Jump to content
Sign in to follow this  
MenCaRi

Siapa Pernah Setting Untagle

Recommended Posts

Salam puteranian

ada ahli putera pernah bermain dengan untagle?
beri pendapat anda.

baru ja tahu pasal untagle.
rasa macam best dan nak explore plak :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ko install dulu. nanti plan2 kita buat setting.

Untangle ni tak susah setting.


P/s: kalau ko nak tanya Untangle, mungkin aku tau skit2, tapi kalau untagle tu aku tak tau ape bende.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='MenCaRi' date='04 March 2010 - 10:27 PM' timestamp='1267712833' post='1020164']
Salam puteranian

ada ahli putera pernah bermain dengan untagle?
beri pendapat anda.

baru ja tahu pasal untagle.
rasa macam best dan nak explore plak :)
[/quote]


Rasa = pikir mungkin tapi xsure

nak explore = teringin explore tapi tak explore2..


sila baca/rujuk+try = explore:

http://www.untangle.com/How-to-Try/How-to-Try-Untangle
http://www.howtoforge.com/spam-blocking-and-web-filtering-with-the-untangle-5.3-network-gateway
http://www.untangle.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...