkan saiz

   KANDUNGAN UTAMA KANDA SERUM

   Butea Superba  
   Merupakan tumbuhan jenis menjalar dan melilit di pokok-pokok besar. Setiap cambah mempunyai 3 helai daun, bunganya berwarna oren/kuning. Tumbuhan ini mempunyai akar yang sangat panjang dan hanya boleh didapati di kawasan utara & timur Thailand. Butea Superba mempunyai kesan imbangan pada sistem hormon lelaki khusunya  dalam peningkatan dalam keinginan seksual , meningkatkan aliran darah  serta meningkatkan keupayaan ereksi.
   Tongkat Ali
   Tongkat ali terkenal kerana mempunyai kesan afrodisiak (penggalak seks). Secara tradisi, tongkat ali digunakan untuk merawat beberapa jenis penyakit dan meningkatkan kesihatan termasuk pening kepala, kurap, disentri, bengkak, antitumor, antiradang dan antioksida. Eurikomanone, eurikomalaktone dan eurikomanol (quassinoids) yang banyak terdapat dalam akarnya merupakan kandungan kimia penting industri. Penyelidikan menunjukkan bahawa bahan kimia (fitokimia) yang terdapat dalam tongkat ali boleh meningkatkan paras testosteron iaitu hormon yang diperlukan untuk fungsi seksual lelaki.
   Pinang Muda
   Buah pinang muda diyakini mampu mengatasi masalah ejakulasi pra-matang dan lemah tenaga batin di samping membantu meningkatkan keinginan dan tenaga seksual sekaligus membantu parasuami tahan lebih lama apabila bersama isteri.
   Ubi Jaga
   Ubi jaga merupakan sejenis herba yang banyak terdapat di Asia Tenggara. Di samping membantu meningkatkan tahap tenaga dan melancarkan peredaran darah, ubi jaga juga sering digunakan kerana keupayaannya untuk menjana tenaga dalaman dan keinginan seksual kaum lelaki. Ia juga dapat meningkatkan tahap ereksi dan sensitiviti seterusnya membantu para suami bertahan lebih lama ketika hubungan intim.
   Kelapa Dara
   Minyak kelapa dara amat baik untuk digunakan sebagai minyak urut dan pelembab kulit. Ia bertindak sebagai pelembab yang berkesan pada semua jenis kulit termasuk kulit kering. Manfaat minyak kelapa pada kulit adalah setanding dengan krim pelembab. Malah ia jauh lebih baik daripada krim pelembab kerana ia diserap ke dalam kulit, tidak ada kesan samping pada kulit.
   L-Argenine
   Arginine ialah amino acid yang diperlukan oleh tubuh untuk menjalankan pelbagi fungsi, misalnya meningkatkan immunisasi. Tubuh juga menggunakan arginine untuk menghasilkan nitric oxide. Arginine telah terbukti boleh meningkatkan aliran darah ke zakar.
   Glycerin
   Glycerin merupakan sebatian polyol yang bersifat antikulat serta berupaya mengekalkan kelembapan kulit selain membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka pada kulit, mengurangkan kesan lebam dan memperbaiki sel kulit.
   CARA PENGGUNAAN KANDA SERUM
            Sapukan pada keseluruhan bahagian zakar.
            Ratakan dan urut sehingga ia menyerap ke dalam kulit.
            Biarkan sekurang-kurangnya selama 1 jam.
            Bilas sehingga bersih sebelum bersama isteri.

