Jump to content
ayie12

Cepat-cepat...syarikat A.wsurvey Bukak Promotion Pd Org Yg Jwb Surveyn

Recommended Posts

NI HA...PADA ORG YG NK SGT DUIT FREE...AMBIK KO NIH...SYARIKAT A.WSURVEY BUKAK PROMOTION..REGISTER JE DPT $6....SATU SURVEY DORG PAYOUT $4...KALO KORG BERTUAH..KORG LEH DPT $500..ITUPUN KALO ADE TUAH KORG LER...TP AKU RASE PAYOUT SATU SURVEY $4 PUN KIRE DAH GILER2 PNYER HIGHEST.....KORG TAK CAYER KORG TRY LA...
AKU DAH GUNA DUIT PAYOUT DORG..ACTUALLY AKU DPT $400 JER...AKU MALAS NK JWB SURVEY2 TU LG...AKU JUST KLIK JER...ITUPUN DORG BLEH PAY...TP KORG JGN IKUT MCM AKU...KORG JWBLA SEJUJURNYA..DORG PERLUKAN KITE UTK JWB SURVEY DORG....CEPAT...STILL ADE SEBULAN SBLM PROMOTION SURVEY TUTUP...KALO TAK...DORG BACK 1 SURVEY $1.20


KLIK PICTURE BAWAH NI...


Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(mucha_wan @ Jan 26 2009, 09:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
AW ni bkn da lame ke??
pandai ko kan..gune referral link kt sini.. dry.gif



sory...bukan niatku...asal x leh pki Capital???

mmg ni dah lame...that y kte bleh pcayer kan ????lg pun payoutnyer mmg betul ade kan???

sape yg pnah join tu bleh share sesame...tak kisah la korg nk ltak link ker...ape ker...asalkan same2 hepy...

Share this post


Link to post
Share on other sites
penipu ah site nih lanc*w siot..penipu!
nak dapat kredit kene buat suvey,survey tu tak tetap,kenkadang sehari 1,kenkadang 2,kenkadang takde langsung.
nak claim duit kena ada minimum kredit,bila kredit dah nak cukup untuk claim, tetiba tak ada survey untuk kita buat sampai sekarang...

kesimpulanya..site ni sampah..sampah di kalangan sampah,raja segala sampah!!!taik!! mad.gif mad.gif mad.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE([email protected] thinkcentre @ Jan 26 2009, 09:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
penipu ah site nih lanc*w siot..penipu!
nak dapat kredit kene buat suvey,survey tu tak tetap,kenkadang sehari 1,kenkadang 2,kenkadang takde langsung.
nak claim duit kena ada minimum kredit,bila kredit dah nak cukup untuk claim, tetiba tak ada survey untuk kita buat sampai sekarang...

kesimpulanya..site ni sampah..sampah di kalangan sampah,raja segala sampah!!!taik!! mad.gif mad.gif mad.gif



actually ko tu yg x tau paper...i think that U must shut your mouth off plz...coz ko dah buat ke bende ni???
aku dah buat...aku tau ler...mmg ler die pnyer survey kekadang ade kekadang takde...tp sblm ko ckp ni ko pnah tepikir tak???
AW survey ni dah lame ko tau???mcm bro td tu ckp...bende ni dah lame...tp utk pengetahuan ko...soklan yg disediakan da di setkan utk keluar sikit2...minimum amaun utk kuarkan duit tu adalah $75...abis tu yg aku dpt $400 tu dr mana???dr ko ker???
terpulang ko lah nk cayer ke tak...yg penting aku bahgia...tp ko pikir sendiri ekk....pikir pki otak ko yg waras dulu...then bru ko nk angry ker...nk happy ker...

i say sory ckp mcm ni kat ko...coz ko ni condemn people...ckp tak pki otak tau???t org salah impression kat ko...bru ko tau...say sory again... mad.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
post la screenshot ko punye 400 USD tu yang dah payout tu..baru la orang nak caya..
die org ni bukan apa, dah lali ngan mende2 ni sume..
ko bukan org yg pertama bukak thread AW survey ni, ntah2 org ke 5 - ke 6..
Dierg bukan nak kondem, tp just berjaga2..
believe me..kalo ko boleh buktikan ko btol dapat 400 usd tu,
berduyun-duyun org akan masuk AW survey ni..
aku pun nak join..

p/s : jgn cepat melatah..

Share this post


Link to post
Share on other sites
aku ada hak untuk lash benda yang aku tak puas hati..hoho..

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(x_pd_c_27 @ Jan 26 2009, 11:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
post la screenshot ko punye 400 USD tu yang dah payout tu..baru la orang nak caya..
die org ni bukan apa, dah lali ngan mende2 ni sume..
ko bukan org yg pertama bukak thread AW survey ni, ntah2 org ke 5 - ke 6..
Dierg bukan nak kondem, tp just berjaga2..
believe me..kalo ko boleh buktikan ko btol dapat 400 usd tu,
berduyun-duyun org akan masuk AW survey ni..
aku pun nak join..

p/s : jgn cepat melatah..



betul, betul, betul... laugh.gif

AWsurvey nih saya dah lama join... bila saya dah earn banyak, tiba-tiba x leh login plak...

adeh... smua dah btol, usrname, pass, emel... x tau la problem apa plak... liar...

btw, actually dah ada org yg dah byar, itu pun kne paksa, mean AWsurvey x nak byar, tp org tu antar emel ckap apa ntah, lastly Awsurvey byar jgk... laugh.gif


p/s: gud luck with ur Awsurvey... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...