Jump to content
Sign in to follow this  
cyberfly

Tips Download Mp3,ebook Dan Video Klip

Recommended Posts

Google merupakan search engine yang sangat berkuasa untuk melakukan carian.Tapi tahukah anda Google juga boleh digunakan untuk mencari mp3,video klip,ebook dll dengan mudah?Malah anda boleh direct download dengan mudah menggunakan IDM,berbeza daripanda File Hosting Servis yang memerlukan akaun premium seperti Rapidshare dan MegaUpload.



http://jomphp.com/3-cara-download-mp3ebook...kan-google.html

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(azmi ellias @ Nov 1 2008, 10:07 AM) <{POST_SNAPBACK}>
bagus teknik ko nih...lopaih ni leh buat disc lanun hehehe




QUOTE([email protected] @ Nov 1 2008, 10:26 AM) <{POST_SNAPBACK}>
wah,bgus btul command tu..senang jerk nak cari lagu..huhuhu..pe2hal thnkx..sharing is caring. rolleyes.gif



yup sharing is caring.korang jangan lupa lak share link ke blog aku tu dengan kawan-kawan,cikgu2,adik,sedara mara biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
assalamualaikum...

aku dulu pon slalu pakai command nih tongue.gif bukan stakat mp3..file lain mcm zip ke, pdf pon buleh..

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(MalaYneuMaya @ Nov 8 2008, 11:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
assalamualaikum...

aku dulu pon slalu pakai command nih tongue.gif bukan stakat mp3..file lain mcm zip ke, pdf pon buleh..


wsalam.
mmg pn smile.gif
aku ada bagi contoh untuk download pdf dan lain-lain2.
kalo malas nak taip command,boleh guna cara 2 dan 3 smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...