Jump to content
Sign in to follow this  
Moderator2

Macam mana nak tukar RM50 -> RM3,000 dlm masa 1 jam... Teknik FX 100 PiPS Sehari

Recommended Posts

aud.jpgusd.jpg AUD / USD
  20 minit yang lalu
  Dari [B]10:24[/B] GMT+08:00
  Sehingga [B]14:24[/B] GMT+08:00 sell.pngJual
  Menjual pada 0.8986
  Ambil keuntungan * di 0.8952
  Mengelak kerugian di 0.9022






.aud.jpgusd.jpg AUD / USD
20 minit yang lalu
Dari 10:24 GMT+08:00
Sehingga 14:24 GMT+08:00 sell.pngJual
Menjual pada 0.8986
Ambil keuntungan * di 0.8952
Mengelak kerugian di 0.9022

Share this post


Link to post
Share on other sites

nzd.jpgusd.jpg NZD / USD
54 minit yang lalu
Dari 8:53 GMT+08:00
Sehingga 12:53 GMT+08:00 sell.pngJual
Menjual pada 0.8387
Ambil keuntungan * di 0.8342
Mengelak kerugian di 0.8422

Share this post


Link to post
Share on other sites

usd.jpgcad.jpg USD / CAD
  37 minit yang lalu
  Dari [B]10:17[/B] GMT+08:00
  Sehingga [B]14:17[/B] GMT+08:00 sell.pngJual
  Menjual pada 1.1075
  Ambil keuntungan * di 1.1022
  Mengelak kerugian di 1.1112




.

Share this post


Link to post
Share on other sites

usd.jpgjpy.jpg USD / JPY
  23 minit yang lalu
  Dari [B]14:22[/B] GMT+08:00
  Sehingga [B]18:22[/B] GMT+08:00  Beli
  buy.pngBeli di 101.69
  Ambil keuntungan [SUP]*[/SUP] di 102.08
  Mengelak kerugian di 101.48





.

Share this post


Link to post
Share on other sites

usd.jpgchf.jpg USD / CHF buy.png
  37 minit yang lalu
  Dari [B]9:10[/B] GMT+08:00
  Sehingga [B]13:10[/B] GMT+08:00  Beli
  Beli di 0.8775
  Ambil keuntungan * di 0.8818
  Mengelak kerugian di 0.8748






.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nzd.jpgusd.jpg
  26 minit yang lalu
  Dari [B]16:56[/B] GMT+08:00
  Sehingga [B]20:56[/B] GMT+08:00 sell.pngJual
  Menjual pada 0.8568
  Ambil keuntungan * di 0.8532
  Mengelak kerugian di 0.8602






.

Share this post


Link to post
Share on other sites

usd.jpgchf.jpg  Usd / chf
  19 minit yang lalu
  Dari [B]11:01[/B] GMT+08:00
  Sehingga [B]15:01[/B] GMT+08:00 buy.pngBeli
  Beli di 0.8798
  Ambil keuntungan * di 0.8838
  Mengelak kerugian di 0.8768






.



.

Share this post


Link to post
Share on other sites

eur.jpgjpy.jpg EUR / JPY
  22 minit yang lalu
  Dari [B]10:13[/B] GMT+08:00
  Sehingga [B]14:13[/B] GMT+08:00  Beli
 buy.pngBeli di 141.27
  Ambil keuntungan * di 141.68
  Mengelak kerugian di 140.98





.

Share this post


Link to post
Share on other sites

usd.jpgcad.jpg USD / CAD
  25 minit yang lalu
  Dari [B]10:38[/B] GMT+08:00
  Sehingga [B]14:38[/B] GMT+08:00 buy.pngBeli
  Beli di 1.096
  Ambil keuntungan * di 1.1008
  Mengelak kerugian di 1.0928





.

Share this post


Link to post
Share on other sites

usd.jpgjpy.jpg Usd / jpy
  15 minit yang lalu
  Dari [B]7:39[/B] GMT+08:00
  Sehingga [B]11:39[/B] GMT+08:00 sell.pngJual
  Menjual pada 102.79
  Ambil keuntungan * di 102.42
  Mengelak kerugian di 103.12




.