   CARA URUTAN MENGGUNAKAN KANDA SERUM

   Untuk mendapatkan ketahanan yang lama semasa “bersama” isteri, kami memperkenal produk terdahsyat syarikat kami iaitu Vidara Kanda Serum yang diformulasikan untuk membantu kaum lelaki mendapatkan kepuasan berganda semasa “bersama” isteri. Gabungan bahan-bahan semula jadi menjadikan produk ini memberikan kesan secara alami dan tidak mendatangkan kesan sampingan kepada pengguna. Malah produk kami juga berdaftar dengan KKM  NOT160903512K  dan pastinya selamat digunakan tanpa kesan sampingan.
   TANYA DIRI ANDA SENDIRI 3 PERSOALAN INI
       Adakah anda mahu bertahan selama mana yang anda mahu dan menikmati kesemua aspek hubungan seks yang hebat tanpa perlu memikirkan sama ada anda mampu bertahan?
       Adakah anda mahu bertahan cukup lama untuk memberikan kenikmatan maksimum kepada pasangan anda, merasai cengkamannya apabila anda memberikannya orgasme berganda?
       Adakah anda mahu menamatkan kekecewaan dan keaiban pancutan pra-matang UNTUK SELAMANYA?
   Jangan Risau Bro..
   Masalah anda bakal berakhir…
    
   TANGANI MASALAH INI SEBELUM TERLAMBAT! USAH MALU UNTUK MENDAPATKAN BANTUAN KANDA SERUM.
   Produk Kanda Serum ini lulus KKM dengan nombor pendaftaran NOT160903512K
       Anda akan merasa hangat dan Kanda Serum ini membantu melancarkan perjalanan darah anda!
       Yang paling menakjubkan, mereka yang jenis pancut awal bakal mampu bertahan denagn Kanda Serum antara 40 MINIT – 60 MINIT – 90 MINIT
       Dengan Kanda Serum Tiada kesan sampingan seperti kulit meradang (sesetengah produk jenama lain memberi kesan sampingan), malah Kanda Serum mampu menyihatkan alat sulit anda !
       Dengan Kanda Serum anda dan pasangan kekal rasa nikmat dan gembira dapat melakukan pelbagai aksi!
       Kanda Serum produk yang mampu bantu anda TAHAN LAMA di ranjang. TERBUKTI BERKESAN.
       Syarikat pengeluar Kanda Serum ini adalah 100% milik bumiputra Islam dan kilang juga adalah kilang milik bumiputra Islam dengan status GMP, Halal dan kilang berdaftar dengan KKM.
   Jangan risau kerana anda masih mempunyai masa untuk mengubah dalam hal ini Kanda Serum mungkin sesuai untuk anda.
   Kandungan 15 ml

   Tempahan boleh dibuat melalui:-
   Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit / CIMB / BSN

   HARGA ASAL RM100

   1.Tawaran Istimewa Bankin RM70.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
      :CIMB-05150027172529 /7025783269
      
   :BSN/BANK RAKYAT
   Tambah Poslaju   
   Pos laju RM 7 Semenanjung
      Pos laju RM 10 Sabah Sarawak


   BELI 2 DAPAT FREE GIFT
   BELI 3 PERCUMA 1
   BELI 4 DAPAT FREE GIFT DAN PERCUMA 1

   Guna salah satu dari cara berikut;
   1. Maybank2u/Cimb Clicks Dan Lain-lain Online
   2. Cash Deposit Machine
   3. ATM Machine Transfer
   4. Bayaran Di Kaunter
   2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
   (Simpan sehingga anda menerima barangan anda)
   3. Sms / Call / Whatssap / Telegram : 0173468224
   Berikan butiran lengkap berikut :
   Nama anda
   Alamat Anda
   Bank In
   Jumlah Transaksi
   Masa transaksi
   Tarikh transaksi
   Kod Produk :KANDA SERUM   CASH ON DELIVERY AREA
   Kuala lumpur,Tesco Ampang,Giant Batu Caves,Melawati,Hiway Balakong,Tesco  Puchong,Lrt Bangsar Angkasapuri,Semenyih,Shah Alam Berhampiran,Kota Damansara,Bukit Kiara,Tasik Permaisuri,Saujana Impian Kajang,The Mines, Kuala Pilah, Nilai Pajam , Lekas Highway,Subang Jaya, Pandan Indah, Selayang, Jalan Ampang,Bangi, Bukit Bintang, Kampung Baru,Kipmart Senawang,Bandar Sunway,(Tol Ayer Keroh Melaka Untuk Kuantiti Yang Banyak Boleh Campur2)
   (COD BERGANTUNG JENIS BARANG-KUANTITI-KESESUAIAN MASA-BOLEH SMS UNTUK DEAL-REKOMEN GUNA POSLAJU JIMAT KOS-JIMAT MASA)


