Jump to content
Sign in to follow this  
Guest

(WTS/NJ) kad topup maxis pukal ... sape nak beli?

Recommended Posts

Guest
as'kum...

kengkawan area shah alam khususnya...

sape nak kad topup maxis RM10....
tapi pukal

- 100 keping RM 9.70
- 50 keping RM 9.80
- 10 keping RM 9.10

oder sms 0192801811 @ 0173821435

COD @ bankin ke TEKNOLOGI KITA 562740107579 MAYBANK

LOKASI PICK CARD DI
BOOTH HOTLINK
ANGGERIK MALL
GROUND FLOOR
SEKSYEN 14
SHAH ALAM

WASSALAM.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
::icon_biggrin:: ...utk topup COD.....

same juga dgn penjualan handphone....
teknologi kita akan bag harga dealer kepada mahasiswa yang mendaftar utk jadi dealer dgn teknologi kita..

antara contoh langkah..

semak list harga dan model dari web site teknokita yang akan diberikan dan oder
ambil stok dan bayar di anggerik mall shah alam @ transfer payment ke teknologi kita maybank acc
serah telefon bimbit pada pelanggan


::icon_smile:: wassalam

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
flying00..

nanti saya akan emailkan butiran yg perlu diemailkan pada teknologi kita terlebih dahulu bg urusan pendaftaran sebagai dealer teknologi kita.

list harga akan di berikan melaui email atau web teknologi kita.

wassalam...

Share this post


Link to post
Share on other sites
thanks pd kengkawan yg reply dan berminat..

saya mohon emailkan butiran peribadi seperti dibawah utk rujukan urusan seterusnya,

nama:
no.kp:
alamat:
email:
no.tel:
lokasi sasaran jualan :

sms saya seandainya telah emailkan butiran kengkawan ... list harga kos dan harga pasaran hp terkini akan saya attch kan di email .


wassalam... ::icon_biggrin::

Share this post


Link to post
Share on other sites
x brape phm ngn statement ko...btl ke law ak bli kad 10 kpg ak dpt untg 90 sen law ak jual 1 kad tp law ak bli 100 kpg ak cme untg 30 sen 1 kad...
bley trgkn lbey detail g x

Share this post


Link to post
Share on other sites
putera_earth wrote:ok price list ready...

saya masih tak terima maklumbalas dari email..

saya akan atthc file price list pada email, sila mohon dgn send sms email kengkawan ke...

0182561518.

wassalam


salam bro
saya pn nk gak price list tu...
nie email saya [email protected] ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
ok bro thnx so much...
sy dh dpt price list tu...
tp x bape faham la mksd CC ngn PC tu...
xplain skit...

satu lg cmna prosedur utk order n sbgnya?

Share this post


Link to post
Share on other sites
aku x bape faham yg ko tulis tp aku brminat gak nak jual enset...ko mmg jual enset nokia jer ke???brand cina ngan sony ericson xde ke??aku pun nakpricelist baru dr ko..aku cdg nak jual enset kat kedai cc aku nih...huhuhu...wasalam...

Email aku : [email protected]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...