Jump to content
Ardy

Vpn Singapore! Rm15/month. Free Unlimited Quota Using Telco Y3S

Recommended Posts

This VPN service can be use for :

VPN server location : Singapore
port : usually 8080, 443. u can try n choose any port you want

1. Bypass any internet blocking firewall (ex. in your office, bypass school 1bestarinet)
2. Can be use for all ISP (ex. Streamyx, Celcom, Maxis dll) in term of bypass filtering
3. Can be used for get unlimited free internet for YE$ ONLY (must be YE$ prepaid id. 0 data, 0 credit balance + YE$ huddle, dongle (zoom in testing)

No credit topup, no data topup.

FREE FULL SPEED UNLIMITED INTERNET!

Android/IOS supported! 

Trial 1 day provided!

What you will need is Dongle/Huddle ye$ + YE$ prepaid ID (must be 0 data, 0 credit balance) and subscribe my vpn [email protected]/month and get FREE FULL SPEED UNLIMITED INTERNET QUOTA

if you dont have Dongle, or huddle, you can buy device only on ye$ online store

if you dont have yes prepaid id, you can buy online at ye$ store

de9o.png
DcQe4OJ.png

Join this Facebook Group for more details, support and server status


RM 15/month
156244005530 Maybank
06080077090527 CIMB

ARDY SHAZRIL

[email protected], 019-4344269

kindly provide me your username and password to register. Email will details will be send to new client.

thanks

 

 

speedtest result direct from our VPN server SG : 

1. 3065176387.png 

(Hosted by TM Net (Cyberjaya) [14013.63 km]: 145.594 ms) 
Download: 54.56 Mbit/s 
Upload: 2.77 Mbit/s

2. 3065179938.png 

(Hosted by Yes 4G (Kuala Lumpur) [13991.36 km]: 28.928 ms)
Download: 238.56 Mbit/s

 

Upload: 101.30 Mbit/s



Join this FB Group for more detail : https://www.facebook.com/groups/vpnsingapore/

Edited by Ardy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Penerangan yang diberikan sungguh panjang lebar, tapi aku masih tak faham. Sebenarnya vpn nie untuk apa yer.

Macamana nak try 1 hari tu?

Wajib ada (must be YE$ prepaid id. 0 data, 0 credit balance + YE$ huddle, dongle (zoom in testingyang nie tak faham.

 

 

kindly provide me your username and password to register. Email will details will be send to new client. Username yang mana plak.?

Edited by TonikCapGajah2013

Share this post


Link to post
Share on other sites

mcm mne nk dptkn free trial tu nk test dlu

 

dah pm tuan



Penerangan yang diberikan sungguh panjang lebar, tapi aku masih tak faham. Sebenarnya vpn nie untuk apa yer.

Macamana nak try 1 hari tu?

Wajib ada (must be YE$ prepaid id. 0 data, 0 credit balance + YE$ huddle, dongle (zoom in testingyang nie tak faham.

 

 

kindly provide me your username and password to register. Email will details will be send to new client. Username yang mana plak.?

 

Virtual Private Network

 

 

vpn ni boleh bypass internet blocking yg ada di pejabat anda. cth utube, fb x leh bukak, guna vpn ni. 

 

lg 1, vpn ni boleh guna untuk dpt internet free. (bypass quota) hanya telco ye$ shj. celcom, maxis tak boleh.

 

syaratnya adalah : 

 

1. anda mesti pengguna telco ye$

2. anda mesti ada ye$ id prepaid (bukan postpaid yg bulan2 rm40, rm60 atau rm90 tu)
3. anda mesti guna dongle/huddle ye$

 

username dan password yg saya minta adalah untuk pendaftaran vpn tuan. jika nak connect vpn, perlu ada username atau password yg tuan berikan utk sy daftar

 

 

sy dah pm tuan untuk trial 1 hari

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Username dengan password YES ker?
Macamana kita nak tahu YES kita tu  id. 0 data, 0 credit balance

kena pulun sampai habis la kot. kalau maxis boleh check kat website broadband dia Edited by umarzuki

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes pun boleh check baki data kat website... BUMP!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Similar Content

    • By dazuiba
      sapa2 boleh kongsi app best utk download lagu? kalau boleh android punya hehe
    • By rosalinda9988
      ari tu naik kete mmber pg kenduri. smbil2 boring duk blakang godek2 phone, tgk2 ada kluar signal wifi kt screen.
      tanya le mmber dr mana wifi ni, dia kata ni haa kt depan. oo rupanya ada wifi boleh bwk sana sini rupanya. malu sbb baru tau. hahaha.
      rasa nk pakai jugak la. cambest je. best tak pakai wifi mcm gini?
    • By myraahmaad
      nampak tak simbol infinity kat tvc & advert celcom tu? skrg user celcom blh la enjoy internet tanpa had haha. 
    • By sifutopup
      Salam 

      Sesiapa yang ingin menggunakan sim kad prepaid call pendek 5sen, 
      internet 1.5gb 30hari hanya Rm29.99

      10 nombor friends n family kesemua rangkaian call 1minit hanya 6sen

      1800sms percuma ke sama rangkaian

      Bertukarlah kepada XoX prepaid...
      Anda boleh memilih nombor baru atau kekalkan no.anda

      Simkad mampu milik hanya Rm 10 credit Rm5
      Promosi penghantaran pos percuma utk 20 pembeli

      untuk details layari KLIK SINI

         
    • By eddie74
      salam kpd semua,
      boleh tak sy nak pasang modem 1 lg ke talian yg sedia ade skrg..dan talian ni dah ade pun guna 1 modem lain...modem yg saya nk pasang ni agak jauh drp modem 1 lg tu...dlm 80meter..jadi kesimpulannya..saya guna satu line streamyx dengan dipasangkan 2 modem internet dgn setiap modem dgn password tiap satunya???harap dpt membantu...
       
      tujuan : 1 modem utk surfing internet+wireless dgn biasa2 aje std utk office
      dan modem kedua nak di pasangkan dgn laptop,android tv,dan wireless device lain
×
×
  • Create New...