   TERIMA KASIH KEPADA ANDA SEMUA
    

  • By hebatpower
   Gambir Gold Spray | 100% Herba | Tahan Lama | Kepuasan Klimaks Maksimum

   KEGUNAAN
   Gambir Sarawak telah lama dikenali sebagai produk yang amat berkesan untuk mencegah masaalah pancutan pramatang yang sering
   dihadapi oleh golongan lelaki di dalam melakukan aktiviti seks. Produk gambir kini telah dikomersialkan agar lebih mudah digunakan dan amat selamat
   kerana ianya berasaskan tumbuhan herba dan 100% tanpa memberi apa-apa kesan sampingan.

   GAMBIR GOLD SPRAY

   100% BERASASKAN HERBA TANPA KESAN SAMPINGAN
   UNTUK TAHAN LAMA BERSETUBUH
   MEMBERIKAN KEPUASAN KLIMAKS YANG MAKSIMUM
   KOTAK KAYU PREMIUM DENGAN SALUTAN WARNA KEEMASAN
   SESUAI UNTUK HADIAH KEPADA RAKAN

   CARA KEGUNAAN YANG MUDAH HANYA SPRAYKAN SAHAJA PADA ALAT SULIT

   MUDAH DIBAWA KE MANA-MANA

   Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person
   KENAPA ANDA PERLUKAN GAMBIR GOLD SPRAY?
   PE adalah pancutan yang dialami sebelum masa yang dikehendaki atau terlalu awal pancutan berlaku semasa persetubuhan. Ini sering menghampakan si isteri.
   Lazimnya, apabila seorang lelaki telah melepaskan air maninya, zakarnya akan hilang kekerasan dan tak dapat berfungsi dengan baik untuk persetubuhan .
   Mengikut penyelidikan, di anggarkan bahawa satu pertiga lelaki dibawah umur 25 mempunyai masalah ini.
   Apakah yang menyebabkan air mani terkeluar terlalu awal atau ‘premature ejaculation’?
   Mengikut beberapa pendapat, kaum lelaki memang lebih senang mencapai ke puncak shahwatnya berbanding perempuan.
   Mengikut pendapat tersebut, berkemungkinan lelaki terlalu sibuk merisaukan banyak perkara mustahak yang lain daripada masalah yang remeh ini.
   Jika pada zaman dahulu lelaki lebih risau dengan masalah ketiadaan makanan, serangan musuh dan haiwan liar. Jadi berkemungkinan masalah ini adalah masalah turun temurun atau ‘hereditary’.
   Namun begitu, teori ini tidak dapat di buktikan sebarang ahli sains walaupun sekilas pandang kelihatan benar.
   Mungkin teori ini dirumus kerana dari segi genetik, manusia belum dapat pastikan sebarang hasil dari melambatkan ke puncak shahwatnya.
   Tabiat melambatkan ke puncak shahwat ataupun “orgasm” adalah satu tabiat yang harus dipelajari. Tidak jauh perbezaannya seperti belajar menari atau belajar cara buat dodol.
   Tabiat melambatkan keluarnya air mani dapat memanjangkan lagi masa keseronokan untuk kaum suami.
   Didapati ramai isteri juga gemar mengalami ‘orgasm’ semasa zakar suami masih didalam kemaluan si isteri.
   Untuk si isteri mencapai keseronokan ini, zakar lelaki haruslah sering menghairahkan si isteri dengan gerakan untuk tempo masa yang agak lama.
   Ejakulasi terlalu awal ini sering juga disebabkan fakta-fakta psikologi seperti ketakutan, rasa serba salah dan risau jika tidak dapat memuaskan.

