Jump to content
keypo

Beli Buku Komputer Dekat Mana?

Recommended Posts

nak tanya sikit ..

ada tak kedai kedai yang menjual buku buku tentang komputer dan perisiannya?
macam aku kat area ipoh,mana nak cari ek?
guna cd,tak berapa faham sangat la ..

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='keypo' date='11 July 2010 - 04:58 PM' timestamp='1278838737' post='1041323']
nak tanya sikit ..

ada tak kedai kedai yang menjual buku buku tentang komputer dan perisiannya?
macam aku kat area ipoh,mana nak cari ek?
guna cd,tak berapa faham sangat la ..
[/quote]

hang pi ke tak kedai buku nih.... kalau kat IPOH tuh hang pi laa beli kat mubaruk ker..??? MPH ke..??? ada berlambak.. tak tau jalan nak pi.. ha call aku masa tgh jalan tuh..aku tunjuk direction dia... senang skit nak sampai kedai buku tuh kan..

kalau tak tau nak cari kat rak mana... ha call aku lagi sekali aku boleh bagitau kat rak mana ada buku pasal komputer nih...

nak senang lagi PM aku hang nak buku pe... aku pi survey bankin duit kat aku.. aku pos laju2... ha.. kalau harga mahal dari kedai jangan tanya banyak... tanya diri sendiri...nape hang beli kat aku... muhahahahahahahha.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
pakcik keypo, hang minat apa?

cube cita kat sini sket

leh kami suggest kan buku/perisian/training online

waimah
link youtube pun kami leh tolong bagi kat sini :lol: :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
aku minat tentang perisian komputer atau software .setakat ini aku guna cd dan ebook tapi langsung aku tak fahm ..
almaklum la orang nak belajar ..sori ek kalo soaln aku ini kelakar ..
mintak tunjuk jar

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='keypo' date='19 July 2010 - 07:24 PM' timestamp='1279538680' post='1042492']
terima kasih pada sesapa yang mengomen ...
[/quote]

so keypo dah terjawab ker soalan hang nih.. kalau dah aku nak closed saja... huhuhuhu...

Share this post


Link to post
Share on other sites
aiyak, ssh sgt ke nk cari buku komputer ni??
maybe nk cari buku dalam bahasa melayu kot yg ssh tu..

kalau sbb language ko kata ssh nk cari buku komputer, aku cadang bek ko cari buku bahasa inggeris dlu..hahahahaha

aku x tau kdai2 buku yg jual buku komputer kat ipoh tp kat KL melambak..meh ko bg tau ko nk buku ape, aku cari buku yang ok utk ko..bak kata ko td yg ko ni noobies lagi so aku try la cari buku2 yg sesuai..

and bak kata si siput sedut tu, kalau mahal, jgn tanya aku npe mahal, tanya diri ko sendiri, npe ko beli kat aku...hahahaha :153:

Share this post


Link to post
Share on other sites
just mahu bertanya . mana nak cari buku khusus tentang bidang grafik untuk orang baru macam aku ni dan penyelengaraan/repair/mengubahsuai selok belok komputer/laptop .. .
ada sesapa boleh rekomen buku buku yang sesuai untuk orang baru macam aku ni ?..

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='keypo' date='11 July 2010 - 04:58 PM' timestamp='1278838737' post='1041323']
nak tanya sikit ..

ada tak kedai kedai yang menjual buku buku tentang komputer dan perisiannya?
macam aku kat area ipoh,mana nak cari ek?
guna cd,tak berapa faham sangat la ..
[/quote]

Boleh beli kat http://dvdlearning-kedai.blogspot.com/
Nak kursus komputer pun ada seperti AutoCAD 2D & 3D, 3DS Max and VRAY Rendering, PhotoShop dll...

[quote name='┬žnAkE' date='22 August 2010 - 08:23 AM' timestamp='1282436607' post='1045644']
aiyak, ssh sgt ke nk cari buku komputer ni??
maybe nk cari buku dalam bahasa melayu kot yg ssh tu..

kalau sbb language ko kata ssh nk cari buku komputer, aku cadang bek ko cari buku bahasa inggeris dlu..hahahahaha

aku x tau kdai2 buku yg jual buku komputer kat ipoh tp kat KL melambak..meh ko bg tau ko nk buku ape, aku cari buku yang ok utk ko..bak kata ko td yg ko ni noobies lagi so aku try la cari buku2 yg sesuai..

and bak kata si siput sedut tu, kalau mahal, jgn tanya aku npe mahal, tanya diri ko sendiri, npe ko beli kat aku...hahahaha :153:
[/quote]


Boleh beli kat http://dvdlearning-kedai.blogspot.com/
Nak kursus komputer pun ada seperti AutoCAD 2D & 3D, 3DS Max and VRAY Rendering, PhotoShop dll...

Share this post


Link to post
Share on other sites
kalo kat kl aku selalu pegi kinokuniya.
sana mmg best.
bapak segala buku it pun ada.
bnyk pilihan.
kalo buku tu x de kat kedai tu tp ada dlm database siap bleh booking lg.
cuma RM jerk la kena ready.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hang jgn layan sgt ckp diorang tu. Ni aku nk bgtau hang katne nk beli buku pasai komputer ni. Jawapannya beli kat kedai lah..
Hang ni 1 lah, tanya soalan hampeh cmni..semua orang bleh jawab.ape daa.. :153: jgn marah erkk..Kita kat putera.com ni kadang2 gurau2 je nk bg meriahkn suasana putera.com ni.almaklumlah ramai yg dah beralih arah ke FB (Facebook), langsung diketepikannya putera.com ni. :159:

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='keypo' timestamp='1279110184' post='1041909']
aku minat tentang perisian komputer atau software .setakat ini aku guna cd dan ebook tapi langsung aku tak fahm ..
almaklum la orang nak belajar ..sori ek kalo soaln aku ini kelakar ..
mintak tunjuk jar
[/quote]

ni ha try carik buku nie....
aku skang tgah blaja cara nk guna microsoft office kat poli...

harga buku ni dalam Rm30 cmtu lar...
dalam nie sume ade...

[img]http://i1101.photobucket.com/albums/g422/meerforall/IMG-20120308-00091.jpg[/img]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...