Jump to content
Sign in to follow this  
ne7za

Nick asal di putera.com lama

Recommended Posts

salam,

since kita dah ada putera.com yang baru, and ada di antara kita yang register kat sini dengan nick yang baru..
so apa kata kalau kita guna thread ni sebagai tempat utuk kita perkenalkan diri.. since ada beberapa nick yang tak biasa tengok, mungkin user baru ataupun user lama yang register pakai nick baru. aku mula dulu

ne7za - nelza

dan, kalau thread seumpama ini dah ada kat sini, boleh close topic ni

Share this post


Link to post
Share on other sites
salam dan semoga hari ini lebih bagus dari semalam...

aku szainizam...

yang lama pun camtu...tak glamor pasal baru je join yang lama dah forum kena attack...

arap geng yang ni lebih berusaha lebih baik...n thanks a lot untuk otai2! putera ::affraid::

Share this post


Link to post
Share on other sites
sama juga....nick yg lama juga kat putera.com tp tak popular lah.......asyik jadi pembaca jak dan sesekali ikut menyampuk...hahahahaha ::icon_lol:: ::icon_lol:: ::icon_lol::

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote=\"Eman Leto\"]nick aku maseh lg same..
ps:baru aku tau daimon ni diamondclaw..[/quote]

wahaha biar betul.. tgk pic dia aku dah tau.. diamonclaw glemer la... mane ade tak glamour..

Share this post


Link to post
Share on other sites
nick aku sama je ngan yg guna skrang.. ingat nk guna nick lain gak..
menyamar sket..hehe tp malas le plak..
lagipun nick nie bukan ada yg kenal sangat pun ::fresse::

Share this post


Link to post
Share on other sites
lama: sabrievrie8
sekarang: vrie8

lebih kurang saja...tapi aku tak glamour...kejap ada kejap tak ada
sebab aku nie tak pandai sangat pasai komputer tapi gatai nak joint hampa semua.
nak cari ilmu....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...