    
   CIRI KEASLIAN GAMBIR GOLD SPRAY
   Gambir Gold Spray mempunyai ciri keselamatan yang unik untuk memastikan produk yang dijual adalah asli dan anti pemalsuan.
   Anda harus memastikan produk yang dibeli mempunyai ciri keselamatan pelekat hologram asli yang mempunyai nombor siri yang sah.
   Setiap produk Gambir Gold Spray mempunyai nombor siri yang berbeza dan anda boleh memeriksa ketulenan produk dengan
   memasukkan nombor siri pada pelekat hologram yang terdapat pada belakang kotak Gambir Gold Spray.
   Contoh Pelekat Hologram Asli
   CARA PERIKSA KETULENAN PRODUK
    
   http://kedaionline-ezani.blogspot.my/
   http://kedaionline-ezani.blogspot.my/
   http://kedaionline-ezani.blogspot.my/


   Tempahan boleh dibuat melalui:-
   Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit / CIMB / BSN   HARGA ASAL RM180

   1.Tawaran Istimewa Bankin RM140.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
      :CIMB-05150027172529 /7025783269
      
   :BSN/BANK RAKYAT
   Tambah Poslaju   
   Pos laju RM 7 Semenanjung
      Pos laju RM 10 Sabah Sarawak


   BELI 2 DAPAT FREE GIFT
   BELI 3 PERCUMA 1
   BELI 4 DAPAT FREE GIFT DAN PERCUMA 1

   Guna salah satu dari cara berikut;
   1. Maybank2u/Cimb Clicks Dan Lain-lain Online
   2. Cash Deposit Machine
   3. ATM Machine Transfer
   4. Bayaran Di Kaunter
   2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
   (Simpan sehingga anda menerima barangan anda)
   3. Sms / Call / Whatssap  : 0173468224
   Berikan butiran lengkap berikut :
   Nama anda
   Alamat Anda
   Bank In
   Jumlah Transaksi
   Masa transaksi
   Tarikh transaksi
   Kod Produk :GAMBIR GOLD SPRAY   CASH ON DELIVERY AREA
   Kuala lumpur,Tesco Ampang,Giant Batu Caves,Melawati,Hiway Balakong,Tesco  Puchong,Lrt Bangsar Angkasapuri,Semenyih,Shah Alam Berhampiran,Kota Damansara,Bukit Kiara,Tasik Permaisuri,Saujana Impian Kajang,The Mines, Kuala Pilah, Nilai Pajam , Lekas Highway,Subang Jaya, Pandan Indah, Selayang, Jalan Ampang,Bangi, Bukit Bintang, Kampung Baru,Kipmart Senawang,Bandar Sunway,(Tol Ayer Keroh Melaka Untuk Kuantiti Yang Banyak Boleh Campur2)
   (COD BERGANTUNG JENIS BARANG-KUANTITI-KESESUAIAN MASA-BOLEH SMS UNTUK DEAL-REKOMEN GUNA POSLAJU JIMAT KOS-JIMAT MASA)


   TERIMA KASIH KEPADA ANDA SEMUA
  • By hebatpower
   Vimax Canada – Herba Seksual & Tam-bah Saiz Zakar.
   Vimax Produk Yang Diperbuat dari Herba 100% yang diimport khas dari Kanada yang telah mula mendapat tempat di kalangan pengguna Malaysia.
   • PENAMBAHAN PANJANG sehingga 3 inci dalam masa 6 bulan
   • KEKERASAN MAKSIMA
   • KETAHANAN LEBIH LAMA
   * Tiada pantang larang dan sesuai walaupun untuk mereka dengan masalah jantung, darah tinggi atau kencing manis.
   Vimax Produk Yang Diperbuat dari Herba 100%
   Selepas banyak tahun Research dan Development, syarikat ini dengan bangga menawarkan anda satu produk 100% Natural herba dan secara tetap memanjangkan saiz zakar sehingga 3-4 inci dalam panjang dan sehingga 25% dalam lilitan