Share this post


Link to post
Share on other sites

aud.jpgusd.jpg  Aud / usd
  21 minit yang lalu
  Dari [B]7:07[/B] GMT+08:00
  Sehingga [B]11:07[/B] GMT+08:00 sell.pngJual
  Menjual pada 0.9269
  Ambil keuntungan * di 0.9232
  Mengelak kerugian di 0.9302





.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nzd.jpgusd.jpg NZD / USD

  19 minit yang lalu
  Dari [B]13:02[/B] GMT+08:00
  Sehingga [B]17:02[/B] GMT+08:00  Beli
  Beli di 0.8606
 buy.pngAmbil keuntungan * di 0.8648
  Mengelak kerugian di 0.8558





.

Share this post


Link to post
Share on other sites

eur.jpgjpy.jpgEUR / JPY
  20 minit yang lalu
  Dari [B]9:55[/B] GMT+08:00
  Sehingga [B]13:55[/B] GMT+08:00 sell.pngJual
  Menjual pada 139.4
  Ambil keuntungan * di 138.92
  Mengelak kerugian di 139.92




.

Share this post


Link to post
Share on other sites

usd.jpgjpy.jpg  USD / JPY
  21 minit yang lalu
  Dari [B]8:01[/B] GMT+08:00
  Sehingga [B]12:01[/B] GMT+08:00  Beli
 buy.pngBeli di 102.41
  Ambil keuntungan * di 102.78
  Mengelak kerugian di 102.08





.

Share this post


Link to post
Share on other sites

usd.jpgjpy.jpg  Usd / jpy
  16 minit yang lalu
  Dari [B]7:47[/B] GMT+08:00
  Sehingga [B]11:47[/B] GMT+08:00 buy.pngBeli
  Beli di 101.82
  Ambil keuntungan * di 102.18
  Mengelak kerugian di 101.48





.

Share this post


Link to post
Share on other sites

eur.jpgjpy.jpg   Eur / jpy
  18 minit yang lalu
  Dari [B]7:49[/B] GMT+08:00
  Sehingga [B]11:49[/B] GMT+08:00 buy.pngBeli
  Beli di 138.52
  Ambil keuntungan * di 138.88
  Mengelak kerugian di 138.08






.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nzd.jpgusd.jpg NZD / USD
  16 minit yang lalu
  Dari [B]13:37[/B] GMT+08:00
  Sehingga [B]17:37[/B] GMT+08:00 buy.pngBeli
  Beli di 0.875
  Ambil keuntungan * di 0.8788
  Mengelak kerugian di 0.8718







.

Share this post


Link to post
Share on other sites

usd.jpgcad.jpg  USD / CAD
  16 minit yang lalu
  Dari [B]14:08[/B] GMT+08:00
  Sehingga [B]18:08[/B] GMT+08:00  Beli
 buy.pngBeli di 1.0673
  Ambil keuntungan * di 1.0708
  Mengelak kerugian di 1.0638






.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nzd.jpgusd.jpg  Nzd / usd
  34 minit yang lalu
  Dari [B]12:50[/B] GMT+08:00
  Sehingga [B]16:50[/B] GMT+08:00 sell.pngJual
  Menjual pada 0.8705
  Ambil keuntungan * di 0.8672
  Mengelak kerugian di 0.8752





.

Share this post


Link to post
Share on other sites

usd.jpgcad.jpg  USD / CAD
  19 minit yang lalu
  Dari [B]12:57[/B] GMT+08:00
  Hingga [B]16:57[/B] GMT+08:00 buy.pngBeli
  Beli di 1.0726
  Mengambil keuntungan * di 1.0758
  Mengelak kerugian di 1.0688



.

Share this post


Link to post
Share on other sites

gbp.jpgchf.jpg  Gbp / chf
  15 minit yang lalu
  Dari [B]14:46[/B] GMT+08:00
  Hingga [B]18:46[/B] GMT+08:00 sell.pngJual
  Menjual pada 1.535
  Mengambil keuntungan * di 1.5312
  Mengelak kerugian di 1.5402




.

