Jump to content
MenCaRi

Maafkan Saya Kawan2 Putera

Recommended Posts

Assalamualaikum

lama tak masuk putera dot com.. ini akibat pengaruh blog dan facebook..
seperti aku melupakan putera..padahal disini lebih byk ilmu boleh dapat berbanding facebook
entah kenapa aku berasa bersalah kpd putera


marilah kita sama-sama meriahkan putera.
jika diluar sana mereka bangga digelar blogger. biar kita disini bangga menjadi FORUMER PUTERA

Share this post


Link to post
Share on other sites
kalo spam2
kira meriah kan ke?

aku kadang2 saje je spam2 topik lame...
saje nak meriahkan... hehe

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='MenCaRi' date='12 April 2010 - 09:27 PM' timestamp='1271078832' post='1025348']
Assalamualaikum

lama tak masuk putera dot com.. ini akibat pengaruh blog dan facebook..
seperti aku melupakan putera..padahal disini lebih byk ilmu boleh dapat berbanding facebook
entah kenapa aku berasa bersalah kpd putera


marilah kita sama-sama meriahkan putera.
jika diluar sana mereka bangga digelar blogger. biar kita disini bangga menjadi FORUMER PUTERA
[/quote]
oii tanggang!!! owh sedap layan awek2 kat buku [s]lima[/s]muka,dah bosan baru nak kembali ke pangkal jalan eh?
dosa mu itu amatlah berat,aku bagi pihak moderator rasa amat dukacita dan berat untuk memaafkan,namun jika ko sanggup belanja aku KFC aku akan ampunkan dosa kau seperti aku menepuk nyamuk dipipi,begitulah juga pantasnya aku memaafkan ko...

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='loy_azloy' date='13 April 2010 - 03:21 PM' timestamp='1271143296' post='1025480']
oii tanggang!!! owh sedap layan awek2 kat buku [s]lima[/s]muka,dah bosan baru nak kembali ke pangkal jalan eh?
dosa mu itu amatlah berat,aku bagi pihak moderator rasa amat dukacita dan berat untuk memaafkan,namun jika ko sanggup belanja aku KFC aku akan ampunkan dosa kau seperti aku menepuk nyamuk dipipi,begitulah juga pantasnya aku memaafkan ko...
[/quote]
ooi jebat durhaka..!! jangan berani2 kau mahu menapau dia.....tanpa aku!

Share this post


Link to post
Share on other sites
dosa lain aku boleh maafkan, tapi dosa melupakan putera.com tak tau la.
kalau maaf pun, parut tetap ada. :D

Apalah dipandang hujan batu di negeri orang
hujan emas di negeri sendiri. pulanglah perantau
ke negeri asal mu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
kembali pulang
aku nak sekurang-kurangnya blh login putera seminggu 2 kali
xla rasa ketinggalan nak follow sesuatu topik

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sempena kepulangan ko ke pangkuan putera.com nie, ada baiknya ko belanja kami makan KFC barang seketul dua... baru ler kami maafkan ko...

Share this post


Link to post
Share on other sites
amboi nak KFC seketul 2..kat aku kena arrr bagi sekali..meski pun aku nih tak der laa berapa lama sangat join putera nih...tapi ari-ari login..asal buka jer browser mesti login..cam ketagih..walaupun aku bukak tuh takder sape pun sepi seribu bahasa aku still nak buka jugak...tak tahu nape...


rasa tak tergamak aku nak membelotkan diri ku ini... walaupun sekarang dah ada putera kat buku muka...aku tak lekat kat sana still nak kat sini jugak...apa dah jadi ngan diri ku ini...inikah yang dinamakan Cinta..??? hahhahahahahhahahhaa... merapek sudah.....aku suka....