   Adakah Hasilnya Kekal?
   Ya, kekal. Anda mengawal pertumbuhan kerana sekali anda mencapai saiz optimum anda anda boleh berhenti mengambil VIMAX PILLS
   Apa Vimax dapat melakukan untuk saya?
   Memanjangkan zakar sehingga 2 inci dalam masa 3 bulan !
   § Sebahagian besarnya meningkatkan keinginan seks dan stamina anda;
   § pembinaan zakar yang lebih besar, lebih keras;
   § Lebih kukuh dan kepuasan seks yang lebih maksimum;
   § Berhenti pramatang pancutan mani;
   § Rupa zakar anda yang besar dan panjang akan membangkitkan keinginan pasangan anda untuk seks.
   § Darah akan mengalir dengan sempurna ke daerah zakar untuk maksimumkan kekerasan zakar dalam jangka masa yang panjang seperti yang anda mahukan.
    
   Bilakah keputusan maksimum dapat dilihat ?
   MINGGU 4: Dalam beberapa minggu perubahan ketara akan kelihatan di mana keluasan zakar anda dan pembinaan lebih panjang berkekalan
   MINGGU 8: Kemudian, selepas sebulan atau dua, anda akan menyaksikan satu perubahan dalam kepanjangan zakar anda dan sekali lagi anda akan perhatikan zakar lebih besar dan lebih tebal.
   MINGGU 9+: Perubahan ketara di mana saiz yang lebih panjang dan besar seperti yang anda idamkan dan mimpikan selama ini.

   Sebarang kesan sampingan akan dialami?
   Jawapan adalah TIDAK. Vimax Pills dibuat dari 100% bahan semula jadi. Ia adalah satu formula herba yang selamat yang tidak memerlukan preskripsi doctor. Apa yang anda perlukan ialah anda perlu minum air suam dengan kadar yang banyak.
   Ada tak faedah lain daripada Vimax Pills?
   Vimax akan memperbaiki anda kesihatan seksual keseluruhan, membuat anda berasa lebih muda dan anda akan telah kepuasan seks lebih menyeronokkan. Anda boleh mengambil satu biji pil 2 kali setiap hari untuk mengekalkan kesan-kesan VIMAX PILLS dalam sistem anda dan untuk menggalakkan peningkatan kelelakian.
   Untuk berapa lama anda mencadangkan penggunaan vimax untuk kesan yang lebih baik?
   Kita mencadangkan membeli sekurang-kurangnya 3 atau 4 Vimax Bottles untuk hasil-hasil terbaik. Anda perlu memahami bahawa struktur badan amat penting dalam pembinaan zakar anda.


   http://kedaionline-ezani.blogspot.my/
   http://kedaionline-ezani.blogspot.my/
   http://kedaionline-ezani.blogspot.my/
   Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam   CASH ON DELIVERY AREA
   Kuala lumpur,Tesco Ampang,Giant Batu Caves,Melawati,Hiway Balakong,Tesco  Puchong,Lrt Bangsar Angkasapuri,Semenyih,Shah Alam Berhampiran,Kota Damansara,Bukit Kiara,Tasik Permaisuri,Saujana Impian Kajang,The Mines, Kuala Pilah, Nilai Pajam , Lekas Highway,Subang Jaya, Pandan Indah, Selayang, Jalan Ampang,Bangi, Bukit Bintang, Kampung Baru,Kipmart Senawang,Bandar Sunway,(Tol Ayer Keroh Melaka Untuk Kuantiti Yang Banyak Boleh Campur2)
   (COD BERGANTUNG JENIS BARANG-KUANTITI-KESESUAIAN MASA-BOLEH SMS UNTUK DEAL-REKOMEN GUNA POSLAJU JIMAT KOS-JIMAT MASA)

   Tempahan boleh dibuat melalui:-
   Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
    
   HARGA ASAL RM300

   1.Tawaran Istimewa Bankin RM250.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
      :CIMB-05150027172529 /7025783269
      
   :BSN/BANK RAKYAT   BELI 2 DAPAT PERCUMA PACAK LANGIT DAN PROCOMIL SPRAY
   BELI 3 PERCUMA 1 TOP MAN 3 DAN LIBIDO GEL
   BELI 4 PERCUMA 1 DAN 4 FREE GIFT