Share this post


Link to post
Share on other sites

aud.jpgusd.jpg  AUD / USD
  17 minit yang lalu
  Dari [B]16:07[/B] GMT+08:00
  Hingga [B]20:07[/B] GMT+08:00 sell.pngJual
  Menjual pada 0.9288
  Mengambil keuntungan * di 0.9252
  Mengelak kerugian di 0.9322




.

Share this post


Link to post
Share on other sites

eur.jpgusd.jpg EUR / USD
  20 minit yang lalu
  Dari [B]15:34[/B] GMT+08:00
  Hingga [B]19:34[/B] GMT+08:00  Beli
 buy.pngBeli di 1.3298
  Mengambil keuntungan * di 1.3328
  Mengelak kerugian di 1.3258




.

Share this post


Link to post
Share on other sites

gbp.jpgchf.jpg  GBP / CHF
  19 minit yang lalu
  Dari [B]16:10[/B] GMT+08:00
  Hingga [B]20:10[/B] GMT+08:00 sell.pngJual
  Menjual pada 1.5201
  Mengambil keuntungan * di 1.5112
  Mengelak kerugian di 1.5312





.

Share this post


Link to post
Share on other sites

usd.jpgcad.jpg USD / CAD
  19 minit yang lalu
  Dari [B]16:38[/B] GMT+08:00
  Hingga [B]20:38[/B] GMT+08:00 sell.pngJual
  Menjual pada 1.0956
  Mengambil keuntungan * di 1.0922
  Mengelak kerugian di 1.1002




.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By azam575
      Profail syarikat 
      InstaForex.com adalah milik penuh InstaForex Companies Group, yang telah menyediakan perkhidmatan dagangan secara online kepada para pelanggan seluruh dunia sejak 2007. Sehingga hari ini pelanggan-pelanggan kami terdiri dari gabungan lebih 50 buah negara kebanyakannya adalah dari Eropah dan Asia. Setiap hari, terdapat beratus-beratus peniaga yang melabur dana dalam bentuk tukaran matawang dan pasaran-pasaran saham membuka akaun di InstaForex.com.

      Perkhidmatan utama InstaForex adalah melibatkan pasaran pertukaran antarabangsa. Kebanyakan urusniaga InstaForex tertumpu kepada bidang dagangan secara atas talian, yang merupakan bidang keutamaan syarikat. Keupayaan menyediakan dagangan perkhidmatan melalui World Wide Web bukan sahaja menjadi tarikan kepada penggunaan teknologi-teknologi canggih seperti teknologi akses elektronik dalam membuat urusniaga, tetapi juga menjadi unsur-unsur perniagaan secara asas dalam perniagaan pembrokeran, berdasarkan sejarah kesinambungan pasaran wang jangka masa panjang.

      InstaForex membolehkan akses secara atas talian terus kepada pasaran-pasaran tukaran antarabangsa untuk individu persendirian dan peniaga-peniaga institusi. Kami telah memilih pangkalan MetaTrader 4, yang memenuhi tuntutan kualiti perkhidmatan moden dan adalah dianggap salah satu produk yang menjadi peneraju utama dalam bidang dagangan Internet.

      InstaForex sehingga kini bekerjasama dengan market-makers yang utama dengan mengambil "net positions" untuk pasaran antara bank. Posisi peniaga individu juga kadangkala boleh di bawa ke pasaran antara bank. Ini membolehkan InstaForexberurusan dengan pelanggan-pelanggan secara konsisten, dan ini bermaksud bahawa apabila anda menggunakan perkhidmatan InstaForex, anda tentu yakin bahawa anda tidak berjudi tetapi menjana pendapatan melalui kadar pertukaran matawang.

      InstaForex menawarkan terma-terma dagangan yang mudah dan menguntungkan untuk semua pelanggan, tanpa mengambil kira deposit. Layanan individu adalah penting bagi InstaForex yang berusaha membina perhubungan dengan setiap pelanggan. Pendekatan yang sama ini juga telah digunakan dalam terma-terma dagangan, yang melayakkan ia menjadi alat operasi unik di pasaran-pasaran kewangan.

