Jump to content
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By myrayyan
      JOM BERALIH KE IPTV
        KELEBIHAN/TERMA/SYARAT:

      * Perlu internet dengan kuota UNLIMITED..spt unifi,TIME,Maxis home fibre..streamyx tidak digalakkan.
      * Ada 200++ channel
      * Saya hanya jual server sahaja (Box beli sendiri)
      * No warranty is provided for all the product. But if something goes wrong, will try our best to solve it ASAP
      * One account only applicable for one device.

      Pakej harga disediakan :

      =================
      MyIPTV4K
      3 bulan - RM1XX
      6 bulan - RM1XX
      1 tahun - RM2XX
      *Tiada trial untuk 1 bulan

      =================
      HaoHD C Package
      1 bulan - RMXX
      3 bulan - RM1XX
      6 bulan - RM1XX
      1 tahun - RM2XX

      =================
      AxiaTV
      1 bulan - RMXX
      3 bulan - RM1XX
      6 bulan - RM1XX
      1 tahun - RM2XX

      =================
      IPTV4K
      3 bulan - RM1XX
      6 bulan - RM1XX
      1 tahun - RM2XX
       
      ++++++++++++++++
      Berminat WHATSAPP - 0I3 6I9 7878 "TRUSTED SELLER"

      Join my telegram group - http://t.me/myrayyaniptv

      www,wasap.my/60136197878
      www.wasap.my/60136197878
      www.wasap.my/60136197878
    • By syamsoulcc
      Salam
      Memperkenalkan platform perniagaan terbaru 2016
      yang dibangunkan oleh orang melayu kita
      CIRI-CIRI
      - Pendaftaran PERCUMA! -
      - TIADA LIMIT HAD POST -
      - Apa yang uniknya platform ini, kami akan sediakan link untuk tujuan memudahkan
      promosi produk anda. -
      CONTOH LINK PROMOSI PRODUK:
      1. http://souldoit.com/sub/browse/view.php?t1=44&t2=882ee.jpeg
      2. http://souldoit.com/sub/browse/view.php?t1=45&t2=8ba18.jpeg
      3. http://souldoit.com/sub/browse/view.php?t1=26&t2=b3e4a.jpeg
      Dengan adanya link sebegini,
      akan memudahkan anda untuk menyebarkan produk anda..
      Tidak perlu lagi bersusah payah upload beribu-ribu kali
      di WHATSAPP, TELEGRAM dan sebagainya
      Jika sebelum ini,
      "FOLLOW MY IG"
      ini akan menyusahkan PENGGUNA untuk mencari PAGE BISNES ANDA..
      Sekarang dengan platform ini,
      anda cuma COPY PASTE link yang diberikan..
      memudahkan PENGGUNA/PELANGGAN untuk membuka PAGE BISNES ANDA
      EXTRA FEATURES
      - Comment dan Like pada mana-mana gambar. -
      - Notification via Email untuk Setiap komen terhadap gambar anda -
      - Boleh DELETE semula gambar yang dimuatnaik oleh anda -
      - Boleh SET-kan PRIVATE untuk hilangkan gambar anda dari senarai GALLERY -
      PLATFORM YANG RESPONSIVE
      menjadikan ianya sangat cantik dan sesuai
      untuk paparan di telefon dan juga desktop


      PENDAFTARAN 100% PERCUMA!!!!
      apa lagi?
      DAFTAR SEGERA !!

      http://souldoit.com
       
      ______________________________________________________
      ######################################################
      Sebarang cadangan atau masalah,
      anda boleh kemukakan di sini.
      http://souldoit.com/sub/contactus/
      ######################################################
      """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
       

    • By rosalinda9988
      ari tu naik kete mmber pg kenduri. smbil2 boring duk blakang godek2 phone, tgk2 ada kluar signal wifi kt screen.
      tanya le mmber dr mana wifi ni, dia kata ni haa kt depan. oo rupanya ada wifi boleh bwk sana sini rupanya. malu sbb baru tau. hahaha.
      rasa nk pakai jugak la. cambest je. best tak pakai wifi mcm gini?
    • By myraahmaad
      nampak tak simbol infinity kat tvc & advert celcom tu? skrg user celcom blh la enjoy internet tanpa had haha. 
    • By Masterpiece
      Assalamualaikum & Salam Sejahtera

      Keusahawanan
      Siapa berminat untuk tahu mengapa ramai usahawan baru gagal? Siapa berminat untuk tahu mengapa usahawan tersangkut / tidak berkembang? Siapa inginkan 'idea' supaya bisnes & aset boleh berkembang pesat? Money Magnet
      Siapa berminat untuk jadi money magnet? Siapa berminat untuk buat duit cari kita? Di sini tt ingin kongsikan ESM - 50 pages secara PERCUMA.
      Hantar ke email: abamrain/at/gmail.com Tajuk Email: Saya berminat untuk ubah hidup dan kerjaya Sekian terima kasih.
×
×
  • Create New...