Jump to content
Sign in to follow this  
antrax

Service Merekabentuk Facebook Timeline Cover

Recommended Posts

[CENTER]vXEWMU0.png
mfE1FS8.png
JCtZWhU.png

[B]> Tingkatkan kredibiliti & penampilan perniagaan anda

> Rekaan khusus & pro

> Harga berpatutan dengan nilai kualiti terbaik

> Tingkatkan kepercayaan pelanggan

> 2 pilihan rekabentuk akan diberi

> Percuma photo thumbnail (180x180px)

[COLOR="#800000"]> Harga promosi hanya RM50[/COLOR][/B]

9iWqkjP.png


vksOdKA.png

[B]> PM di sini atau ke facebook kami: [url]http://facebook.com/messages/fanpagecoverdesigner[/url]

> Berikan keterangan lanjut iklan yang anda mahukan.

> Tempoh masa rekabentuk kurang 1 minggu. (Biasa 24 jam)

> Buat pembayaran melalui akaun seperti di bawah.

No. akaun : 114271317221
Bank : MAYBANK
Nama : MOHAMAD SHA'RANI

Selepas anda membuat pembayaran, sila berikan maklumat pembayaran seperti berikut:

NO. RUJUKAN:
NAMA BANK:
JUMLAH:
TARIKH:[/B]


YWiJh59.png
BN17aRb.png[/CENTER]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By syamsoulcc
      Salam
      Memperkenalkan platform perniagaan terbaru 2016
      yang dibangunkan oleh orang melayu kita
      CIRI-CIRI
      - Pendaftaran PERCUMA! -
      - TIADA LIMIT HAD POST -
      - Apa yang uniknya platform ini, kami akan sediakan link untuk tujuan memudahkan
      promosi produk anda. -
      CONTOH LINK PROMOSI PRODUK:
      1. http://souldoit.com/sub/browse/view.php?t1=44&t2=882ee.jpeg
      2. http://souldoit.com/sub/browse/view.php?t1=45&t2=8ba18.jpeg
      3. http://souldoit.com/sub/browse/view.php?t1=26&t2=b3e4a.jpeg
      Dengan adanya link sebegini,
      akan memudahkan anda untuk menyebarkan produk anda..
      Tidak perlu lagi bersusah payah upload beribu-ribu kali
      di WHATSAPP, TELEGRAM dan sebagainya
      Jika sebelum ini,
      "FOLLOW MY IG"
      ini akan menyusahkan PENGGUNA untuk mencari PAGE BISNES ANDA..
      Sekarang dengan platform ini,
      anda cuma COPY PASTE link yang diberikan..
      memudahkan PENGGUNA/PELANGGAN untuk membuka PAGE BISNES ANDA
      EXTRA FEATURES
      - Comment dan Like pada mana-mana gambar. -
      - Notification via Email untuk Setiap komen terhadap gambar anda -
      - Boleh DELETE semula gambar yang dimuatnaik oleh anda -
      - Boleh SET-kan PRIVATE untuk hilangkan gambar anda dari senarai GALLERY -
      PLATFORM YANG RESPONSIVE
      menjadikan ianya sangat cantik dan sesuai
      untuk paparan di telefon dan juga desktop


      PENDAFTARAN 100% PERCUMA!!!!
      apa lagi?
      DAFTAR SEGERA !!

      http://souldoit.com
       
      ______________________________________________________
      ######################################################
      Sebarang cadangan atau masalah,
      anda boleh kemukakan di sini.
      http://souldoit.com/sub/contactus/
      ######################################################
      """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
       

    • By rosalinda9988
      ari tu naik kete mmber pg kenduri. smbil2 boring duk blakang godek2 phone, tgk2 ada kluar signal wifi kt screen.
      tanya le mmber dr mana wifi ni, dia kata ni haa kt depan. oo rupanya ada wifi boleh bwk sana sini rupanya. malu sbb baru tau. hahaha.
      rasa nk pakai jugak la. cambest je. best tak pakai wifi mcm gini?
    • By myraahmaad
      nampak tak simbol infinity kat tvc & advert celcom tu? skrg user celcom blh la enjoy internet tanpa had haha. 
    • By Masterpiece
      Assalamualaikum & Salam Sejahtera

      Keusahawanan
      Siapa berminat untuk tahu mengapa ramai usahawan baru gagal? Siapa berminat untuk tahu mengapa usahawan tersangkut / tidak berkembang? Siapa inginkan 'idea' supaya bisnes & aset boleh berkembang pesat? Money Magnet
      Siapa berminat untuk jadi money magnet? Siapa berminat untuk buat duit cari kita? Di sini tt ingin kongsikan ESM - 50 pages secara PERCUMA.
      Hantar ke email: abamrain/at/gmail.com Tajuk Email: Saya berminat untuk ubah hidup dan kerjaya Sekian terima kasih.
    • By sifutopup
      Salam 

      Sesiapa yang ingin menggunakan sim kad prepaid call pendek 5sen, 
      internet 1.5gb 30hari hanya Rm29.99

      10 nombor friends n family kesemua rangkaian call 1minit hanya 6sen

      1800sms percuma ke sama rangkaian

      Bertukarlah kepada XoX prepaid...
      Anda boleh memilih nombor baru atau kekalkan no.anda

      Simkad mampu milik hanya Rm 10 credit Rm5
      Promosi penghantaran pos percuma utk 20 pembeli

      untuk details layari KLIK SINI

         
×
×
  • Create New...