      Memulakan kerjaya anda sebagai peniaga matawang professional dengan InstaForex, dengan terma-terma dagangan yang sesuai dengan strategi dagangan anda!
      Info lanjut di www.instaforex.com
    • By AinKaoruWong
      Adakah anda masih ragu-ragu dengan penguasaan Bahasa Inggeris anda? masih teragak-agak untuk membuat pembentangan atau temuduga dalam Bahasa Inggeris?       KELAS ENGLISH DEWASA MYCAMBRIDGE - Untuk Kerja, Perniagaan, Melancong, Berhijrah, Mewakili syarikat - Cuti Sekolah - Semester break Universiti / Kolej - Tuisyen MUeT / iELTS - Tuition English SPM, PT3, STPM, STAM, SPM Ulangan   Kadungan: WRITING, SPEAKING, READING dan LISTENING - Terbuka untuk mereka yang langsung tidak tahu bercakap B.I   Jumlah Pelajar : 1 ~ 4 orang / kelas - pelajar tidak perlu malu utk speaking !   Kehadiran & Cuti : Kelas biasa adalah fleksibel, 4 minggu dikira 1 bulan, contohnya pelajar boleh bermula pertengahan bulan September dan habis awal Disember, dan hanya hadir 4 minggu kelas - dikira 1 bulan.   Lokasi : SELURUH Malaysia (KLang, Shah Alam, Seremban, Kuala Lumpur, Putrajaya, Johor, Melaka, Negeri Sembilan, Perak, Kedah, Penang, Perlis, Kelantan, Terengganu, Pahang, Sarawak, Sabah), Singapura dan Brunei.     KATEGORI KELAS (Di Rumah / Center) Biasa : 5 Bulan (bergantung kepada kemampuan pelajar)   Express : 18 jam (1 Bulan ATAU 3 hari )   Online : Boleh mengambil masa yang sesuai untuk belajar walaupun di tengah malam / Tidak perlu bersusah payah datang ke pusat belajar.     Maklumat Lanjut >> http://MyCambridge.blogspot.my       .  
    • By Moderator2
      KLFX menawarkan Kelas FCPO (Dagangan Hadapan Kelapa Sawit) dari Beginner sehingga Advance :

      Kandungan Kelas:

      · Cara step by step untuk bermula dalam dunia FCPO melalui IB

      · Cara nak dapat Data Import Export & cara exploitasinya bagi mengurangkan risiko kerugian DAN mendapat keuntungan yang lebih Konsisten

      · Cara Scalping FCPO mengunakan Momentum Pullback Strategy

      · Analisis Dalian Soy Data dan impaknya terhadap FCPO




      KELEBIHAN FCPO BERBANDING SAHAM

      1. MODAL RENDAH
      Modal serendah RM3,000 sahaja boleh mula trade FCPO !
      Setiap 1 lot kontrak FCPO tu sebenarnya ada 25tan minyak sawit mentah sebenar.
      RM3,000 x 25tan = RM75,000. Jadi tanpa perlu ada 25tan minyak sawit yang sebenar, anda sudah berurusniaga 25tan minyak sawit sebenarnya.

      2. KEUNTUNGAN YANG TINGGI
      1 mata pergerakkan harga dalam FCPO bersamaan dengan RM25 setiap lot, jika perubahan 100 mata bersamaan dengan RM2,500. Setiap hari purata pergerakkan antara 30-40 mata naik dan turun !

      3. KEUNTUNGAN 2 HALA
      Yang ini KELEBIHAN yang paling disukai trader FCPO. Harga NAIK boleh untung, kalau Harga TURUN pun boleh untung. Sama juga, tak ada ilmu tak ada untung..ok

      4. FOKUS KEPADA 1 PERKARA
      FCPO ni mudah, tak banyak nak kaji , cuma kaji data import export dan lihat sejarah pergerakkan harga yang lama untuk jangka kemungkinan pergerakkan harga akan datang. FOKUS hanya kepada 1 perkara sahaja iaitu FCPO, dalam saham ada hampir 1000 syarikat tersenarai di Bursa Malaysia, untuk dikaji.