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='OngBok' date='13 April 2010 - 03:48 PM' timestamp='1271144901' post='1025485']
dosa lain aku boleh maafkan, tapi dosa melupakan putera.com tak tau la.
kalau maaf pun, parut tetap ada. :D

Apalah dipandang hujan batu di negeri orang
hujan emas di negeri sendiri. pulanglah perantau
ke negeri asal mu.
[/quote]
uik..terasa la....

sorry juga dari aku...huk huk...nak belanja KFC xdapek nak tulun...jauh....
+ dan takde duit lebih...hehe.. Edited by panglimakhalid

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='akuccputsedut' date='13 April 2010 - 05:30 PM' timestamp='1271151036' post='1025515']
meski pun aku nih tak der laa berapa lama sangat join putera nih...tapi ari-ari login..[b]asal buka jer browser mesti login..cam ketagih..walaupun aku bukak tuh takder sape pun sepi seribu bahasa aku still nak buka jugak...tak tahu nape...[/b]


walaupun sekarang dah ada putera kat buku muka...aku tak lekat kat sana still nak kat sini jugak...apa dah jadi ngan diri ku ini...inikah yang dinamakan Cinta..???
[/quote]

haha..same la ngan aku walaupon x slalu nk reply2 or nyampuk2 kt memane thread..tp kompom ari2 bukak PUTERA..

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='LanoQ' date='13 April 2010 - 05:08 PM' timestamp='1271149695' post='1025504']
Sempena kepulangan ko ke pangkuan putera.com nie, ada baiknya ko belanja kami makan KFC barang seketul dua... baru ler kami maafkan ko...
[/quote]


untuk abang LanoQ je ke??


aku nak radix fc boleh
menyelit sket...

Share this post


Link to post
Share on other sites
KFC?oh tunggu gath kat utara
takpun korang yg belanja aku sebab aku dah balik ke pangkal jalan
jari dah menggeletar nak menaip kat putera

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='MenCaRi' date='14 April 2010 - 01:26 AM' timestamp='1271179600' post='1025589']
KFC?oh tunggu gath kat utara
takpun korang yg belanja aku sebab aku dah balik ke pangkal jalan
jari dah menggeletar nak menaip kat putera
[/quote]
tak gune! ko nak kena sumpah jadi ikan kaloi tak!!!

[quote name='TOYSЯUS' date='13 April 2010 - 03:40 PM' timestamp='1271144413' post='1025483']
ooi jebat durhaka..!! jangan berani2 kau mahu menapau dia.....tanpa aku!
[/quote]sibuk la ko hang ???????????,asal aku ade je ko ade!!! :angry:

[quote name='akuccputsedut' date='13 April 2010 - 05:30 PM' timestamp='1271151036' post='1025515']
apa dah jadi ngan diri ku ini...inikah yang dinamakan Cinta..??? hahhahahahahhahahhaa... merapek sudah.....aku suka....
[/quote]
(sambil menggigil)k..k..ko t..t...tak payah be..be..belanja kki..kitaorang..rang... :ph34r:

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='MenCaRi' date='14 April 2010 - 02:38 PM' timestamp='1271227133' post='1025653']
jangan tinggalkan putera
kita meriahkan seperti dulu.cucuh bunga api,buat bbq
[/quote]
apekata kita cucuk org bikin panas?ahahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='raidizh AR' date='15 April 2010 - 10:06 AM' timestamp='1271297165' post='1025759']
ape kate ko bermuhasabah diri loy... [s]bertapa[/s] berbulan madu ke ape
[/quote]
fix'd

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='TOYSЯUS' date='15 April 2010 - 11:11 AM' timestamp='1271301109' post='1025770']
fix'd
[/quote]
apekata aku muhasabah ko berdua,hantar ko berdua berbulan2 madunya nak? :lol:
oii dah lari tajuk dan ada unsur2 spam haha...

Share this post


Link to post
Share on other sites
kuikuikuikuikui
rata2 yang post kat sini moderator
mmg kes berat ni

wan, ang belanja aku ar... aku kat perlis
aku boleh tolong makan bagi pihak yang lain2

tak pon belanja aku tgk bunkface tiket VIP
tiket nak beli kat mana wan?

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='abixpert' date='16 April 2010 - 11:59 PM' timestamp='1271433551' post='1026003']
kuikuikuikuikui
rata2 yang post kat sini moderator
mmg kes berat ni

wan, ang belanja aku ar... aku kat perlis
aku boleh tolong makan bagi pihak yang lain2

tak pon belanja aku tgk bunkface tiket VIP
tiket nak beli kat mana wan?
[/quote]

awat hang tak habaq awai dok area perlis
jom2 kola perlis.ahaha.mod bila nak turun perlis ni?

tiket bunkface..cek ur pm

Share this post


Link to post
Share on other sites
lol apakah ini..??

[img]http://forum.gamerzunited.net/public/style_emoticons/default/smiley-sex014.gif[/img] loy azloy

sebat loy dulu..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...