Jump to content
Sign in to follow this  
C-Fu

Biskut Cokelat Mary

Recommended Posts

Akhirnya idea bernas aku keluar jugak  laugh.gif  Korang ganti la istilah [biskut mary] dengan perkataan lemang ka, lepat ka, karipap, cucur udang, bla bla bla bla bla bla, kuih tart, kuih batang buruk, kuih maruku, bla bla bla bla bla bla, kuih bulan, bla bla bla bla bla atau cokodok.  wink.gif  Orang mesti ingat kita sembang makan-makan kuih.  laugh.gif Bernas tak idea aku ni?

karipap pun best jugak tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

ha...

pastuh, bila ada org mintak bende tuh kat putera, maka kuarlah ayat...

tolong bagi aku [karipap] most wanted black edition...

hokhokhokhokhokho..

bunyi semacam jer...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ha...

pastuh, bila ada org mintak bende tuh kat putera, maka kuarlah ayat...

tolong bagi aku [karipap] most wanted black edition...

hokhokhokhokhokho..

bunyi semacam jer...

Orait la tuh. Kalau nak mintak apa2 pun orang yang buat checking tak perasan dan rasa terhibur pulak dengan perkataan tuh huhuuhu laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

ha...

pastuh, bila ada org mintak bende tuh kat putera, maka kuarlah ayat...

tolong bagi aku [karipap] most wanted black edition...

hokhokhokhokhokho..

bunyi semacam jer...

ader pulak karipap black edition laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

huhuhu...

[biskut raya lak]?

heheh.. lama lak..

nie den cadangkan

S erial no=[NoIC]

[email protected] =[biskot]

patch(x payah ubah la..)

tu jer..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahaha... lama lak topik nie di bincangkan..

um.. bila la program Open Source nak setanding ngan Shareware?

x larat nak cari menatang tu semua...

diorang lambat update la [bisko] diorang...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahaha... lama lak topik nie di bincangkan..

um.. bila la program Open Source nak setanding ngan Shareware?

x larat nak cari menatang tu semua...

diorang lambat update la [bisko] diorang...

hahahah. ko sedar dan paham tak ape ko ckp ni? laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

dah open sos ngn shareware nak di beskutkan hapenyer lagik.....

ko nehhh tongue.gif

Chow.

Share this post


Link to post
Share on other sites

huhuh dia suruh Software Open source tuh jadi ganas cam Buyware kot~~!!

sbb open source nih bukan .. ~ ader yang power power yang power pon Linux je hehehe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...