      Kursus boleh diambil secara Online / WhatsApp Video Call ATAU Kelas Bersemuka Seluruh Malaysia

      Maklumat lanjut >> https://KLFX.blogspot.My 
       ursussaham belajar membaca harga saham hari ini belajar membaca indeks saham prosedur membeli saham belajar main saham saham online main saham belajar saham online cara bermain saham belajar main saham online harga saham cara membeli saham jual beli saham broker saham info saham bskl saham pelaburan menguntungkan pelaburan jangka panjang value investment value investing strategy analisa teknikal saham fundamental saham kursus saham belajar membaca harga saham hari ini belajar membaca indeks saham prosedur membeli saham belajar main saham saham online main saham belajar saham online cara bermain saham belajar main saham online harga saham cara membeli saham jual beli saham broker saham info saham bskl saham pelaburan menguntungkan pelaburan jangka panjang value investment value investing strategy analisa teknikal saham fundamental saham kursus saham belajar membaca harga saham hari ini belajar membaca indeks saham prosedur membeli saham belajar main saham saham online main saham belajar saham online cara bermain saham belajar main saham online harga saham cara membeli saham jual beli saham broker saham info saham bskl saham pelaburan menguntungkan pelaburan jangka panjang value investment value investing strategy analisa teknikal saham fundamental sahapalm oil futures fcpo trading fcpo chart malaysia futures trading how to trade futures in malaysia palm oil price futures trading malaysia crude palm oil futures futures trading in malaysia crude palm oil futures fcpo cpo futures trading cpo futures futures crude palm oil futures malaysia fcpo malaysia crude palm oil price trade fcpo what is crude palm oil future crude palm oil crude palm oil futures trading oil price bursan malaysia future trading malaysia palm oil malaysia palm oil prices bursa futures crude palm oil futures malaysia crude palm oil fkli futures bursa malaysia cpo futures palm oil industry malaysian futures crude palm oil price chart palm oil in malaysia malaysia crude palm oil online trading malaysia cpo price palm oil price chart gold trading malaysia oil palm crude palm oil future palm oil trading companies palm oil futures market oil palm oil price chart palm oil trading crude palm oil in malaysia trading palm oil palm oil hq palm oil mill soybean oil futures palm oil futures Malaysia  palm oil futures fcpo trading fcpo chart malaysia futures trading how to trade futures in malaysia palm oil price futures trading malaysia crude palm oil futures futures trading in malaysia crude palm oil futures fcpo cpo futures trading cpo futures futures crude palm oil futures malaysia fcpo malaysia crude palm oil price trade fcpo what is crude palm oil future crude palm oil crude palm oil futures trading oil price bursan malaysia future trading malaysia palm oil malaysia palm oil prices bursa futures crude palm oil futures malaysia crude palm oil fkli futures bursa malaysia cpo futures palm oil industry malaysian futures crude palm oil price chart palm oil in malaysia malaysia crude palm oil online trading malaysia cpo price palm oil price chart gold trading malaysia oil palm crude palm oil future palm oil trading companies palm oil futures market oil palm oil price chart palm oil trading crude palm oil in malaysia trading palm oil palm oil hq palm oil mill soybean oil futures palm oil futures Malaysia palm oil futures fcpo trading fcpo chart malaysia futures trading how to trade futures in malaysia palm oil price futures trading malaysia crude palm oil futures futures trading in malaysia crude palm oil futures fcpo cpo futures trading cpo futures futures crude palm oil futures malaysia fcpo malaysia crude palm oil price trade fcpo what is crude palm oil future crude palm oil crude palm oil futures trading oil price bursan malaysia future trading malaysia palm oil malaysia palm oil prices bursa futures crude palm oil futures malaysia crude palm oil fkli futures bursa malaysia cpo futures palm oil industry malaysian futures crude palm oil price chart palm oil in malaysia malaysia crude palm oil online trading malaysia cpo price palm oil price chart gold trading malaysia oil palm crude palm oil future palm oil trading companies palm oil futures market oil
       
×
×
  • Create New...