Jump to content
Sign in to follow this  
zizou6942

Design Tshirt Online

Recommended Posts

salam .mau tanya..
kat malaysia ade x site yang buat design tshirt secara online..

kite design tshirt sendiri, then diorang akan hntar tshirt yg kite design td terus ke rumah

Share this post


Link to post
Share on other sites
Banyak..tapi [url="http://heartbeat.my/tshirts/tshirt-gifts.asp"]site ni[/url] aku pernah order tapi bukan T-shirt ..just mug..btw boleh jugak tempah personalize t shirt

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='tasek16' date='15 April 2010 - 03:18 PM' timestamp='1271315937' post='1025812']
Banyak..tapi [url="http://heartbeat.my/tshirts/tshirt-gifts.asp"]site ni[/url] aku pernah order tapi bukan T-shirt ..just mug..btw boleh jugak tempah personalize t shirt
[/quote]
ic... ok jap saya cuba

erm..bleh tahan jgk..tp dia dah ada draft nye..ok tQ mr Tasek Edited by zizou6942

Share this post


Link to post
Share on other sites
[url="http://www.baju.com.my/"]http://www.baju.com.my/[/url]

boleh print sehelai.. digital print..
mahal printer nie dkt 100k kot

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='PeeNutt' date='15 April 2010 - 06:58 PM' timestamp='1271329089' post='1025832']
[url="http://www.baju.com.my/"]http://www.baju.com.my/[/url]

boleh print sehelai.. digital print..
mahal printer nie dkt 100k kot
[/quote]

tQ2.yang ni boleh di ambil kira jugak,cuma hrganya xlist out,pngguna agak was2 sikit

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='zizou6942' date='16 April 2010 - 09:22 AM' timestamp='1271380945' post='1025892']
tQ2.yang ni boleh di ambil kira jugak,cuma hrganya xlist out,pngguna agak was2 sikit
[/quote]

just contact dorang.. sbb price is variable depends on size img..
rasa nye below RM50(RM38 kot) per print..kalau banyak lg murah.. standard la

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='PeeNutt' date='19 April 2010 - 12:07 AM' timestamp='1271606838' post='1026253']
just contact dorang.. sbb price is variable depends on size img..
rasa nye below RM50(RM38 kot) per print..kalau banyak lg murah.. standard la
[/quote]



tQ brooooo...:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Salam, hmm kat sini pun ok juga [url="http://zicco.com.my/"]Zicco Tees.[/url] Harga RM39.90 tak termasuk pos laju. Ada yg diorang design cam Twitter, FB dan lain2 social network. Nak buat custom made pun boleh. Cuma buat masa sekarang warna putih jer ada. Tapi kain memang puas hati. Nak tahu lebih lanjut email [email protected] Dia friendly.

contoh order n design :

[img]http://www.pixelshack.us/images/2jsngt231w1xblii5ye.png[/img] Edited by carnine9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...