   Guna salah satu dari cara berikut;
   1. Maybank2u/Cimb Clicks Dan Lain-lain Online
   2. Cash Deposit Machine
   3. ATM Machine Transfer
   4. Bayaran Di Kaunter
   2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
   (Simpan sehingga anda menerima barangan anda)
   3. Sms / Call / Whatssap  : 0173468224
   Berikan butiran lengkap berikut :
   Nama anda
   Alamat Anda
   Bank In
   Jumlah Transaksi
   Masa transaksi
   Tarikh transaksi
   Kod Produk :VIMAX ORIGINAL
   TERIMA KASIH KEPADA ANDA SEMUA
  • By hebatpower
   Cincin Zakar Power Ring | Bertahan Lama | Lebih Mantap | Senang Pakai

   Kini dengan teknologi korea masalah kelakian anda dapat diatasi dengan memakai energy power ring 400.
   ENERGY POWER RING KOREA
   Adalah cincin terapi untuk membuat tahan lama dan merubah ukuran zakar.
   GLOW IN THE DARK ENERGI POWER RING Ion Energi 300 Sampai 400
   ENERGY RING POWER TEKNOLOGI NANO KOREA
   Membuat seks lebih tahan lama dan nikmatilah orgasme yang lebih intensif!
   Cock Ring dipasang pada pangkal zakar dan membantu untuk mempertahankan ereksi dengan mempertahankan jumlah darah yang mengalir dari penis. Hal ini memberikan ereksi yang lebih maksimal juga membantu agar lebih panjang dan tebal. Cock Ring juga membantu mencegah ejakulasi awal, yang merupakan 25-40% dari masalah yang dihadapi laki-laki saat ini.
   Energy Ring Power:
   1.Menggunakan NANO TECNOLOGI KOREA.
   2.Lebih keras dan tahan lebih lama.
   3.Meningkatkan daya tahan seksual.
   4.Memperlambat ejakulasi.
   5.Meningkatkan intersiti dan volume orgasme.
   6.Mempertahankan ereksi ke tahap maksima.
   7.Digunakan sebagai untuk pembesaran zakar.
   8.Memperpanjang ukuran penis secara bertahap.
   9.Membantu memulihkan penyakit lemah tenaga batin   Cara Menggunakan ENERGY POWER RING:
   1.Masukkan ENERGY POWER RING ke pangkal zakar sebelum zakar Tegang, dimana sisi yang ada Garis Melingkar / Setengah Lingkaran menghadap ke Dalam & Menempel di dinding dan pastikan posisi saluran kencing ada di Bawah, bila perlu untuk mendapatkan hasil yg terbaik, cukur bulu yang tumbuh di sekitar zakar.
   Jika ENERGY POWER RING susah untuk dimasukkan, Pegang sisi Kiri dan Kanan kemudian tarik untuk memerikan.
   2.Berikan rangsangan agar zakar Tegang & ENERGY POWER RING boleh dipakai untuk perhubungan intim.
   "Di awal Pemakaian anda akan merasa sedikit sakit ,Ini keranaCock ENERGY POWER RING menjerut batang zakar anda, dan setelah terbiasa, semuanya akan baik baik saja."
   3.Jika sudah selesai menggunakan, Cuci ENERGY POWER RING dengan Air/Sabun , kemudian simpan di dalam Plastik
   Pesanan:
   Dilarang menggunakan ENERGY POWER RING setiap Hari untuk melakukan Hubungan Intim,
   Penggunaan yang disarankan untuk melakukan Hubungan Intim adalah setiap 2 hari sekali
   1 ENERGY POWER RING kebiasaannya dipakai hingga 30kali semasa perhubungan intim.
   Oleh kerana ENERGY POWER RING memegang batang zakar anda, Jadi ENERGY POWER RING tidak akan terlepas / tertinggal ketika anda melakukan Hubungan Intim
   Untuk mendapatkan hasil yang Maximum , Membesarkan, Memanjangkan dengan memakai ENERGY POWER RING Secara Rutin tiap 2 Hari Sekali
   Di awal pemakaian Jika anda tidak dapat melihat perbezaan yang terjadi di zakar anda , Tanyalah pada Partner/Pasangan anda , Tanyakan bagaimana Rasanya /Enak kah Jika melakukan Hubungan Intim dengan menggunakan ENERGY POWER RING atau Tanpa ENERGY POWER RING.

