Jump to content
M3ntary™

Putera Sunyi

Recommended Posts

Masa berlalu... meninggalkan bermacam kenangan... ilmu dari cikgu2 (kalian semua) dalam ni tetap mengalir di luar sana ^_^
Selamat Hari Guru untuk semua...

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/8/2019 at 6:14 PM, gigabyte said:

sama la kita dulu masa zaman start masuk kolej, sekarang dah beranak pinak...

Kann.. Aku dh 43 tahun ni, anak sulung dah umur 16 tahun dah. Bestnya kalau dpt meriahkan balik PDC kita ni mcm dulu2 huhu... 

On 4/25/2019 at 9:08 PM, pencai said:

elo ahli 2004  menjelma cikalng sudah umur 40 thn  dulu join uumo 19 tahun hahahah gila sat ja masa

Betul2 hehe

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/14/2020 at 11:33 AM, AnNamir said:

Kann.. Aku dh 43 tahun ni, anak sulung dah umur 16 tahun dah. Bestnya kalau dpt meriahkan balik PDC kita ni mcm dulu2 huhu... 

Betul2 hehe

 

dulu PDC ni tempat cari ilmu, bila ada prob ttg komputer kita tanya dalam ni. ramai yg akan reply.

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku dari umur 17 tahun skrg sudah 41 dahhh jemmm ,masa join forum ni tahun 2004

Edited by pencai

Share this post


Link to post
Share on other sites

bump! lama betul tak login sejak 10 tahun lepas kot... dah 16 tahun berlalu sejak register tahun 2004 :lol: :3:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...