Jump to content
Sign in to follow this  
DevGuy

Offer Programmer With Gaji

Recommended Posts

salam semua..
hari ni kepala aku pun dah biol.. sebab semu aaku kena buat sorang. huhu
so utk tujuan tu aku offer kepada sesiapa yg berminat dengan kerja programmer tak kira la nak practikal ker nak menambah opengetahuan ker atau nak kerja terus ker leh apply

aku perlukan seorang .NET programmer ( baru ker lama ker nak practikal ker nak menambah experienced ker apa ker semua boleh)
untuk projek aku iaitu
1. UPM projek
2. Yapiem Projek
3. projek2 lain

kalau practikal .. aku bagi rm 1k .. tu pun kalau dia ada kemajuan aa n nak belajar..
kalau part time ( maksudnyer datang 3 hari kat client and the rest duduk aa kat rumah janji kerja siap) aku kasi rm1800
kalau nak fulltime pun boleh ikut pada skill laa kan. heheh
so sesapa yg berminat sila222 conatct aku sebab nak urgent gak ni.
oklaaa
wasslam

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wahhh.. tawaran menarik tuh. Nasib baik aku dah keje. Kalau tak sure aku grab... hahaha :D

Sapa2 yang baru tamat belajar tu, elok ler amik offer nie... bukan senang nak belajar sambil bekerja. Lagi pulak .NET knowledge prospek punya la cerah..

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='LanoQ' date='24 May 2010 - 11:33 AM' timestamp='1274672001' post='1032731']
Wahhh.. tawaran menarik tuh. Nasib baik aku dah keje. Kalau tak sure aku grab... hahaha :D

Sapa2 yang baru tamat belajar tu, elok ler amik offer nie... bukan senang nak belajar sambil bekerja. Lagi pulak .NET knowledge prospek punya la cerah..
[/quote]


Gua berminat.Ada pengalaman lebih 2 tahun.

Share this post


Link to post
Share on other sites
.Net je ke?
ades..dah la aku anti m$

klu nak programmer for php and js ko pm aku k

Share this post


Link to post
Share on other sites
Projek aku kebanyakkannyer guna m$.ko jgn anti slier. ko guna os apa. kalau tak guna windows baru aa aku tabik spring kat ko hahahah. tapi kalau guna os windows hmm baik tak yah la anti22 nii. heheheh.

kalau ada php aku sound aaa. tapi kalau aku dapat projek pun aku mmg tak guna php. heheh

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='DevGuy' date='07 June 2010 - 12:45 AM' timestamp='1275842720' post='1035266']
Projek aku kebanyakkannyer guna m$.ko jgn anti slier. ko guna os apa. kalau tak guna windows baru aa aku tabik spring kat ko hahahah. tapi kalau guna os windows hmm baik tak yah la anti22 nii. heheheh.

kalau ada php aku sound aaa. tapi kalau aku dapat projek pun aku mmg tak guna php. heheh
[/quote]

weh aku guna ubuntu daa

windose cuma gaming console

nak tanya la .Net ni menda apa..malas lak nak google
setahu aku framework kan.. c# tu part of .Net ke

Share this post


Link to post
Share on other sites
Malas nyer ko google, slier.... .NET tu framework la tuh... apa2 jer yang didevelop pakai Visual Studio.NET tu semua pakai framework nie... C# tu salah satu daripada nya....

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='LanoQ' date='10 June 2010 - 11:56 AM' timestamp='1276142175' post='1036093']
Malas nyer ko google, slier.... .NET tu framework la tuh... apa2 jer yang didevelop pakai Visual Studio.NET tu semua pakai framework nie... C# tu salah satu daripada nya....
[/quote]

huhu my bad..kk thx for de info

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...