   http://kedaionline-ezani.blogspot.my/
   http://kedaionline-ezani.blogspot.my/
   http://kedaionline-ezani.blogspot.my/

   Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam   CASH ON DELIVERY AREA
   Kuala lumpur,Tesco Ampang,Giant Batu Caves,Melawati,Hiway Balakong,Tesco  Puchong,Lrt Bangsar Angkasapuri,Semenyih,Shah Alam Berhampiran,Kota Damansara,Bukit Kiara,Tasik Permaisuri,Saujana Impian Kajang,The Mines, Kuala Pilah, Nilai Pajam , Lekas Highway,Subang Jaya, Pandan Indah, Selayang, Jalan Ampang,Bangi, Bukit Bintang, Kampung Baru,Kipmart Senawang,Bandar Sunway,(Tol Ayer Keroh Melaka Untuk Kuantiti Yang Banyak Boleh Campur2)
   (COD BERGANTUNG JENIS BARANG-KUANTITI-KESESUAIAN MASA-BOLEH SMS UNTUK DEAL-REKOMEN GUNA POSLAJU JIMAT KOS-JIMAT MASA)

   Tempahan boleh dibuat melalui:-
   Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
    


   1.Tawaran Istimewa Bankin RM50.00 ( 2 PCS ) ke Akaun :MAYBAN-155015219871
      :CIMB-05150027172529 /7025783269
      
   :BSN/BANK RAKYAT
   Tambah Poslaju   
   Pos laju RM 7 Semenanjung
      Pos laju RM 10 Sabah Sarawak


   BELI 4 DAPAT FREE GIFT
   BELI 5 PERCUMA 1
   BELI 6 DAPAT FREE GIFT DAN PERCUMA 1

   Guna salah satu dari cara berikut;
   1. Maybank2u/Cimb Clicks Dan Lain-lain Online
   2. Cash Deposit Machine
   3. ATM Machine Transfer
   4. Bayaran Di Kaunter
   2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
   (Simpan sehingga anda menerima barangan anda)
   3. Sms / Call / Whatssap  : 0173468224
   Berikan butiran lengkap berikut :
   Nama anda
   Alamat Anda
   Bank In
   Jumlah Transaksi
   Masa transaksi
   Tarikh transaksi
   Kod Produk :ENERGY POWER RING
   TERIMA KASIH KEPADA ANDA SEMUA
  • By hebatpower
   Lintah Gunung | Merawat Zakar Bengkok | Betulkan Urat Zakar | Lebih Power

