Jump to content
TJ-Ariff

Pertandingan Mencipta Pelekat Kereta Dan Motor

Recommended Posts

Apa citer sticker nie.... sorry la lama benar aku tak survey thread2 macam nie.

Share this post


Link to post
Share on other sites
assalammmualaikum...

tulah senyap je... dapat design macam anamir punya pun lawa gak utk belakang keta

[b]Contoh #03 - Kerawang tu... :)[/b]

Share this post


Link to post
Share on other sites
btul gak tu rase dh blh vote and ttp design pelekat ni...masa utk vote

Share this post


Link to post
Share on other sites
Siapa yang in-charge ekkk... bro TJ... any updates... ker aku yang dah ketinggalan kepala keretapi nie... huhuhuhu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
yer la... sori bebanyak... aku dah kebizian... hehehe...

memang dah boleh buat pemilihan dah...
nanti aku buat..
atau sape2 yang ada masa tu boleh la buat..

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='carnine9' timestamp='1309308835' post='1070874']
Annamir™ punya lawa...power design....
[/quote]

assalammualaikum...

annamir punya design mmg mengancam :125:

[quote name='TJ-Ariff' timestamp='1307673655' post='1069976']
yer la... sori bebanyak... aku dah kebizian... hehehe...

memang dah boleh buat pemilihan dah...
nanti aku buat..
atau sape2 yang ada masa tu boleh la buat..
[/quote]

tj...jgn bz sgt...heheh.... :blush:

Share this post


Link to post
Share on other sites
blum lg design sticker pn x decide lg nk amik yg mana

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='mon678' timestamp='1318219009' post='1073397']
blum lg design sticker pn x decide lg nk amik yg mana
[/quote]

ambik jer lar sume..pastu buat..ikut pilihan masing2..tgok sume cantek2 berkenan la plak..

Share this post


Link to post
Share on other sites
yg tu kene tnya moderator or admin hehe :3:

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='meerforall' timestamp='1318250195' post='1073414']

ambik jer lar sume..pastu buat..ikut pilihan masing2..tgok sume cantek2 berkenan la plak..
[/quote]
Tak boleh jugak macam tu ku rasa, nanti nak tempah jadi susah, sebab ada macam² jenis & cost akan jadi lebih tinggi. Ku rasa la.. ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites
camnie la.. kita buat pemilihan la, buat undian, design mane yang dipilih...
sila bagi cadangan...

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='M3ntary' timestamp='1320841485' post='1074959']
Apa lagi.. List dah ada.. Kita vote je la.. :3:
[/quote]

mari vote...pastu beli..

Share this post


Link to post
Share on other sites
ape eh perkembangan terbru eh?

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='TJ-Ariff' timestamp='1320839444' post='1074954']
camnie la.. kita buat pemilihan la, buat undian, design mane yang dipilih...
sila bagi cadangan...
[/quote]

betul ckp tj...vote design dulu...nanti sy cuba tanya area sini mengenai harga... tj hang boleh survey area sana tak

Share this post


Link to post
Share on other sites
agak-agak kalau tutup thread ni ok tak? ke ada lagi yang nak submit? mana yang dah submit nnt aku update kat thread bro TJ.

[b]Tarikh akhir submit artwork anda ialah pada : 20/11/2011 Ahad 12:00 AM[/b]

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='FryShadow' timestamp='1321276824' post='1075191']
agak-agak kalau tutup thread ni ok tak? ke ada lagi yang nak submit? mana yang dah submit nnt aku update kat thread bro TJ.

[b]Tarikh akhir submit artwork anda ialah pada : 20/11/2011 Ahad 12:00 AM[/b]
[/quote]

yup...sokong fry..,,, pastu bleh wat selection dah

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...