   Minyak Lintah Gunung Tok Ayah merupakan alternatif perubatan tradisional sejak berabad-abad yang lampau.Minyak lintah gunung telah diolah dengan herba terpilih sehingga menjadi minyak lintah gunung asli terbaik.Tanpa bahan kimia dan pengawet,minyak ini suci serta semula jadi dan tiada kesan sampingan serta amat mustajab untuk lelaki lemah tenaga batin.
   Khasiat utama:
   Bertindak dengan serta-merta (ketegangan) dalam masa 15 minit sahaja (InsyaAllah)
   Menjadikan zakar anda:-
   KUAT ,TEGANG, TAHAN LAMA , BESAR DAN PANJANG
   Juga sesuai untuk:
   -Zakar tunduk ke bawah (patah tandan)
   -Zakar bengkok
   -Memperbetulkan urat-urat zakar yang tersumbat
   -Melambatkan keluar mani
   NOTA: TIDAK BOLEH SAPU KE DADA
   Khasiat lain:-
   1. Merawat penyakit strok
   2. Lumpuh
   3.Sakit pinggang @ lenguh-lenguh
   4. Mengembalikan kesegaran pada urat sarat dan melancarkan peredaran darah
   Pati minyak urutan turun temurun. INSYAALLAH selamat dan tiada sebarang kesan sampingan. Di rumus secara tradisional bagi merawat masalah saiz zakar dan mengawal ejakulasi pra-matang. Besar, Teguh dan Berkuasa, Membesarkan, Memanjangkan, Mengawal ejakulasi pra-matang Tegang dan Kuat
   Bila sebut Pati Minyak, ianya tentulah ASLI dan tidak dicampur dengan sebarangan bahan-bahan yang lain. Jadi keTULENannya menjadikan dia efektif dan sering menjadi Sebutan ramai bagi mereka memerlukannya.
   Pati Minyak Lintah bukan sahaja untuk merawat kelelakian anda, tapi memperhebatkan lagi kejantanan anda diranjang. Kehebatan anda ini bakal mengubah fenomena kasih sayang isteri anda terhadap anda.
   Penggunaan urutan menggunakan Pati Lintah ini sangat baik dan anda boleh mengawal waktu ‘permainan’ sebaik mungkin. Serapan dari Pati Lintah ini membetulkan semula kedudukan salur-salur darah dan saraf-saraf yang sensitif.

   Cara-cara mengunakanya:-
   Goncang botol dahulu sampai sebati
   Sapukan minyak lintah di sebelah atas,bawah kiri dan kanan
   Urutlah sambil picit-picit sehingga minyak terasa agak kering(rehat sekurang-kurangnya 5-10minit
   Lakukan secara teratur dari pangkal ke hujung,lakukan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam sekurangnya 2-5 minit urutan
   TESTIMONI   INFO LANJUT DAN BARANG-BARANG LAIN  SILA KLIK DI SINI
   http://kedaionline-ezani.blogspot.my/
   http://kedaionline-ezani.blogspot.my/
   http://kedaionline-ezani.blogspot.my/
   Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam   CASH ON DELIVERY AREA
   Kuala lumpur,Tesco Ampang,Giant Batu Caves,Melawati,Hiway Balakong,Tesco  Puchong,Lrt Bangsar Angkasapuri,Semenyih,Shah Alam Berhampiran,Kota Damansara,Bukit Kiara,Tasik Permaisuri,Saujana Impian Kajang,The Mines, Kuala Pilah, Nilai Pajam , Lekas Highway,Subang Jaya, Pandan Indah, Selayang, Jalan Ampang,Bangi, Bukit Bintang, Kampung Baru,Kipmart Senawang,Bandar Sunway,(Tol Ayer Keroh Melaka Untuk Kuantiti Yang Banyak Boleh Campur2)
   (COD BERGANTUNG JENIS BARANG-KUANTITI-KESESUAIAN MASA-BOLEH SMS UNTUK DEAL-REKOMEN GUNA POSLAJU JIMAT KOS-JIMAT MASA)

   Tempahan boleh dibuat melalui:-
   Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
    
   HARGA ASAL RM80

   1.Tawaran Istimewa Bankin RM60.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
      :CIMB-05150027172529
      :BSN/BANK RAKYAT
   Tambah Poslaju   
   Pos laju RM 6 Semenanjung
      Pos laju RM 9 Sabah Sarawak
   BELI 3 PERCUMA 1
   BELI PUMP HANDSOME UP PERCUMA MINYAK LINTAH GUNUNG
   Guna salah satu dari cara berikut;
   1. Maybank2u Online
   2. Cash Deposit Machine
   3. ATM Machine Transfer
   4. Kaunter Bankin
   2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
   (Simpan sehingga anda menerima barangan anda)
   3. Sms / Call / Whatsapp: 0173468224
   Berikan butiran lengkap berikut :
   Nama anda
   Alamat Anda
   Bank In
   Jumlah Transaksi
   Masa transaksi
   Tarikh transaksi
   Kod Produk :MYKTOKAYAH

×
×
 • Create New...